Ezeli Rekabet Devam Ediyor: SAVAŞA ÇAĞRI...

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
TheOkqn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Karargah

Re: Ezeli Rekabet Devam Ediyor: SAVAŞA ÇAĞRI...

Mesaj gönderen TheOkqn »

Ulan lodos ezme kankalar tek geçerim la sizi alayınız loncaları toplayı gelin sizden korkan siz gibi olsn hıhh :D
EMİNÖNÜ

Ispartali
IspartaliTWO
Ispartalithree
IspartaAksu

[/center]
Kullanıcı avatarı
DoCToRXxX
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen DoCToRXxX »

Ezme Dediklerinle Karıştırma Bizi...Terbiyeli ol terbiyesizlik yapma
Kullanıcı avatarı
IxMehmetcikxI
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Return OfThe Kings

Mesaj gönderen IxMehmetcikxI »

Ispartali -IspartaliTWO - Ispartalithree- Göze çok Batıyon Kendine Dİkkat et [*][/color]
-Siyah, Artık en temiz renk!
Kullanıcı avatarı
refique
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen refique »

[b]Geç saatte olmasının sebebi sanırım daha yetişkin insanlarla bu savaşı gerçekleştirmektir. İyi olan kazansın ;) :twisted: [/b]

aQuaLand www.eminonuefeleri.com
Kullanıcı avatarı
TheOkqn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen TheOkqn »

DoCToRXxX yazdı:Ezme Dediklerinle Karıştırma Bizi...Terbiyeli ol terbiyesizlik yapma
Orda EZME ve KANKA cümleleri var bu lafa dikkat et ve de ben onu gerçek manada yazacak olsam kanka kelimesini kullanmazdım yeterince espiriye dayalı bi cümle olduguda açıkca belli..Tabi anlama kapasitene baglı..
IxMehmetcikxI yazdı:Ispartali -IspartaliTWO - Ispartalithree- Göze çok Batıyon Kendine Dİkkat et [*][/color]
Sende göze de batarım senin başka yerinede batarım lafına dikkat et tamammı cicim :D

Kendinizi MORS ettirmek için bu kadar ugraşmayın siz bana oyuna pm atın ben size küfürsüz güzel laflar eder sustururum...
EMİNÖNÜ

Ispartali
IspartaliTWO
Ispartalithree
IspartaAksu

[/center]
Kullanıcı avatarı
KIZILYANGIN
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen KIZILYANGIN »

Merhabalar...

Öncelikle ikv sevgi, dostluk ve bir eğlence ortamıdır.Herzaman için atışmaşlar olacakdır, bu atışmalarda seviyeyi aşmak her bir bireyi hiç şüphesiz pasif durumlara düşürmüş ve düşürecekdir.

Etkinlikler , savaşlar veya ikv için eğlence amaçlı yapılan her organizasyonda Lonca BETA olarak ve Lodos klanı olarak var olmaya çalışıyoruz , nihayetinde arz arkadaşların bu meydan okumasınada hayır demiyoruz :)

Yanlız unutulmaması gereken nokta şudur ki, gecenin geç saatlerinde çoğu oyuncudan habersiz yapılan etkinlikler etkinlik niyetinden ziyade daha az kapsamlı durumlara yol açıyor.Bu konuda daha iyi fikirler yürütülebilir.

Birde hezimet bir kereliğe mahsus değildir.Gelenekler bir kere alınmış zaferle bozulmaz :) Daim olmak gerekir.

İyi forumlar...
Gerçek Adaletin Yaşayan Son Temsilcileri...!
Kullanıcı avatarı
TheOkqn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen TheOkqn »

KIZILYANGIN yazdı:Merhabalar...

Öncelikle ikv sevgi, dostluk ve bir eğlence ortamıdır.Herzaman için atışmaşlar olacakdır, bu atışmalarda seviyeyi aşmak her bir bireyi hiç şüphesiz pasif durumlara düşürmüş ve düşürecekdir.

