evet oda çok güzel bir fikir ama bir şifac ile solucanda süper kasiliyo ofansif bir şavaşçiysan eğer bide sorum olacak sizce 42 lv de adada güzel kasabilir miyim ?monsterdarker yazdı:mantıklı ha bide şey var canavarın kalktığı yerde bekle tab yap sert vuruşu veya ağır vuruşa bas o yöntemde işe yarar kanaatimce
BİR NOKTAYİ UNUTMUŞLAR
- recepivedikx
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Özgürlük için savas
Re: BİR NOKTAYİ UNUTMUŞLAR
- monsterdarker
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
recepivedikx yazdı:verdiğin bilgi içn çok teşekkür ederim furkan ben normalde 1135 vuruyo itemsiz çifte ile o dediğin tabanca ile 350 vururusa bombacidada kullanirim inşallah 350 vururturkoxHAMSTER yazdı:işportacı gençteki 70 menzilli silahlardan al.bunlar az vuruyor ama hem çok uzaktan vurabiliyor hemen çok az sekiyor.Yaratık uyanır uyanmaz vuracaksın ilk vurduğunu anlamayan buyucu ve şifacılar keser zaten![]()
tamam ilk sen vurduktan sonra normal silahını giy zaten ilk vuruşu sen yap.
- recepivedikx
- Antrepo Bekçisi

önerileriniz içn teşekkürler sorun çözümlü benim için bütün şavaşçilarin sorunuda çözülmüştür inaniyorumki sorusu olan varsa söylesin yoksa bu konuyu rafa kaldiracağiz
var mi sorusu olan :?: :?:
var mi sorusu olan :?: :?:
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Meran
ayrıca ben zaten kasarken defansif kullanmayı planlıyorum.
- recepivedikx
- Antrepo Bekçisi

güzel itemin varsa güzel olur ama güzel itemin yoksa biraz zaman alir kasman epeey uzun sürer kesmesi bana görePetcarar yazdı:ayrıca ben zaten kasarken defansif kullanmayı planlıyorum.
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Meran
recepivedikx yazdı:güzel itemin varsa güzel olur ama güzel itemin yoksa biraz zaman alir kasman epeey uzun sürer kesmesi bana görePetcarar yazdı:ayrıca ben zaten kasarken defansif kullanmayı planlıyorum.