Arkadaşlar yüöneticiler her birinizin açtığı konuya ayrı ayrı cevap yazmış ve hepsini kitlemiş olmasına rağmen hala bazı arkadaşlar kıvranıyor forumda.
bi haksızlık varsa açıklığa kavuşarak karakterlerinizi geri alacasınız.
Kaldı ki bende hemen hemen her Allahın günü onlıne oyundayım acaba benim neden haberim olmuyor bu tarz hatalardan.
Çünkü ben işime bakıyorum. Bu konuda da yönetimi sonuna kadar destekliyorum. İşte adalet böyle olur kurunun yanın da yaş yanmaz.
O yasaklanan arkadaşların arasında gerçekten dalavereci tipler vardır kesin bu cezai yaptırımda onlara yönelik zaten.
Oyun açığından yararlanarak bi krallık kurmak çok da adil değil.
Ceza Alan Karakterler ! BEnim oyum yönetime
Re: Ceza Alan Karakterler ! BEnim oyum yönetime
Kraldan çok Kralcı olmak mı bu
Gerek yok böle hareketlere
JiGy
ŞEHRİNAZİZLERİ
Beni Siz Delirttiniz!...
Hakkıdır Hakkı...
ŞEHRİNAZİZLERİ
Beni Siz Delirttiniz!...
Hakkıdır Hakkı...
BEnde arkadasa katılıyorum aslında. O gece bende oyundaydım. Hata var bonolarla ılgılı denıldıgını duydum fakat, mısır carssında olmama rağmen gidip bakma gereği bile duymadım. Sütten çıkmış ak kaşık olsalar bu kadar kişinin canı yanmazdi..
xaQuaLandX -- Rudebox -- Vaybenöleydim

yer altının ılk acıldıgı zamanlar oyun gerı sarıyordu ve gerı sarmalar yuzunden benım para artı ıtemlerım gıttı neden benım carımı gozlem altına alıpda kaybımı gıdermedılerJiGyyy yazdı:Kraldan çok Kralcı olmak mı bu
....destek takımına bas vur dıyorlar su ankı ıcraatlerıne bakarak aslında bas vurmaya gerek olmadıgını ve carımızın gozlem altına alınıp kaybımızı gıderebıleceklerını anlıyoruz
.....gerı sarma hatası yuzunden haksız yere kazanc saglıyanlar ceza alıyor da masum ınsanların kastıgı ex ve ıtemlerı paraları gerı sarma yuzunden gıttıgı zaman neden gerı verılmıyor buna bır cevap verın :idea:

