!...:::... Drowx Loncası Üyeleri ...:::...!

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
DavuTT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: !...:::... Drowx Loncası Üyeleri ...:::...!

Mesaj gönderen DavuTT »

bak hala küçük görüosun ferhat kendine gel yawrum bir gün öyle bi darbe alırsınki o kalkmış g. üstüne güsel oturturlar elinden geleni ardına koyma madem düşman arıorsun kendine buyur gel dostumuda düşman bilirim suçlusu sensin kurduğun lonca tutuldu die çok havalandın sen bunu herkes sölüo ama ayıp olmasın die yüzüne vurmuolar fakat vurmak lazım yüzüne anlamıosun çünkü ha şunuda sölim loncayı sn kurabilirsin fakat gelişdiren snn dostların ;)
...
Kullanıcı avatarı
Melankolik
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Lonca: Rulers Ofthe World

Mesaj gönderen Melankolik »

:D.
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE
Resim
Carpe Diem
Kullanıcı avatarı
XJoKeRxX
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen XJoKeRxX »

Zamanında dedım o kadar bu dawutun qtünü fazLa kaLdırmayn dıye o kadar yok tum sunucu sewıoRmus bıLmemne KaLdırdınız bunun tötnü bu adam smdı sızı cıkse bıLe sonuna kadar hakkı waR :D :lol: MaLesef qene ben hakLı cıkdm bakın ben kımse tarafından sewıLmem ama kafam rahat cunku kımseyı takmam ;)
Xjokerx-Ucube
Kullanıcı avatarı
xakrepkrallx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen xakrepkrallx »

adam olsaydın seven olurdu belki ;)
Topsecrett
Kullanıcı avatarı
DavuTT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen DavuTT »

joker en azından 2 yüzlü deilim be bilader Allah 2 yüzlü insanlardan bizi korusun

tek bir şey dicem hava attığım kısım nedir burada sölermisin küçük düşürmeye çalışan bir insana karşı savunmam havamı??
lonca kurup genişletmem havamı??
huzurlu bir ortam olsun diye loncada arzlara daldırmamam havamı??
yoksa düşmanlara karşı olan tavırlarım havamı??

ben göremedim hangisi hava
...
Kullanıcı avatarı
DavuTT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen DavuTT »

ferhat al bak kesiceğin insanların listesi

1.Drowxbugbear
2.Drowxminatour
3.Drowxseldarine
4.Drowxselvertarm
5.Drowxlloth
6.Drowxdadawa
7.Drowxkurt
8.Drowxakrep
9.Drowxpermanent
10.Drowxkraliçe
11.Drowxblackcock
12.Drowxdumanyak
13.Drowxmagma
14.Drowxlarethian
15.Drowxkaradul
16.Drowxabeir
17.Drowxtehlikehelli
18.Drowxceranil
19.Drowxeilistraee
20.Drowxdarkness
21.Drowxmerthan
22.Drowxmincemeat
23.Drowxcorellon
24.Drowxmorfin
25.Drowxhazanyeli
26.Drowxcellat
27.Drowxdidem (Benim Gözümde)

umurumda olmazsın ;)
...
Kullanıcı avatarı
xakrepkrallx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen xakrepkrallx »

DavuTT yazdı:ferhat al bak kesiceğin insanların listesi
:lol: :lol: :lol:
Topsecrett
Kullanıcı avatarı
morfinx35
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen morfinx35 »

XJoKeRxX yazdı:Zamanında dedım o kadar bu dawutun qtünü fazLa kaLdırmayn dıye o kadar yok tum sunucu sewıoRmus bıLmemne KaLdırdınız bunun tötnü bu adam smdı sızı cıkse bıLe sonuna kadar hakkı waR :D :lol: MaLesef qene ben hakLı cıkdm bakın ben kımse tarafından sewıLmem ama kafam rahat cunku kımseyı takmam ;)

Zaten İsminde Seni Anlayıyor Gibi :D Ucube. Kendin Diyorsun Sevilmiyorum Diye. Adam Olsan Seni Niye Sevmesinler. Delikanlı Gibi Oynayamıyon Mu Oyununu.

