Beyaz Köşk'ten Alper'i arıyorum!
Re: Beyaz Köşk'ten Alper'i arıyorum!
Maalesef bıraktı kendisi.Karakterlerinin şifreleri bende var en son giderken herşeyimi istediğin gibi kullanabilirsin kardeşim benim daha geri gelme ihtimalim yok demişti bana.
ARMOR
- Smyrnaonian
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
İhtimali yok falan diye bir şey söz konusu değil bundan sonra. Ayrılma sebebini öğrendiğim de ise şayet tahminimse Kendimden ve yapacaklarımdan korkuyorum. Onu ne şekilde olursa olsun geri getireceğim. Armor lütfen sen de bana yardımcı ol.
Defteri ( olan Yazar , Hukuk varsa ) Dürülür . 32 oyuncu ; 1 Büyük Yürüyüş ,
Hayatta en hakiki mürşit İlimdir ; bunu kabul edemeyen Vatan Hainidir .
32 Türk ; 32 Emanetçi ; 32 "Oyuncu" .
- FiaNxsnwmurderer
- Cin Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
ilkonce ben kımseye yardım edıyorum veya bırseyler yapıyorum dıye boburlenmedım hıc oyle bır huyumda yoktur. Herkeze konusurken sakacı ve samatalı konusacam dıyede bı kaıde yok. İnsanların sana ıstedıgın seyı veremedıklerınde onları hemen taslamanda hos bırsey deyıl. Ve ayrıyetten olayların herzaman bır acıklaması vardır. keske buraya bunları yazmadan once benle bırdaha konussaydın. Neyse benım amacım burda senle tartısmak felan deyıl.Smyrnaonian yazdı:Off bak sinir oldum, he bu arada snowmurder mıdır nedir! Oyundan sordum kendisine... Maşallah hükümdarı sanıyor ki herhalde Beyaz Köşk'te kendini. Bir tavırlar, bir havalar. Yok, herkese yardımı dokunurmuşta bilmiyormuş. Bunları geçtim zaten bunlar önemli değil. Teşekkür edicektim yine de yardım ettiği için; daha demeye fırsat bırakmadan engelledi beni. Hakaret falan söyledik herhalde ya da rahatsız ettik beyefendiyi, incileri döküldü kusura bakmasın! Hıh... Sanki çok seviyorum ben de onu, fianx kurucularından falan olduğunu bildiğim ve seneler önce Phil görevini birlikte yaptığımızdan tanıyordum aman tanımaz olaymışım.
Bu arada nicki bulabilecek, Beyaz Köşk'ün eski efsane şifacılarından "Başkentli" de biliyor olabilir. Lee woht, sana da çok teşekkür ediyorum arkadaşım yardımların içinHerkesi de meşkul ettim, bütün Beyaz Köşk severlere iyi oyunlar diliyorum!
Evet bu arkadas bana ne kufur ettı nede hakaret ettı. ben lwl ıne bakmak ıcın arkadaslara eklıcektım sanırım yasaklılara eklemısım. ekledıgımın farkına varamamısım cunkı sıgınak ıcın mısıra gırmeye ugrasıyordum o kargasada sana cevap vermısım dusun artık
SAYGILARIMLA....
SNOWMURDERER
YALANCI DUNYA..TIPKI ICINDE YASAYAN INSALLAR GİBİ
-------------------------- OFFLİNE FİAN ------------------------
snowmurderer---Mahşermeleği---Fianxsnwmurderer---hironakumura
-------------------------- OFFLİNE FİAN ------------------------
snowmurderer---Mahşermeleği---Fianxsnwmurderer---hironakumura
- DuMaNnN
- İskele Babası
Kel'im gel artık yaf 
PiLkiSaYaRcI - DuMaNnN - XxXDuMaNXxX - IIxXDuMaNXxII
Yakalım bir sigara kafamız DuMaNnN'lansın....
Arz ederiz...
TurqCHe değil --> Türkçe... Lütfen yazım hatalarına dikkat edelim...
Daha güzel bir Türkçe için el ele...
Yakalım bir sigara kafamız DuMaNnN'lansın....
Arz ederiz...
TurqCHe değil --> Türkçe... Lütfen yazım hatalarına dikkat edelim...
Daha güzel bir Türkçe için el ele...
- Smyrnaonian
- FareAdam Düşmanı
FiaNxsnwmurderer yazdı:ilkonce ben kımseye yardım edıyorum veya bırseyler yapıyorum dıye boburlenmedım hıc oyle bır huyumda yoktur. Herkeze konusurken sakacı ve samatalı konusacam dıyede bı kaıde yok. İnsanların sana ıstedıgın seyı veremedıklerınde onları hemen taslamanda hos bırsey deyıl. Ve ayrıyetten olayların herzaman bır acıklaması vardır. keske buraya bunları yazmadan once benle bırdaha konussaydın. Neyse benım amacım burda senle tartısmak felan deyıl.Smyrnaonian yazdı:Off bak sinir oldum, he bu arada snowmurder mıdır nedir! Oyundan sordum kendisine... Maşallah hükümdarı sanıyor ki herhalde Beyaz Köşk'te kendini. Bir tavırlar, bir havalar. Yok, herkese yardımı dokunurmuşta bilmiyormuş. Bunları geçtim zaten bunlar önemli değil. Teşekkür edicektim yine de yardım ettiği için; daha demeye fırsat bırakmadan engelledi beni. Hakaret falan söyledik herhalde ya da rahatsız ettik beyefendiyi, incileri döküldü kusura bakmasın! Hıh... Sanki çok seviyorum ben de onu, fianx kurucularından falan olduğunu bildiğim ve seneler önce Phil görevini birlikte yaptığımızdan tanıyordum aman tanımaz olaymışım.
Bu arada nicki bulabilecek, Beyaz Köşk'ün eski efsane şifacılarından "Başkentli" de biliyor olabilir. Lee woht, sana da çok teşekkür ediyorum arkadaşım yardımların içinHerkesi de meşkul ettim, bütün Beyaz Köşk severlere iyi oyunlar diliyorum!
Evet bu arkadas bana ne kufur ettı nede hakaret ettı. ben lwl ıne bakmak ıcın arkadaslara eklıcektım sanırım yasaklılara eklemısım. ekledıgımın farkına varamamısım cunkı sıgınak ıcın mısıra gırmeye ugrasıyordum o kargasada sana cevap vermısım dusun artıksonrasında sahtekar felanmı dıye bakmak ıcın lwl ogrenme ıstegı bende herzaman vardır. ama dedıgım gıbı kargasa esnasında yasaklılara eklemısım sanırım. ozur dılemem gerekırmı bılmıyorum. ama genede ozur dılerım. ama senden oyle bırsey beklemıyorum
SAYGILARIMLA....
SNOWMURDERER
Asla sen bana yardımcı olmadın diye seni taşlamadım tabi ki... Aksine iyi okuduysan sana "teşekkür" edecekken ben, "yasakladığını" zannettiğim için sana "Sitem ettim ". Asıl ben de yanlış anladığım ve yanlış anlattığım için (taşlamak) özür dilerim. Ama beni sahtekar olarak düşünmen de biraz onur kırıcı , ön yargıyı sevmem çünkü.
Ayrıca ; bir kaç yazım hatası olan kelimelerinize de değinmek isterim , hazır yorum yaparken.:lol:
Herke/z/ - Herkes
Bir/şey - Bir şey ( şey ' leri ayrı yazıyoruz. )
De/y/il - Değil
Felan - Falan
Eklicektim - Ekleyecektim
Herzaman - Her zaman
Genede - Gene de (dahi anlamında kullanıldığı için.)
Ayriyetten - Ayrıca , (Aynı Zamanda , Bunlarla Birlikte)
- Smyrnaonian
- FareAdam Düşmanı
Munise , konuştun mu Alper'le? Yanıt bekliyoruz hepimiz !
- IxIRevolutionIxI
- Acemi Savaşçı
Konuyu açan Alper'e ithafen;
gel Hanso ile gel Ghost ile gel Kabus ile boşver sen Heyperbola, Armor v.b çarlarla açıp gezmeyi..
Sen, sen olduğun gibi güzelsin...
Sevgi ve saygılarımla Alper
Engin.
gel Hanso ile gel Ghost ile gel Kabus ile boşver sen Heyperbola, Armor v.b çarlarla açıp gezmeyi..
Sen, sen olduğun gibi güzelsin...
Sevgi ve saygılarımla Alper
Engin.
Katharsis
Kuşlar gibi uçmasını, balıklar gibi yüzmesini öğrendik ama kardeşçe yaşamayı öğrenemedik. M.L.KING
Kuşlar gibi uçmasını, balıklar gibi yüzmesini öğrendik ama kardeşçe yaşamayı öğrenemedik. M.L.KING
- Smyrnaonian
- FareAdam Düşmanı
Siz bir şey anladınız mı bu yazıdan?Sen gel sen gitme ne ben çıkaramadım
Ama sanırım , herkes Alper'e özlemini belirtiyor buradan. O herkesin sevgilisiydi çünkü... İhanetiyle yıkıldığı gerçek eski sevgililerinden Munise ile irtibata geçtim , bir çoğunuz tanırsınız onu. Umarım aramıştır.
Hepimiz onu özlemle bekliyoruz... Onu geri getireceğime bütün Beyaz Köşk'ün önünde söz veririm. Biricik arkadaşım , anılarımın büyüsü , kardeşim..![]()
Neyse , iyi forumlar , iyi geceler.
- FianxLeewoht
- FareAdam Düşmanı
Smyrnaonian yazdı:Siz bir şey anladınız mı bu yazıdan?Sen gel sen gitme ne ben çıkaramadım
Ama sanırım , herkes Alper'e özlemini belirtiyor buradan. O herkesin sevgilisiydi çünkü... İhanetiyle yıkıldığı gerçek eski sevgililerinden Munise ile irtibata geçtim , bir çoğunuz tanırsınız onu. Umarım aramıştır.
Hepimiz onu özlemle bekliyoruz... Onu geri getireceğime bütün Beyaz Köşk'ün önünde söz veririm. Biricik arkadaşım , anılarımın büyüsü , kardeşim..![]()
Neyse , iyi forumlar , iyi geceler.
Neyin peşindesin Alperi arıyorsun tamam kimliğini neden gizliyorsun birilerindenmi korkuyorsun ? Bak yukarıda engin bişiler demiş ne yalan atıyım bende şahsen o gibi düşünür oldum baştan buyana neyse hakkında hayırlısı.
''Karbon Kağıdı Değil Yaratıcı Ol ''

FianxLeewoht

FianxLeewoht
- Smyrnaonian
- FareAdam Düşmanı
Ne oldu Yaşar , oyunda adam gibi söyleyemedin mi bunları yüzüme ? Teke tek konuşurken imalı imalı laflarla zaten yeterince belli ettin , keşke net bir şekilde söyleseydin belki rahat rahat konuşurduk! Ben Atatürk'e ve İsmet Paşa'ya yazılarımda bir nebze olsun ihanetimden başka hiçbir şeyden korkmam önce bunu aklınıza yazın.
Hayatım boyunca ne kimseyle i* dalaşına girdim , girişlere izin verdim ne de birinden tekdir aldım! Güney Kore'den Kanada'ya ; Hindistan'dan Bhutan'a , Kongo'dan Mısır'a kadar gezdim , dolaştım ve bir çok yerde görev aldım , Allah'ıma şükürler olsun ki. Gep geniş çevremle her dilde , bir çok şeye imza attım , beni yakından tanıyanlarında sonunda kim olduğumu anlamasını da sağladınız zaten artık.
Kimliğimi saklamamın bir tane nedeni vardır ki söyledim : "Düşmanlarım da oldu tartıştıklarım da kavga ettiklerimde , bunları yeniden gündeme getirip , polemik yaratıp taraflar istemiyorum tekrardan . " :| Ne yaptığım ve ne yapacağım konusunda farkındaysanız , "karar veremezsiniz" asla demedim , dememde. Çünkü zamanında sayısız paylaşımlarımız olduğu sizlerle , önerileride , bilgileride paylaştık ! Belki haklısınız ama bana da inanmıyorsanız ; benim daha başka yapabileceğim , açıklayabileceğim bir şey yok!
Alper benim en iyi dostumdu. Onu şimdi arıyorum. Kartal gibi , Başkentli gibi , Zazaki gibi bu oyundaki en çok sevilen ve kişiliklerinin ve olgunluklarının en çok oturduğuna inandığım benim en iyi dostlarım onlar , unutulmazlarım , anılarım... Munise de Şeker de dostlarımdı aynı düzeyde ; ama malesef bir gün öyle olaylar oldu ki; taraf alma mecburiyetinde bırakıldım , o günleride hatırlamamak için ben "Smyrnaonian" 'ım.
Snowmurder 'La da polemiğe girdiğim , Imblock ' la da oldu tabi , ama asla kavgaya mahal vermedim. Yeniden gün yüzüne çıkmayacağım , çıkmak istemiyorum. Alper de geldiğinde beni "Smyrnaonian" olarak tanıyacak bundan sonra.
Kendimle ilgili asla soru işareti bırakmadım bırakmam da ! Beni bilen bilir ya da bilecektir bu zamanın ardından!
"Hepinize İyi Oyunlar" dilerim! Benden bu kadar,Teşekkür ederim.