Karakter Aktarımı Hatası
- Reymond
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Karakter Aktarımı Hatası
Arkadaşlar benim aktaracağım hesabda 3 car var ama aktar deiğimde hesabınızda 4 car var .... diye yazı cıkıyo ne yapmam lazım ?
<)
- anubislider
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- melodrama44
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Teşkilat
Re: Karakter Aktarımı Hatası
Kardeşim bekliyoruz 1 hafta oldu yönetimden ne bir cevap var ne bir duyuru var anlamıyorumki ben. oyun hatalarını bize bildirin diyolar buyur kardeşim bildiriyoruz kaç kere ikv deteğe mesaj attım karakter aktarılmıyor diye 1 tane cevap yok ama şuraya açsan ikv ne b*ktan bir oyun yöentim ne kadar m*l insanlardan oluşuyor anında saniyesi saniyesine cevap yazıp konuyu kitlerler üstüne bide forumdan uzaklaştırma verirler.
keşke
1 temmuz 2012.
1 temmuz 2012.
- Reymond
- İstihbarat Üyesi

hak veriyorum sanamelodrama44 yazdı: Kardeşim bekliyoruz 1 hafta oldu yönetimden ne bir cevap var ne bir duyuru var anlamıyorumki ben. oyun hatalarını bize bildirin diyolar buyur kardeşim bildiriyoruz kaç kere ikv deteğe mesaj attım karakter aktarılmıyor diye 1 tane cevap yok ama şuraya açsan ikv ne b*ktan bir oyun yöentim ne kadar m*l insanlardan oluşuyor anında saniyesi saniyesine cevap yazıp konuyu kitlerler üstüne bide forumdan uzaklaştırma verirler.
<)
- Reymond
- İstihbarat Üyesi

acıkcası ben buraya bir yöneticinin girip aktarım işlemi .... tarhide düzelecektir diye bir yazı yazmasını isterim
<)
aktarmalarda hata varmış kardeş herkesde oluyo kısa zamanda düzeltirler 
Göster
Tahammül
Seviyoruz bu hayatı
Seviyoruz bu hayatı
- anubislider
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
karakter gitmiştirmyeni kas :lol: :| :lol: :lol: