Drowx üyene sahip çıkkkk
- Drowxbugbear
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: Drowx üyene sahip çıkkkk
1.o char bana ait fakat başkası girmiş ben o girenle görüşeceğim.
2. Seni kesmek için izin çıkmışdır suçun yoksa dahi en seni keserim bir daha sakın olaki böle bir konu açma nubumbadan farksız oldunu göstertme bana
3. Konu Kilit
2. Seni kesmek için izin çıkmışdır suçun yoksa dahi en seni keserim bir daha sakın olaki böle bir konu açma nubumbadan farksız oldunu göstertme bana
3. Konu Kilit
...
Jonturkxçileq. Gücün 35 Lwl Şifacıya Yetiyor Deme
Bekle Dediğimde Beklemeyip Kaçıyosun. Yakalayıncada Kesiyoruz. Bu Yaptıklara Sana Çok Az Aslında. Süper Yapmışlar.
Morfinxgeridöndü[Savaşçı] / Drowxmorfin[Şifacı] / Rodriguez[Savaşçı]
Drowxcihan[Büyücü] / Cruelsorcererr[Büyücü]

Drowxbugbear yazdı:relax xD çileq gormüm senioqiş ?
çok korktum ercüment
- Drowxbugbear
- Şarapçı'nın Sırdaşı
bak sen madem korkmuon aşagıdakı carları gorunce nie depar atıyon

görmüm seni
görmüm seni
Dяσwxвuqвєaя
EmoTiwo
Sensitivexgirll
EmoTiwo
Sensitivexgirll
daha demin kestim seni hatırlatırımDrowxbugbear yazdı:bak sen madem korkmuon aşagıdakı carları gorunce nie depar atıyon![]()
görmüm seni
drowx ler kendinlerini bişi zanneden çobansız sürüdür jonturk sende okadar masum olmadığına eminim drowlar bölgeden atıp tutarlar bizi görnce otururlar dalmıyalım dieXD ezüqler
Şehzaade - Şukruaa - Vezirr - Mecxsonsehzade
haklısın abi benimde arada açlığım tutuyor ama bunlar beni kızdırdıgı için.sukrua yazdı:drowx ler kendinlerini bişi zanneden çobansız sürüdür jonturk sende okadar masum olmadığına eminim drowlar bölgeden atıp tutarlar bizi görnce otururlar dalmıyalım dieXD ezüqler
Ama yalnız bi yerde yanlışın var bunların çobanı davut
Ama bunların sonu acı olcak aynı efeler gibi olcak kendi loncalarını soycaklar iki gün sonra davut seni burdan uyarıyorum çarlarını bu itler çalabilir ama sende bunlara sahip çıktıgın için artık bunlardan farkın kalmadı diyebilirim
Bu adamları loncana alman sokakta buldugun her çöpü eve getirmeye benzer :!:
- Viktoriaxbuse42
- Cin Avcısı
Arada açlığı tutuomuşcilek yazdı:haklısın abi benimde arada açlığım tutuyor ama bunlar beni kızdırdıgı için.sukrua yazdı:drowx ler kendinlerini bişi zanneden çobansız sürüdür jonturk sende okadar masum olmadığına eminim drowlar bölgeden atıp tutarlar bizi görnce otururlar dalmıyalım dieXD ezüqler
Ama yalnız bi yerde yanlışın var bunların çobanı davutondanda o olur zaten + yakışır :mrgreen:
Ama bunların sonu acı olcak aynı efeler gibi olcak kendi loncalarını soycaklar iki gün sonra davut seni burdan uyarıyorum çarlarını bu itler çalabilir ama sende bunlara sahip çıktıgın için artık bunlardan farkın kalmadı diyebilirimops:
Bu adamları loncana alman sokakta buldugun her çöpü eve getirmeye benzer :!:
Drowxmincemeat Çarımla Geri Dönuyorum...!!! xD