21.04.2010 saat 4.00 sularında kenanı kestik herşey tamdı ama görevimiz olmadı vede torba falan vermedi resimde herşey görünüyor Yönetim veya teknik ekip buna bir çare bulması gerekir okadar saat harcadık ama sonuç hüsran emeklerimize yazık ...
Kenan öldüğü zaman herkese, nadide/şaheser ve benzeri efsunlar düşecektir diye bir kaide bulunmamaktadır. Lakin, diğer arkadaşlarımızın söylediği unsurlar da dahil olmak üzere, bir ek daha yapmak gerekirse; görevi tamamlamak için Lamia'ya gitmeniz gerekmektedir. Ödül, Kenan öldüğü zaman ganimetten değil; Kenan'ı öldürüp Lamia'ya görevi teslim ettiğiniz zaman elinize ulaşmaktadır. İhtimal dahiline bir alternatif daha ekleyerek, aksi bir durumda yani tüm bu kriterler vuku bulmadıysa bu durumu "Oyun Hatası" başlığı altında www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresinden bildirmeniz gerekmektedir.
Grubumuz 6 kişiydi ve herkes menzil içerisindeydi o dediğiniz ihtimalleri bizde düşündük orda 5 kişi görünüyor çünkü bir arkadaşımız görevinin olmamasından sinirlenip hemen gruptan çıkmıştır.
İlk vuran kişi ölmedi
İlk vuran kişi veya kesim esnasında kimse düşmedi
Resimde görev penceresini açık koydum görevin olmadığını göstermek amacıyla
Ayrıca boss kesimlerinden item düşmese bile en azından madalya vermesi lazımdı onuda vermemiştir.
Menzil konusuna gelince Kenan öldüğü yer makul görülüyor ve her karekter bir şarteldeydi vede menzil vardı hepimizde çünkü Kenanın sürekli canını kontrol ediyorduk şartelleri indiriyorduk diğer şartellerlerle menzil sorunu olması münkün değildir.
Vede şunu söylemek istiyorum Sayın Kindar oyun hatası olarak bildirim yaparsam görevin olması konusunda yada bunun telafisi konusunda ne yapabilirsiniz.