Daha 12 yaşını doldurmamış, belki ikv' yi annesinden babasından gizli oynayan çocukların eline plus verilirse bu oyun çok kullanıcı kaybeder..
Bugün sunucuda Cinnetin alt tarafında cin keserken "Mint" isimli (tahmini 10 ile 12 yaş arası) kullanıcı özelden pm attı..
-Git burdan yoksa seni bölgeden hırsız diye ilan ederim..rezil ederim seni.. diye.
Delikanlı "ÇOCUKMUŞ" ama dediğini de yaptı..Bu yönünü de ayrı takdir etmek lazım tabi ki !!
Arkasından bir takım argo içerikli mesaj da yolladı tabi yaşının gerektirdiği üzere..
Daha önce de yine aynı kişinin aynı hareketi başka birine yaptığına tanık olmuştum.. Hatta o arkadaş ile de bu konuyu konuştuğumuzda oyunu bırakma kararı almıştı..Sanırım bende aynı eylemi gerçekleştireceğim..
Sizden ricam böyle asılsız mesajlara kulak asmamanız ve böyle "ÇOCUKLARA" pabuç bırakmamanız.. Herkese hayırlı günler iyi oyunlar dilerim..
Saygılarımla..
Maynakadam
NOT: Resim koymayı bilmiyorum ama elimde mevcut.. Yardımcı olursanız resmi de paylaşabilirim..
Parayı veren düdüğü çalmasın..
- Senfony
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Revenge of Nobility
Re: Parayı veren düdüğü çalmasın..
umarım "şikayet et" ile desteğe iletmişsindir.

Eline , beline , diline sahip ol !
sanırım iletmemiştim.. o sinirle oyunu kapatıp forum üyeliği alıp konuyu açmam bir kaç saniye sürdü..
"şikayet et" hiç aklıma gelmemişti
"şikayet et" hiç aklıma gelmemişti
cook #@!? war öle foto warsa elinde bi sekilde ilet forma bende bilmiyorm:D
[/viemo]
ne şans ki bizim ismimizde agah (:
ne şans ki bizim ismimizde agah (:
- justine
- FareAdam Düşmanı
Bizim oralarda şöyle derler " Eli yeten tütün içti , ağzımızın tadı kaçtı .."

Pinokyoyu yapan Gepetto değiliz ki ; her odunu adam edelim !!!
- SyLv3sTeR
- Şarapçı'nın Sırdaşı
justine yazdı:Bizim oralarda şöyle derler " Eli yeten tütün içti , ağzımızın tadı kaçtı .."
Arkadaşım Sana En İçtenliğimle Katılıyorum Çokta Güzel Bir Sözmüş Gerçekten Yazık Yani Bu duruma Kadar Gelmemeli Getirilmemeli En Azından Bir Yaş Sınırı KoyulmaLı ;S

İkinize de katılıyorum.. Ayrıca çok da güzel söylemişler; teşekkür ederim paylaştığın için..SyLv3sTeR yazdı:justine yazdı:Bizim oralarda şöyle derler " Eli yeten tütün içti , ağzımızın tadı kaçtı .."
Arkadaşım Sana En İçtenliğimle Katılıyorum Çokta Güzel Bir Sözmüş Gerçekten Yazık Yani Bu duruma Kadar Gelmemeli Getirilmemeli En Azından Bir Yaş Sınırı KoyulmaLı ;S