Etkinlikler , savaşlar veya ikv için eğlence amaçlı yapılan her organizasyonda Lonca BETA olarak ve Lodos klanı olarak var olmaya çalışıyoruz , nihayetinde arz arkadaşların bu meydan okumasınada hayır demiyoruz :)

Yanlız unutulmaması gereken nokda şudur ki, gecenin geç saatlerinde çoğu oyuncudan habersiz yapılan etkinlikler etkinlik niyetinden ziyade daha az kapsamlı durumlara yol açıyor.Bu konuda daha iyi fikirler yürütülebilir.

Birde hezimet bir kereliğe mahsus değildir.Gelenekler bir kere alınmış zaferle bozulmaz :) Daim olmak gerekir.

İyi forumlar...
Arkadaşa katılıyorum arz da olsa lodosta olsa o saat bikere çok geç..O saatte bence çokta büyük bi savaş olmaz kanaatindeyim..
EMİNÖNÜ

Ispartali
IspartaliTWO
Ispartalithree
IspartaAksu

[/center]
Kullanıcı avatarı
AynadakiYalan
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen AynadakiYalan »

Selamlar;

Sevgili arkadaşlar hepinizin yorumlarını okudum haklısınız.Evet geç saatte bir etkinlik yada etkinlik demeyelimde biz buna bir çağrı, alıştırma, nabız yoklaması :D Geç saatte olmasının asıl amacı öncelikle savaşa katılmayacak olan iki klandaki arkadaşlarımızın savaş anında meteor bolgesinde yapacakları gorevlerin engellenmemesi ve özellikle bazı durumlarda oluşan seviyesizce hareketlerin önüne geçilmesinden kaynaklanan bir nedenden dolayı bu saatte olması fikrinden yola çıkmış bulunmaktayız.Geçen haftaki yaklaşık 100 kişi ile yapılan Arz Lodos karşılaşması gayet zevkli ve eğlenceliydi.Bu nedenle oyuncularımızı bu tür etkinliklere alıştırmak ve de bu tür etkinliklerde alınacak eğlenceyi baz alarak savaşa katılacakların katılmayan kişilere bu güzelliği anlatmasını sağlamak amacıyla bu saatte yapılması taraftarıyız. Eğer bu etkinlikde güzel geçerse ileri zamanlarda daha erken saatlerde alınması için tüm lonca liderleri ile paylaşımda bulunarak ve forumdan yararlanarak bazı duyurular yapabiliriz.Böylece eğlence ortamının genişlemesini ve daha büyük bir kitleye hitap etmesini sağlayabiliriz. Ama şimdilik küçük bir toplulukla başlama taraftarıyız.

Saygılarımızla

AynadakiYalan , Cabo , Legandary

Eminönü ROA Temsilcileri
www.anadoluakincilari.com
http://basvuru.anadoluakincilari.com/
Resim
Kullanıcı avatarı
IxMehmetcikxI
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Return OfThe Kings

Mesaj gönderen IxMehmetcikxI »

[*] Bu yapacagımız etkinlik Lonca kurucularına veya arz yada lodos klanına bildirildimi yoksa sadece RAO mu Yapıyo ? [*] [/color]
-Siyah, Artık en temiz renk!
Kullanıcı avatarı
Servane
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Servane »

Amaca uygun gerçekleştirilirse güzel bir etkinlik olacağını düşünüyorum.4 ay aradan sonra geçenlerde oyundaydım ve epey bi klan savaşına katıuldım eskiye rağmen daha seviyeli daha zevkli ve kavgaya küfürlere karşı oyuncuları daha bi duyarlı gözlemledim bu sevindirici bir durum umarım böyle geçer. Şahsım şuan askerde olduğumdan dolayı katılamayacağım ama çok güzel olacağından şüphem yoktur. Keyifli oyunlar dilerim.Son olarak bi üst yorumdaki arkadaşın değindiği gibi böyle bir etkinlik var ise eğer tüm lonca liderlerine bildirilmeli ortak hareket edilmeli bu çerçevede daha çok katılım daha sistemli savaş daha seviyeli bir ortam ve daha amaca uygun bir etkinlik olacağı kanaatindeyim.
Bizi EskiLer Tanır,YeniLer Örnek ALır...
Resim

Eminönü Efeleri /Servane

“Genel Sohbet” sayfasına dön