yardım

Yaradılışın yardımcıları şifalı dualarını bir arada tutarak var olmanın derinliklerini irdeliyorlar
Kullanıcı avatarı
yamgur
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım

yardım

Mesaj gönderen yamgur »

arkadaşlar 38 lvl şifacım ile yeni bölümler geldiginden beri kaldırma yetenegini kullanamıyorum ilk önceleri bunu gecici bir durum oldugunu düşünerek ilgilenmdeim ama hala bu durum sürüyor can vermeye tıkladıgım zaman bu yetenek her zaman aktiftir aktive edilemez gibi bir yazı cıkıyor can verme 10 puan verdim
konyalı
Kullanıcı avatarı
1EngiN1
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: yardım

Mesaj gönderen 1EngiN1 »

simgeleri karıştırmış olabilir misin yanlışlıkla iyileştirme bilgisini koymadın umarım tekrar bir göz at olmazsa mail atalım ikv desteğe
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
Kullanıcı avatarı
yamgur
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen yamgur »

dostum emin ol kaç kez kontrol ettim gözlüklerdede sorun var yeni çıkan gözlüklerin hiç birinin özellikleri yazmıyor ayrıca .Yannlız oyun kurulumundan dolayı datalarda bir bozukluk oldugunu düşünüyorum bu gün oyunu silip tekrar yükleyip deneyecegim sonucu yazarım tekrar
konyalı
Kullanıcı avatarı
yamgur
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen yamgur »

arkadaşlar tahmin ettigim gibi olmuş oyunu tekrar indirip kurunca durum düzeldi .Not :data lar karışıkken cok alakasız yerlere puan vermişim falak o halde 1 lvl atladım nasıl oldu anlamadım(adada ruhçalanlarda kastım)
konyalı

“Şifacı” sayfasına dön