Arkadaşlar bi arkadaş datalarla oynadı, sonra oyun kasmaya başladı hep ve launcher.exeyi açınca datalar/classes yüklüyor. Forum hesabı olmadığı için benden rica etti konu açmamı ..
Bu sorunu nasıl halledebiliriz ???
Datalar ve Sonucu :S
Datalar ve Sonucu :S
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: Datalar ve Sonucu :S
Datalarla oynamak suçtur yani bu durumda kendi işlemiş olduğunuz suçu itiraf ediyorsunuz.
İstanbul. exe yi Program ekle kaldırdan silin ve yeniden yükleyin.
İstanbul. exe yi Program ekle kaldırdan silin ve yeniden yükleyin.
Koray YAR
Heralde okuman pek iyi değilrapper yazdı:Arkadaşlar bi arkadaş datalarla oynadı,
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

Ana oturumdan açmayı denesin.Bilgisayarındaki yönetici oturumdan açmassa başına bu olay gelir.
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
hahahahaha koptum ne insanlar varrapper yazdı:Heralde okuman pek iyi değilrapper yazdı:Arkadaşlar bi arkadaş datalarla oynadı,
KaraXHayalet yazdı:hahahahaha koptum ne insanlar varrapper yazdı:Heralde okuman pek iyi değilrapper yazdı:Arkadaşlar bi arkadaş datalarla oynadı,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

turkoxHAMSTER yazdı:Ana oturumdan açmayı denesin.Bilgisayarındaki yönetici oturumdan açmassa başına bu olay gelir.
rapper bunu okuduysan sorun yok.
Okudum saol onu nasıl yapacamturkoxHAMSTER yazdı:turkoxHAMSTER yazdı:Ana oturumdan açmayı denesin.Bilgisayarındaki yönetici oturumdan açmassa başına bu olay gelir.
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

rapper yazdı:Okudum saol onu nasıl yapacamturkoxHAMSTER yazdı:turkoxHAMSTER yazdı:Ana oturumdan açmayı denesin.Bilgisayarındaki yönetici oturumdan açmassa başına bu olay gelir.
bilgisayarında oturumlar var ya onlardan ilk kullandığını kullanacaksın yan oturumlarda oynama ikv yi.
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Yani demek istediği bilgisayarı ilk açtığında oturumlar gelir msn gibi işte bir nevi bunlarda kendine ait olanıyla oynayacaksın diğerleriyle oynarsan başına bu sonuç gelirturkoxHAMSTER yazdı:rapper yazdı:Okudum saol onu nasıl yapacamturkoxHAMSTER yazdı:turkoxHAMSTER yazdı:Ana oturumdan açmayı denesin.Bilgisayarındaki yönetici oturumdan açmassa başına bu olay gelir.
bilgisayarında oturumlar var ya onlardan ilk kullandığını kullanacaksın yan oturumlarda oynama ikv yi.