AF İSTİYORUZ

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
ermer
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

Re: AF İSTİYORUZ

Mesaj gönderen ermer »

Merhabalar.
Bende bir çok arkadaşım gibi 2 gündür forumdaki başlıkları ve yorumları takip ediyorum. Yönetici arkadaştan gelen bi kaç açıklamadan sonra konuya dahil olmayı gerekli görmedim, benim için ilk başta yapılan açıklamalar tatmin ediciydi ve charıma kovuşacağımdan eminim.
Ama daha sonra bazı arkadaşlar önemli ve kafa karıştıran konulara değindiler; bir çoğumuz çok uzun süredir bu oyunu oynuyor ve buna bağlı olarak çok samimi arkadaşlıklar kurduk, öyleki birbirimizin charları ile oyuna giriyoruz herşeyimizi paylaşıyoruz. İşte bu noktada yönetici arkadaşların değerlendirmeyi nasıl yapacağı konusunda merak doğdu bende, çünkü o gece bloklanıpta kendi caharın da olmayan oyunda olmayan arkdaşlar vardı, acaba bu arkadaşlarımız belirlene bilecek mi, bu arkadaşlara nasıl muamele yapılcak merak etmeye başladım.
Belki siz yönetici arkadaşları biraz bunalttık ama nihayetinde biz bu oyunu arkadaşlarımızla beraber oyunuyorduk ve onlarında başına bişey gelmesini istemyoruz.

(birde son olarak sizinle şu bilgiyi paylaşayım: o gece ben mısırçarşısının önündeydim ve ceza alan bi çok arkadaşata ordaydı hatırlıyorum, bi anda herkes bu hatadan bahsetmeye başladı deneme maksadın da veya başka maksatla bi çok kişi gir çık yapmaya, alış veriş yapmaya başladı bi kaç dakika böyle geçti ardından da güncelleme için oyun kapandı. Orda birçok aklıselim arkdaşımız vardı hiç birinin durun yapmayın demeye veya başka bir şekilde uyarmaya fırsatı olmadı çok hızlı gelişti. Eğer değerlendirmeyi yeterli hassasiyetle ve kendi özeleştirinizide işin içine katarak yaparsanız kimsenin ceza almayacağına ve herkesin bu üzücü durumdan kurtulacağına inanıyor ve sizlere de sabır diliyorum :) )
Kullanıcı avatarı
serserin
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen serserin »

Sayın yonetıcı sız sorunu cozmek yerıne en kolay yolu secmıssınız bu sızın basıretsız yonetımınızden kaynaklanan hatadır ve kullananların banlanmaları cok yanlış yontemdır. Eger sızden kaynaklanan bır hata doğmus ve bunuda oyunda bazı kısımlar tarafından kullanılmıssa, kullanılan sahsıyetlerın o ankı alısverıs hesapları sılınmesı en doğru secım olacaktır.
Gece seni seçti, ölümün doğuşun olacak
KiNqDo0oM
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen KiNqDo0oM »

-LEthanter =Peki sunucu neden geri sarılmadı. Öncelikle geri sarma nedir bunu bilmemiz gereklidir. Çünkü halen geri sarmanın çok kolay, basit bir işlem olduğunu sanan arkadaşlarımız mevcut. Geri sarma sunucunun bir önceki günkü yedek datasına döndürülmesidir. Yani olay cumartesi gece yarısı olmuşsa sunucunun döneceği vakit cuma sabahı 06:00 dolaylarıdır. Şimdi ilk parafa dönelim ve sayılarımıza tekrar bakalım. Hatanın olduğu gün sunucuya giriş yapan toplam FARKLI oyuncu sayısı yuvarlak olarak bin demiştik. Hatayı ise yuvarlık olarak 60 kişi kullandı dedik. 1000 kişi içinde hatayı kullan 60 kişiyi çıkardığımızda geriye hatadan hiç bir şekilde ilişkisi olmayan ama bu süreç içinde oyunda bulunmuş 940 kişi kalıyor.İşte adalet buradadır. Neden 60 kişinin kendi isteği ile yapmış olduğu hatanın bedeline diğer 940 kişi dahil olsun onların da emeği gitsin. Biz de 60 kişinin ve bizim hatamızı diğer 940 kişiye yüklemedik.

