yahu sen gm nin işine ne karışıyon adam böle uygun görüyo böle yapıyoFataLcs yazdı:Değişiklikler yine aynı yerden bildirilse daha iyi olmaz mı ?CaptainATX yazdı:Merhaba,
http://www.istanbuloyun.com/grupbolgele ... html#first adresinde en altta ;
Önemli Not : Bu eşyaların özellikleri süregelen testler ile birlikte değişebilir.
Bilgisi yer almaktadır bilginize...
NucLeus Zırh Hk.
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: NucLeus Zırh Hk.
- DeathLord
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Yahu kardeşim azıcık insan araştırır da konu açar değil mi?Bu yazdıklarım ikv'nin grup bölgeleri bölümünde var GM'de zaten link vermiş tıklama zahmetinde bulunmayıp ve bir teşekkür etmeyip boş boş konuşacağına verilen mesajları doğru düzgün oku da cevap ver.FataLcs yazdı:Senin biLginin kaynağını nerden biLeyim ben ? her cevap yazana inanabilir miyim evet bir soru sordum ve cevap aldım sadece senın cevabına kalsaydım guncellemezdim değil mi ?
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Eğer İkv / Grup Bölgelerine bakarsan ;
Nucleus zırh tan farklı yenı bır efsunlu zırh göremezsn canım kardesm. Ayrıca araştır demişssin kenan ve junon ılk defa benım sunucumda kesıldı ne olup ne gıdıor hebsını bılıyorum neyden ne cıkıyor onlarıda bılıyorum kı 4 kere centrıon 6 kere kenan kestım ben .
Nucleus zırh tan farklı yenı bır efsunlu zırh göremezsn canım kardesm. Ayrıca araştır demişssin kenan ve junon ılk defa benım sunucumda kesıldı ne olup ne gıdıor hebsını bılıyorum neyden ne cıkıyor onlarıda bılıyorum kı 4 kere centrıon 6 kere kenan kestım ben .
"...Zor olan başarılır, imkansız olan vakit alır..."
BLackRaveN

BLackRaveN