Siyahgece
Crack yazdı:Arkadaşlar yüöneticiler her birinizin açtığı konuya ayrı ayrı cevap yazmış ve hepsini kitlemiş olmasına rağmen hala bazı arkadaşlar kıvranıyor forumda.
bi haksızlık varsa açıklığa kavuşarak karakterlerinizi geri alacasınız.
Kaldı ki bende hemen hemen her Allahın günü onlıne oyundayım acaba benim neden haberim olmuyor bu tarz hatalardan.
Çünkü ben işime bakıyorum. Bu konuda da yönetimi sonuna kadar destekliyorum. İşte adalet böyle olur kurunun yanın da yaş yanmaz.
O yasaklanan arkadaşların arasında gerçekten dalavereci tipler vardır kesin bu cezai yaptırımda onlara yönelik zaten.
Oyun açığından yararlanarak bi krallık kurmak çok da adil değil.
/katılaQuaLand yazdı:BEnde arkadasa katılıyorum aslında. O gece bende oyundaydım. Hata var bonolarla ılgılı denıldıgını duydum fakat, mısır carssında olmama rağmen gidip bakma gereği bile duymadım. Sütten çıkmış ak kaşık olsalar bu kadar kişinin canı yanmazdi..
herkez hakkini ariyor ben ceza alanlardan değilim ama arkadaşim sirf 1 tane kudret iksiri aldi die ban yiyosa ben ne diyim artik yönetime. tamam o gün oyun hatasi yüzünden para kasan gözlük alan vs yapanlar vardi. ama ötekinlerin suç ne adam maden iksir vs. şeyler satin aldi die ban mi yicek ozman alişveriş penceresini kapayin herkez kendine müslüman olsun bu ne saçama bişey bir iksir için 3 yin ban yemek hiçbir oyun sisteminde görülmemiş bir ceza. ondan oyuna girer girmez alişverişimi kapamaya başladim artik özgürce ne maden ne iksir alabiliyom oyun şu an da düzelse bile ne olur ne olmaz yine ayni duruma düşerse ceza alirim kapayin bir süreliğine alişveriş pencerelerine bide oyun geri sardiği zaman kaybimizi geri verin ozman yönetim. sirf şu geri sarmalar yüzünden yeni bölgeler açildiğindan belli para kaybim 70-75m bunu kim verecek bana yönetim mi yok onlar hakli biz haksiziz zaten nedense.
ilkyardim
Acemibüyü
Acemibüyü
- Asiiixbaris
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Arkadaşlar,
Bazı şahısların kullandığı şu cümleyi anlıyamıyorum ''Oyunda hata vardı biz de kullandık.Bu ban sebebi mi oluyor.O zaman bu hatanın olmasına izin vermeseydiniz.''
Hangi akla hizmet bu cümle kulllanılabiliyor.Hem haksız yollarla oyunun kralı olun hem de yaptığınız sahtekarlık ve dalavereliği oyunun hatasını bahane ederek kapatmaya çalışın.Benim de çarım banlandı.Ama sizin gibi oyunun hatasından faydalanmadım.Arkadaşımın 'kendi karakterleri' arasında yapacağı aktarıma yardımcı oldum.Bu yüzden içim rahat.Üyeliğimin en kısa zamanda incelenip açılacağından şüphem yok.
Yöneticilere 'Çok ucuz bahanelerin arkasına sığınmayın!' diyeceğineze, akla ve mantığa uygunluğu bulunmayan, saçma sapan bir neden olan 'oyunun hatası, bizim hatamız yok' gibi bahanelere saklanmayın.Oyunun hatasından faydalanıp 200-300 milyon kaldırıyosanız size 3 yıllık blok bile az.
Saygılarımla...
Bazı şahısların kullandığı şu cümleyi anlıyamıyorum ''Oyunda hata vardı biz de kullandık.Bu ban sebebi mi oluyor.O zaman bu hatanın olmasına izin vermeseydiniz.''
Hangi akla hizmet bu cümle kulllanılabiliyor.Hem haksız yollarla oyunun kralı olun hem de yaptığınız sahtekarlık ve dalavereliği oyunun hatasını bahane ederek kapatmaya çalışın.Benim de çarım banlandı.Ama sizin gibi oyunun hatasından faydalanmadım.Arkadaşımın 'kendi karakterleri' arasında yapacağı aktarıma yardımcı oldum.Bu yüzden içim rahat.Üyeliğimin en kısa zamanda incelenip açılacağından şüphem yok.
Yöneticilere 'Çok ucuz bahanelerin arkasına sığınmayın!' diyeceğineze, akla ve mantığa uygunluğu bulunmayan, saçma sapan bir neden olan 'oyunun hatası, bizim hatamız yok' gibi bahanelere saklanmayın.Oyunun hatasından faydalanıp 200-300 milyon kaldırıyosanız size 3 yıllık blok bile az.
Saygılarımla...
Asiiixbaris / Asiiixbariss / İyileştirir
- xIxFeNoMeNxIx
- Demirci Çırağı
Sen nerden biliyorsun o 200 300 m bilerek kaldırdığını ? Ya 200 300 m nu başka bir chara aktardı adam ve aktardığı chardada kopyalandı ?Asiiixbaris yazdı:Arkadaşlar,
Saygılarımla...
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!
FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

- Asiiixbaris
- İri Fare Avcısı
Ben gayet açık bir şekilde bu sözümün bilerek yapanlara olduğunu açıkladım.xIxFeNoMeNxIx yazdı:Sen nerden biliyorsun o 200 300 m bilerek kaldırdığını ? Ya 200 300 m nu başka bir chara aktardı adam ve aktardığı chardada kopyalandı ?Asiiixbaris yazdı:Arkadaşlar,
Saygılarımla...
''Oyunda hata vardı biz de kullandık.Bu ban sebebi mi oluyor.O zaman bu hatanın olmasına izin vermeseydiniz.''
Bu cümlem çok açık.Kimlerden bahsettiğimin açık olarak görüldüğünü düşünüyorum.
Asiiixbaris / Asiiixbariss / İyileştirir
- xIxFeNoMeNxIx
- Demirci Çırağı
Fakat onlarda kendilerince haklı.Bu hataların olmasını yönetim engellese bu tip durumlarla neden karşılaşalım ki
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!
FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX