EMEK HIRSIZI YÖNETIM
EMEK HIRSIZI YÖNETIM
Kac gündür nedir bu oyundan düşmeler sunuculara insanalrı sokup deneme tahtası gibi kullanıyorsunuz saatler veriyoruz kenana gidiyoruz düşüyoruz az önce mtoru kesiyorduk canı 7 idi attınıız lanet olsun böyle işe biz grup bölgesi istmeiyoruz düşmesz lagsı oyun istiyoruz adam gibi yapın yapıcaksanız ne olacak bizm şimdi emeklerimiz boşa gitti kapatın sunucularıda adam gibi bakım yapıp cıkarın bize  

Oyun içi şikayetleriniz için sağ tıklayıp şikayet et butonuna basmanız yeterli..
Öneri ve hata bildirimi için www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresine girebilirsiniz.

Öneri ve hata bildirimi için www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresine girebilirsiniz.
Re: EMEK HIRSIZI YÖNETIM
Bu yaptıkları terbiyesizlikten başka birşey değil... Beni tutmayın ulan  
  Neyse daha fazla şeyler yazarsam forum hesabı kapanıcak,eyvallah herkese...

YeNiLMeZzZ
Sonsuza dek BÜYÜK KUMANDAN !
Dizlerimin üzerinde yaşamaktansa,ayaklarımın üzerinde ölmeyi tercih ederim.
Che,her zaman yolumuza ışık tutmaya devam edecek,Ya özgür Vatan,Ya Ölüm..

Dizlerimin üzerinde yaşamaktansa,ayaklarımın üzerinde ölmeyi tercih ederim.
Che,her zaman yolumuza ışık tutmaya devam edecek,Ya özgür Vatan,Ya Ölüm..
- GoodfatheR
 - FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
 - Klan: Lodos

sözLeRinin hepsine tek tek katLıyoRum kaRdeş bu yönetim bu başta oLduktan sonRa bu oyun faLan oynanamaz oyuna stRes atmak için giRdiğimiz yeRde okadaR emekLeRimiz boşa gidiyoR ... emekLeRimizin kaRşıLığı bumu ya adam akıLLı biLgiLendiRme yapın giRmeyin diye yada adam akıLLı ÇALIŞIN  işinizi yapın deneme tahtası değiL buRada kimse okadaR kişinin emeğine vaktine yazık... 

~~ GoodFatheR ~~
~~ KEMALİST ~~
~~ KEMALİST ~~
- - - - - - - - - - - - - - -
Ne Mutlu Türk'üm Diyene !
- Effairenclik
 - FareAdam Düşmanı

Hiç oyuncularınızın önerilerini Görüşlerini almıyorsunuz bari bakım yapıyorsunuz Eskiden Ne Güzel Siteye bakım yapıldıqında dakika verirdiniz neden oyun kapanıyor neden bu sorunla uqraşmak zorundamıyız biz Meyve Veren Agacı Dalından Koparıyosunuz Motorini kesiyorduk ve okadar iksir boşa Gitti İksirlerimizi vericekMıSınız Okadar Emekle Okadar Yerleri Geçtik.... 

УąģмµґĻµ کǿќàĶĻąŕđá HàЧąţĮмĮ λгıYǿrµm...!
•-->(C3nq!2.!˙·٠٠•●