Morfinxgeridöndü[Savaşçı]
/ Drowxmorfin[Şifacı] / Rodriguez[Savaşçı]

Drowxcihan[Büyücü] / Cruelsorcererr[Büyücü]

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
XJoKeRxX
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen XJoKeRxX »

DavuTT yazdı:joker en azından 2 yüzlü deilim be bilader Allah 2 yüzlü insanlardan bizi korusun

tek bir şey dicem hava attığım kısım nedir burada sölermisin küçük düşürmeye çalışan bir insana karşı savunmam havamı??
lonca kurup genişletmem havamı??
huzurlu bir ortam olsun diye loncada arzlara daldırmamam havamı??
yoksa düşmanlara karşı olan tavırlarım havamı??

ben göremedim hangisi hava
Bende onu dıyorumya ısde bundan snra kıme ne yapsan hakkındır :D

YanLız dawut ıLk defa snLe cıddı konuscam bana qore Loncandakı bazı adamLarını koruyarak sadece kendını kucuk dusuruyosun. Bak bana smdı dıye bıLrsın sen duzqun adammsn ? ÖyLeym weya deqLm ! Fark etmez sen basda yazmıssın oraya kuraLLarı faLan fıLan ws... Sımdı ornek werıyorum Buse denen kısıden sunucuda en az nerden baksan 10 kısı sıkayetcı oLmasına raqmen sen haLa yok tahrıke qeLmıs kufur etmısdır yok tahrıke qeLmıs yok sız adam degLsnızkı o da sıze oyLe dawransın ws.. ws... ws.. Loncan sırf LekeLenmesn dıye ıcındekı çöpLeri haLen korumakdasn madem koru sana koruma dıyen yok ama sonra oLusan poLemıkLer oLsun oraya yazdıqın Lonca kuraLLarı oLsun bence bunLar bos seyLer sen o kuraLLarı kaLdır bence sız once kendı kuraLLarınızı uyquLayn snra eLaLeme kuraL sunmaya caLısın ;) NormaL kısı buseye hakaret edınce ondan rezıLı oLmaz buse ona hakaret etse yok nbeyms tahrke qeLdı yok bıLmem ne... Oyun kadar deLıkanLıLıkda önemLıdır madem bır kuraLn war onun arkasnda dur sen durmak yerıne ıyıce sawunuyosun Loncandakı karakterLerı

Ha dedqım qıbı qereqını Loncandakıne yaparsın ayrı ama kaLkpda haLa sawunuyosan kusura bakma Ferro sonuna kadar hakLıdır sadece RoW Lar deqıL ıLerde daha da cok boyLe sorunLarLa karsıLasacaksnz benm ıcın her yoL parıs kımın bana ne dusman oLduqu benm ıcın ezık dedqını takmam quLer qecerm ben sanaL karakterLerın ıcıne haps oLmus adam qorunumLu ınsan muswetteLerını kafama takmam ;)

NOT:Lutfen yukardakı yoruma sadece dawut yanıt wersn dıqer bazı uyeLerın hawLamamaLarı rıca oLunur :lol:
Xjokerx-Ucube
Kullanıcı avatarı
DavuTT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen DavuTT »

bak uğur snn sözlerine artık takatim yok çünkü 1 dediğin diğerini tutmuyor ben şu ana kadar hiç pişman olmadım ne yapdıysam farkına vardım ve tedbirinide aldım ;) siz yüzeysel bakıosunuz buse size davrandığı gibi bana davranmaz bn onun nasıl biri olcanı biliorum ilerde hepiniz görüceksiniz nasıl yanıldınızı sizin görmediklerini ben görüorum daha loncadaysa pişman olmadığımdandır. Şu ana kadar bi sakatını görmedim ama üzüldüğüm tek bir yanı var snn gibi insanlarla konuşuorum ne zaman insanca yaklaşsam ertesi gün bir çocuğu azarlayıpda ertsi gün tekrar o hatayı yapdığı gibi snde gene aynı hatayı yapıyorsun sana karşı ne laf atmışım nede başka bişi söle diyorum sölemiyorsun fakat hak da ediosun yukarıda sana laf atmama rağmen hatta sn manlıyken başka chara girip konuşmamıza rağmen snle sorunum yok bnm derdim onlarla deyipde çözmemize rağmen rağmen rağmen... bitmio anlamıosun gene bana karşı tutumlarında yanlış davranıyorsun

haksızsam eğer haksız olduğum yanı bana sen söle uğur
...
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön