büyü kritik yeteneklerin bir özeliğidir diyorsun. O zaman savaşcı silahlarından da kaldırsınlar kritik vuruş yüzdesini nede olsa kritik vuruşlu efsunlar var demi?KwanZA yazdı:Sanırım bu konuda çoğu kişi biraz bilgisiz. Oradaki kritik vuruş silahın yakın dövüşte vuracağı kritik çarpanı ve yüzdesidir. Bir silah hiçbir şekilde büyü atamaz. Onun için silahlara büyü kritik gelmesi çok saçmadır. Büyü kritik yeteneklerin bir özelliğidir. Silahlarda efsun olarak büyü kritiği görebilirsiniz(Merlin, Ruh Çalan, Cevriye Sultan Modelleri gibi...). Silahlarla büyü hasarı verilemediğinden büyü kritikte eklenemez.
Sonuç olarak silahlarda herhangibir hata söz konusu değildir. Büyü kritik yeteneklerle veya üzerinizdeki efsunlarla arttırılabilir.
Büyücü silahlarındaki yanlış.
Re: Büyücü silahlarındaki yanlış.

dalgamı geçiyorsunuz ya yıla n meteor diyor benim demek istediğim büyücülerinde yetnek puanı vermeden vuruş yapabilmeleri azda olsaserkannnn yazdı:Büyücünü yılan meteor eşyalarla donat bak bakalım anka ile kaç vuruyorsunWalTRaN yazdı:evet işted diyolardki büyücüler asayla vurmuyor bu kritiğin burda ne işi var ?STr0nGMaN yazdı:Arkadaşlar yanılıyorsunuz o kritik vuruş ihtimali demek asayla vurarken kritik vurma ihtimali demek.
onun yerine büyü kritik olsun ve büyücülerde bir eksikte normal vuruş olmaması
vurmak için mecburen yetenek kullanmak zorundalar ama savaşcılar sert vuruşa yada ağır vuruşa vermeden vuruş yapabiliyolar(25lwl)

[list][*]Waltranxwarrior[*]Waltranxpriest[*]Waltranxmagician[*]Waltranxranger[/list]
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Rulers Ofthe World
- Darknessxcaptain
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
bende konuyu acan arkadasa katılıyorum. asalarında bi anlamı olsun.

Darkness Loncası uyeleri hakkında şikayeti olan (oyun içinde) Darknessxcaptain - Darknessxbody veya darknessloncasi@hotmail.com.tr mail adresiyle foto ile beraber şikayette bulunabilirler.
- kurmayxnejdet
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Evet mantıklı. . .
İsim : KuTSaLGeNÇ
Sunucu :Meran
Seviye :49
Sınıfı : Şifacı
Klan : Lodos
Sunucu :Meran
Seviye :49
Sınıfı : Şifacı
Klan : Lodos
Güncel
KaNuNsUz yazdı:
Resimdede gördüğünüz gibi büyücü silahlarında kritik vuruş yüzdesi var bence bu çok gereksiz. Onun yerine büyü kritik olmalıydı.
Ben de bunu farketmiştim sen konusunu açmışsın teşekkürer tam destek veriyorum hatta bazı büyücü silahları savaşçıda olduğu gibi 2 den daha fazla kriik vermeli !!!
- GaLaTaSaRaY
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
eskıden alman takıalrı takıp orumckelerde ankayla kesıoduk kudret bıtınce 
Benjiro
böyle olsaydı eşitsizlik doğardı bence ozaman büyücü coşardı her attığı krtik