öNceLikLer MerhabaLar ...
beNi Loncanıza Layık Gördüğünüz iÇin Sizlere Teşekkür eDErim . uMaRıM öNümüzDeki ZamaN Zarfında DAhada iyi oLuruz Herese eyw Der ve Sonsuz TeşekkürLerimi Sunarım ...
Yakamoz Loncası
Re: Yakamoz Loncası
%LaStMoHiCaaN % YakamozxJustice % Lastmohikan %
%^_^iSmaiL ^_^ %
Biz 7 Yaşında okuLa.10 Yaşında Hayata.15 Yaşında Dünyaya Rest Çekmişiz.Satmayız 3-5 Kuruşa Kardeşim DedikLerimizi.!
YaKaMoZ aiLeSi
%^_^iSmaiL ^_^ %
Biz 7 Yaşında okuLa.10 Yaşında Hayata.15 Yaşında Dünyaya Rest Çekmişiz.Satmayız 3-5 Kuruşa Kardeşim DedikLerimizi.!
YaKaMoZ aiLeSi
- Eskitoprak
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Dört Yapraklı Lonca
Benimle ilgili bir yanlışlık olmuş , mert abicime ilettim. İyi forumlar...
İkv Eski Oyuncusu
Kuklacı Sunucusu Oyuncusu
Efsanevi Arz'ın Çocukları Büyücüsü
Kuklacının Tek , İKİZ büyücüsü
Bekodogi
Er Meydanı Gösterisi
http://www.mynet.com/tv/ikv-bekodogi-vid-2365044/
Kuklacı Sunucusu Oyuncusu
Efsanevi Arz'ın Çocukları Büyücüsü
Kuklacının Tek , İKİZ büyücüsü
Bekodogi
Er Meydanı Gösterisi
http://www.mynet.com/tv/ikv-bekodogi-vid-2365044/
- YakamozxPaix
- Işık Hanım'ın Elemanı
dabbela yazdı:Cihan abi bu loncada kimsenın bişeyler ispatlamasına gerek yok son dönemde loncamıza dahil ettiğimiz Arkadaslarımızla beraber bu yolda ilerleme adına büyük bi güç unsuru elde ettik gerçekten lonca eski gücüne nazaran daha iyi konumlarda mevkilendirilip daha iyi şartlarda oyuncularımıza hizmet sunucaktır bundan kımsenın şüphesi olmasın yapılan değişiklikler ve alınan Üyeler dahilinde açıkçası yüzler gülüyor bende şuanda gayet memnun vaziyetteyim Sabri kardeşimde yapılanları görüyordur inş. onunda mutlu olması loncanın bu halini görmesini çok istiyorum en yakın zamanda yanımızda görmek dileğiyle Allah Kolaylıklar versin Kardeşim Kendine Çok İyi Bak Gözün Arkada Kalmasın.Ruby yazdı:Saol kardeşim ben sadece yüreğimde olanı yazdım. Şahsen ayrılıklardan dolayı çok büyük üzüntü duyuyorum ve birazda olsa kendimi sorumlu tutuyorum hatta bazen keşke gelmeseydikte gidilmeseydi diyorum kendime. Ama artık bize düşen elimizden gelen herşeyi yapmaktır lonca için. Tekrar söylüyorum bazı şeyler eski haline dönecekse ben oyunu bırakmaya hazırım sebebi ben olayım yada olmayayım...dabbela yazdı:Çok Doğru Söyledin Cihan Abim Saolasın Dilimize , Derdimize Derman Oldun
Güzel kardeşlerim merak etmeyin sizleri unutmuyorum her fırsatta cıtanızı yükselttiğinizi görüyorum ve gerçekten mutluyum anlatılmaz yasanır derler ya öyle birşey siz dostlarımın ben olmasamda cıtayı en yükseğe tasıyacagınzdan hiç süphe etmemiştim dediğim gibi işlerim yogun saat 11 ve gece 4 e kadar çalısacagım artık gerisini siz hesaplayın oyundan baska işlerde olunca böyle sıkıntı oluyor işte ama sizleri izlemeye devam ediyorum loncaya alacagınız her kişiyi iyi izleyip iyi takip etmenizi istiyorum birde eski üyelerimizi sürekli takip edin kopukluk olmasın herseyden haberdar edinki kırgınlık olmasın özellikle gökhan abimi sonadoru her konuda bilgilendirin alımlardan özellikle simdiden hepinizi özledim emin olun allah bu yolda hepinizi muvaffak eğler inş. Yakamozları uzaktan izlemeye devam ediyorum...
YakamozxPaix
Beyazın kaderi kirlenmek siyahın kaderi suçlanmaktır.

Y a K a M o Z

Y a K a M o Z
Öncelikle herkese selamlar forum hesabım olmasada her zaman formu takip ediyorum melihe benim yerime yazmasını söyledim fakat ayıp olur dedi yazmadı bende forum hesabı yeni aldım oyundada belirtmiştim ama heralde ya mert kardeşim duymadı yada unuttu herkesten özür dileyerek loncadan ayrılma kararı almış bulunmaktayım sebebini kısaca açıklayayım bu loncaya girme sebebim loncada belli başlı saglam karakterli kişler olmasıydı ve oyunda çok samimi oldugum kişilerin olmasıydı fakat son 1 2 gün içinde olanlar bana göre artık yakamoz loncasının eski anlamını ve oyundada eski saygınlıgını yitirdigini gösteriyor kimse yanlış anlamasın daha 2 gün önce millete ve yöneticilere hakaret eden ve oyunda herkesin böyle adamların ne işi var bu oyunda ve klanda dedigi adam bugun bakıyorumda loncaya alınmış nasıl oluyor bu iş anlamadım ama genede güzel anılarım geçti bu loncada çok iyi dostlarım oldu hepinize başarılar diliyorum inş her şey istediginiz gibi olur ayrıca bir şey daha eklemek istiyorum dikkata almanız sizin için iyi olur loncaya üye alırken biraz daha dikkatli olursanız sizin için iyi olacaktır hepiniz ALLAHA emanet olun
PoYrAz
PoYrAz
Sevgili Arkadaşlar Bu Loncaya Son Aldığımız Üyeler Kesinlikle Tanıdığım ve Çok Sewdiğim İnsanlardır Benim Sorumluluğum Altındadır Mert Kardeşimede Güveniyorumki Seçtiği Kişiler Sorun Çıkaracak veya Saygısızlık Edecek Kişiler Değildir Sadece Lonca Adına Bişeyler Planlıyoruz Kadro Oturduğu İtibariyle Bu Loncada Geçen Seferki Yaşanan Tatsızlıklar Olmıycaktır Bunu Ümit Ediyoruz Lütfen Biraz Olsun Şu Zaman Zarfında Bizlere Yardımcı Olun Destek Çıkın Sizler Olmadan Bu Lonca Kalkınamaz Sizin Desteklerinizle Bi Yerlere Gelebilmemiz Mümkündür . Kimse Hatasız Değil Onları Topluma Kazandırmak Belkide Bizlerin Görevi Eğer Şu Oyunda Küfür , Hırsızlık , Yalancılık v.b. Kötü Şeyleri Önceden Yapıpta Bizim Sayemizde Bu İnsanlar Düzeldiyse Ne Mutlu Bizlere . Bizler Doğru İnsanları Bulurken Kötüleride Düzeltmessek Topladığımız veya Sizin Telaffuzunuzla (Loncaya Aldığımız) İnsanlar Oyunda Bizleri Hayal Kırıklığına Uğratmaya Dewam Edecektir Lütfen Şu Süreç İçersinde Onlara Şans Veriniz Tanışın Konuşun Hatası Kusuru Neyse Anlatın Kimse Sizlere Gocunucak veya Hor Görücek Nitelikte Değildir Bu Lonca Hepimizin Herkesin Bu Loncada Hakkı Emeği Vardır Hepinizin Konuşmaya , Eleştiri Yapmaya Hakkı Vardır Lütfen Bu Tip Yorumlarınızı Eleştirilerinizi BİZİM HATALARIMIZI Bi Eyleme Dönüştürmeden Önce Bizlerle PaylaşınızPoYrAzIm yazdı:Öncelikle herkese selamlar forum hesabım olmasada her zaman formu takip ediyorum melihe benim yerime yazmasını söyledim fakat ayıp olur dedi yazmadı bende forum hesabı yeni aldım oyundada belirtmiştim ama heralde ya mert kardeşim duymadı yada unuttu herkesten özür dileyerek loncadan ayrılma kararı almış bulunmaktayım sebebini kısaca açıklayayım bu loncaya girme sebebim loncada belli başlı saglam karakterli kişler olmasıydı ve oyunda çok samimi oldugum kişilerin olmasıydı fakat son 1 2 gün içinde olanlar bana göre artık yakamoz loncasının eski anlamını ve oyundada eski saygınlıgını yitirdigini gösteriyor kimse yanlış anlamasın daha 2 gün önce millete ve yöneticilere hakaret eden ve oyunda herkesin böyle adamların ne işi var bu oyunda ve klanda dedigi adam bugun bakıyorumda loncaya alınmış nasıl oluyor bu iş anlamadım ama genede güzel anılarım geçti bu loncada çok iyi dostlarım oldu hepinize başarılar diliyorum inş her şey istediginiz gibi olur ayrıca bir şey daha eklemek istiyorum dikkata almanız sizin için iyi olur loncaya üye alırken biraz daha dikkatli olursanız sizin için iyi olacaktır hepiniz ALLAHA emanet olun
PoYrAz
* Belaxbattle * Belaxtube * Belaxbaytar * * Yakamozxbela *
Bizler Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Budur
BeLax Lonca Yönetimi
BeLax Lonca Yönetimi
Sabri En Yakın Zamanda İletişime Geçelim Kardeşim Konusmamız Gereken Konular Danışmak Cevap Almak İstediğim Sualler Var Açıkçası Lonca Hakkında Dertleşmek İstiyorum . Hepimiz Seni Özledik İnşllh Oyuna En Yakın Zamanda Geri Dönersin Allah Kolaylıklar Versin KardeşimYakamozxPaix yazdı:dabbela yazdı:Cihan abi bu loncada kimsenın bişeyler ispatlamasına gerek yok son dönemde loncamıza dahil ettiğimiz Arkadaslarımızla beraber bu yolda ilerleme adına büyük bi güç unsuru elde ettik gerçekten lonca eski gücüne nazaran daha iyi konumlarda mevkilendirilip daha iyi şartlarda oyuncularımıza hizmet sunucaktır bundan kımsenın şüphesi olmasın yapılan değişiklikler ve alınan Üyeler dahilinde açıkçası yüzler gülüyor bende şuanda gayet memnun vaziyetteyim Sabri kardeşimde yapılanları görüyordur inş. onunda mutlu olması loncanın bu halini görmesini çok istiyorum en yakın zamanda yanımızda görmek dileğiyle Allah Kolaylıklar versin Kardeşim Kendine Çok İyi Bak Gözün Arkada Kalmasın.Ruby yazdı:Saol kardeşim ben sadece yüreğimde olanı yazdım. Şahsen ayrılıklardan dolayı çok büyük üzüntü duyuyorum ve birazda olsa kendimi sorumlu tutuyorum hatta bazen keşke gelmeseydikte gidilmeseydi diyorum kendime. Ama artık bize düşen elimizden gelen herşeyi yapmaktır lonca için. Tekrar söylüyorum bazı şeyler eski haline dönecekse ben oyunu bırakmaya hazırım sebebi ben olayım yada olmayayım...dabbela yazdı:Çok Doğru Söyledin Cihan Abim Saolasın Dilimize , Derdimize Derman Oldun
Güzel kardeşlerim merak etmeyin sizleri unutmuyorum her fırsatta cıtanızı yükselttiğinizi görüyorum ve gerçekten mutluyum anlatılmaz yasanır derler ya öyle birşey siz dostlarımın ben olmasamda cıtayı en yükseğe tasıyacagınzdan hiç süphe etmemiştim dediğim gibi işlerim yogun saat 11 ve gece 4 e kadar çalısacagım artık gerisini siz hesaplayın oyundan baska işlerde olunca böyle sıkıntı oluyor işte ama sizleri izlemeye devam ediyorum loncaya alacagınız her kişiyi iyi izleyip iyi takip etmenizi istiyorum birde eski üyelerimizi sürekli takip edin kopukluk olmasın herseyden haberdar edinki kırgınlık olmasın özellikle gökhan abimi sonadoru her konuda bilgilendirin alımlardan özellikle simdiden hepinizi özledim emin olun allah bu yolda hepinizi muvaffak eğler inş. Yakamozları uzaktan izlemeye devam ediyorum...
YakamozxPaix
* Belaxbattle * Belaxtube * Belaxbaytar * * Yakamozxbela *
BeLax Lonca Yönetimi
BeLax Lonca Yönetimi
- YakamozxPaix
- Işık Hanım'ın Elemanı
PoYrAzIm yazdı:Öncelikle herkese selamlar forum hesabım olmasada her zaman formu takip ediyorum melihe benim yerime yazmasını söyledim fakat ayıp olur dedi yazmadı bende forum hesabı yeni aldım oyundada belirtmiştim ama heralde ya mert kardeşim duymadı yada unuttu herkesten özür dileyerek loncadan ayrılma kararı almış bulunmaktayım sebebini kısaca açıklayayım bu loncaya girme sebebim loncada belli başlı saglam karakterli kişler olmasıydı ve oyunda çok samimi oldugum kişilerin olmasıydı fakat son 1 2 gün içinde olanlar bana göre artık yakamoz loncasının eski anlamını ve oyundada eski saygınlıgını yitirdigini gösteriyor kimse yanlış anlamasın daha 2 gün önce millete ve yöneticilere hakaret eden ve oyunda herkesin böyle adamların ne işi var bu oyunda ve klanda dedigi adam bugun bakıyorumda loncaya alınmış nasıl oluyor bu iş anlamadım ama genede güzel anılarım geçti bu loncada çok iyi dostlarım oldu hepinize başarılar diliyorum inş her şey istediginiz gibi olur ayrıca bir şey daha eklemek istiyorum dikkata almanız sizin için iyi olur loncaya üye alırken biraz daha dikkatli olursanız sizin için iyi olacaktır hepiniz ALLAHA emanet olun
PoYrAz
Poyraz kardeşim yorumlarını okurken bir nebze üzüldüm ve ayrılmana ayrıca üzüldüm bazı arkadaşların küfür vs. durumlarından bahsedilmiş şimdi soruyorum hayatınızda hiç hatta yapmadınızmı?? Ama geçmiş diceksiniz peki kimin geçmişi parlaktır su oyunda sayılı insanlar ben ki bu 3.5 - 4 yıllık oyun hayatımda bir çok kişinin küfür ettiği yüzden bundan önce cereslerin acıkladıgında bir çok kişiyi gördüm buna sende dahilsin eleştirilere her zaman acık oldugumuzu her fırsatta belirttim ve yine belirtiyorum eleştirilere her zaman acıgız ama eleştiri yaparken sizlerden ricam bu işi önce kendinizi o kişinin yerine koyarak ve kendi geçmişinizi unutmayarak yapınız sözüm burda yanlıs anlasılmasın kimseye kin güdmüyorum aksine üzülüyorum bu tür yorumları görünce lütfen ama lütfen su zor dönemde birbirinize köstek yerine destek olmaya çalısırsanız zaten birşeyler yaparsınız diyelim ki alınan şahıslarla ilgili sorun var yönetimde 5 kişi var ki bunların 3 ü her zaman online kişiler yeni alınanlarla ilgili özellikle ve özellikle loncaya alındıktan sonra yapılacak bir küfürün fotosu o kişinin zaten ihracına yol acıcaktır. Şunu bilin arkadaşlar her zaman yıkıcı değil yapıcı olursanız yere düşmezsiniz ne zaman ki yıkıcı olursanız gün gelir bir gun yıkılırsınız... Bu yorumumdan sonra gitmeye kararlıysanda karar senindir umarım hersey gönlünce olur...
YakamozxPaix
Beyazın kaderi kirlenmek siyahın kaderi suçlanmaktır.

Y a K a M o Z

Y a K a M o Z
- Yakamozxbep
- Sahaf Yardımcısı
Güncel listemiz
Lonca Başkanı
Yakamozxbela - Belaxtube - Belaxbaytar - Belaxbattle
Yakamozxpaix - SwaT
Yakamozxinziva - Nightmare
Lonca Sorumlusu
Yakamozxcloe - Lollipopx
Yakamozxbep - Fevzıbey
Yakamozxemrehan - Hunxküheylan - Hunxemrehan - Nightwalker
Yakamozxkanunu - Chatlaqs
Lonca Üyeleri
Yakamozxşanışer
Yakamozxokculu
Yakamozxsonador - Sonadorr - Sonadorx
Yakamozxromantix - Elcin
Yakamozxsinga - CARIZMA
Yakamozxyaren - Dafaxyaren
Yakamozxvareradem - VARERADEM - Varerademxşifa
Yakamozxgoat - Paşhazade
Yakamozxmoon - Rising
Yakamozxtayga - Hazerfenxx
Yakamozxdej - Dejong
Yakamozxruby - Ruby - Rubyxzirve - Megy
Yakamozxşara - Asilxılgın
Yakamozxleo - Leonidans - Leoxşifa - İhtiyarxxbüyücü
Yakamozxbambirik - Bambirik
Yakamozxgregory - Mcgregory
Yakamozxbatuzer - Şifacıserkan - Fireflyxxserkan
Yakamozxtaft - Monde - Alwen
Yakamozxkapan - KAPANII - XxTsKaPanxX
Yakamozxfrance - Nuit - Zartanyan - Crises
Weyron
Violencexfox - Cihadxmikail - Violence
Şeri - Şerii
Birkan - Birkann
Yakamozxlena - Eirene
Yakamozxefsane - Legendx
Aksaraylım - Krizantem
LaStMoHiCaaN
Goblinking - Goblinkingxsifa
Kadavra
Oneyman
Oğuzist
Lonca Kuralları
1. Oyun içerisinde siyasi ve dini içerikli yazı,siyasi ve dini propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü , argo kabul edilen, başka bir oyuncuyu yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici, halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kamunun güvenliği için tehlikeli tarzda kin ve düşmanlığa alenen tahrik edici yazılar ve halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan yazılar yazılması yasaktır.
2. Oyunun işleyişine yönelik suç teşkil edecek dolandırıcılık, hesap bilgilerini ele geçirme, materyal hırsızlığı gibi suçlardan şikayet edilen ve bu suçu delil ile ispatlanan üyeler anında loncadan ihraç edilecektir.
3. Üyeler arasında çıkabilecek her tür anlaşmazlık durumunda lonca başkanı veya lonca sorumlusuna başvurulmalıdır.
4. Mazeret belirtmeksizin 15 gün boyunca online olmayan üyelerin lonca sorumlusu tarafından kayıtları silinecektir.
Önemli Notlar
Loncamıza üye alımı oyun içinde takip ettiğimiz ve belirlediğimiz kişileri davet ederek yapılmaktadır.
Loncamıza girecek arkadaşlarımızın Yakamozx ön ismini kullanmaları zorunlu değildir
Loncamıza giren arkadaşlarımızın facebook YAKAMOZ LONCASI grubuna katılmaları önemle rica olunur
Lonca Başkanı
Yakamozxbela - Belaxtube - Belaxbaytar - Belaxbattle
Yakamozxpaix - SwaT
Yakamozxinziva - Nightmare
Lonca Sorumlusu
Yakamozxcloe - Lollipopx
Yakamozxbep - Fevzıbey
Yakamozxemrehan - Hunxküheylan - Hunxemrehan - Nightwalker
Yakamozxkanunu - Chatlaqs
Lonca Üyeleri
Yakamozxşanışer
Yakamozxokculu
Yakamozxsonador - Sonadorr - Sonadorx
Yakamozxromantix - Elcin
Yakamozxsinga - CARIZMA
Yakamozxyaren - Dafaxyaren
Yakamozxvareradem - VARERADEM - Varerademxşifa
Yakamozxgoat - Paşhazade
Yakamozxmoon - Rising
Yakamozxtayga - Hazerfenxx
Yakamozxdej - Dejong
Yakamozxruby - Ruby - Rubyxzirve - Megy
Yakamozxşara - Asilxılgın
Yakamozxleo - Leonidans - Leoxşifa - İhtiyarxxbüyücü
Yakamozxbambirik - Bambirik
Yakamozxgregory - Mcgregory
Yakamozxbatuzer - Şifacıserkan - Fireflyxxserkan
Yakamozxtaft - Monde - Alwen
Yakamozxkapan - KAPANII - XxTsKaPanxX
Yakamozxfrance - Nuit - Zartanyan - Crises
Weyron
Violencexfox - Cihadxmikail - Violence
Şeri - Şerii
Birkan - Birkann
Yakamozxlena - Eirene
Yakamozxefsane - Legendx
Aksaraylım - Krizantem
LaStMoHiCaaN
Goblinking - Goblinkingxsifa
Kadavra
Oneyman
Oğuzist
Lonca Kuralları
1. Oyun içerisinde siyasi ve dini içerikli yazı,siyasi ve dini propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü , argo kabul edilen, başka bir oyuncuyu yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici, halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kamunun güvenliği için tehlikeli tarzda kin ve düşmanlığa alenen tahrik edici yazılar ve halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan yazılar yazılması yasaktır.
2. Oyunun işleyişine yönelik suç teşkil edecek dolandırıcılık, hesap bilgilerini ele geçirme, materyal hırsızlığı gibi suçlardan şikayet edilen ve bu suçu delil ile ispatlanan üyeler anında loncadan ihraç edilecektir.
3. Üyeler arasında çıkabilecek her tür anlaşmazlık durumunda lonca başkanı veya lonca sorumlusuna başvurulmalıdır.
4. Mazeret belirtmeksizin 15 gün boyunca online olmayan üyelerin lonca sorumlusu tarafından kayıtları silinecektir.
Önemli Notlar
Loncamıza üye alımı oyun içinde takip ettiğimiz ve belirlediğimiz kişileri davet ederek yapılmaktadır.
Loncamıza girecek arkadaşlarımızın Yakamozx ön ismini kullanmaları zorunlu değildir
Loncamıza giren arkadaşlarımızın facebook YAKAMOZ LONCASI grubuna katılmaları önemle rica olunur
- Violence
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Life And Death
QMuSaMeQ yazdı:öNceLikLer MerhabaLar ...
beNi Loncanıza Layık Gördüğünüz iÇin Sizlere Teşekkür eDErim . uMaRıM öNümüzDeki ZamaN Zarfında DAhada iyi oLuruz Herese eyw Der ve Sonsuz TeşekkürLerimi Sunarım ...
Hosgeldin ismail kardeşim
- kaBocNn
- FareAdam Düşmanı
Loncanızı hep beğenmişimdir. yeni oLuşumunuz hayırLı oLsun ...