Kınqdom =Bende tum sayfaları okudum .. ve bazı seyler gordm .. Kımseye laf soylemıyecegım ..

Bende oyunu 3 yılı aşkın suredır oynuyorum emegımız goz ardı edılemez her sekılde katkı verdık oyuna ..

Oyunda hata oLAbılır dogaldır bu ılk olmadı ben kendı sahsım olarak bu hatanın kafadan 5 kere rahat oldugunu

soyleyebılrıım kalıbımı basarak ve bılıorumda daha fazla oLdu ..

Fakat hep takıp ettım Her defasında oyun GErı sarıLdı HATTA ve hatta LEthanter dıyorya bır gun geırı sayacagız 60 kısı yuzunden 940 kısının sucu ne emeklerı neden gıtsın .. BEn oyunu tam "3" gun gerı sarıldıgı gunude bılırım . ama bır 2 hatada oldugu zaman hıc sarılmadıgınıda bılırım sadece hata duzeltıldı ve bırakıldı kımse ban almadı onuda bılırım ..

Ve bu asla goz ardı edılemez sımdı 940 kısı dusunen yonetım neden oyun 3 gun sarıldıgılda bınlerce kısıyı dusunmedı .. neden bazı seferler hıc sarılmadı kımsede ban almadı MERAK ETMEYIUN yanı 3 yılıa skın suredır oyundayızda forumuda oyunuda cok guzel takıp ederız ben oyun 3 yılımı verdım gecemı gunduzumu 7/24 oyundaydım ve forumdaydım o derece asırı ılgım var bu turk oyunumuza ..

SImdı tek soylıyecegım su bu olay uzerıne .. bu HAta yıne oLAcak bunu adım gıbı bılıorum .. GErı sararsınız sarmassınız bıLEmem .. ORası sıze kalıor her seferınde .. Ama asla oyun hatası yuzunden bırılerını banlamak dogru degıldır ..

EN temız yolu Oyunu Gerı sarmaktır .. onceden yaptıgınız gıbı .. onceden yaptıysanız sımdı ve daha sonra yıne yapmanız gereklıdır yapmıorsanız oyuncu banlamanızı dogru buLmuorum ..

saygılarımla Kinqdom ,, Kinqdoom,, Kinqdooom,, Gecequşu
Kullanıcı avatarı
insanbul
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen insanbul »

Lathander güzel kardeşim verdiğin cevaplar gerçekten çok ucuz. Ben ilk sayfada ki sözümü yineliyorum. Haksız kazanca karşı bu kadar duyarlıysanız ve oyun içindeki logları inceleyip buna göre ceza verebiliyorsanız, Bir çok oyuncunun çalınan hesaplarında da aynı hassasiyeti gösteriniz. Eğer göstermeyecekseniz bütün uğraşlarınız kendi hatanızı kapatmak adına bir komediden ibarettir.
Kullanıcı avatarı
JiGyyy
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen JiGyyy »

insanbul yazdı:Lathander güzel kardeşim verdiğin cevaplar gerçekten çok ucuz. Ben ilk sayfada ki sözümü yineliyorum. Haksız kazanca karşı bu kadar duyarlıysanız ve oyun içindeki logları inceleyip buna göre ceza verebiliyorsanız, Bir çok oyuncunun çalınan hesaplarında da aynı hassasiyeti gösteriniz. Eğer göstermeyecekseniz bütün uğraşlarınız kendi hatanızı kapatmak adına bir komediden ibarettir.

Çok harika bi cvp katılıorum
JiGy
ŞEHRİNAZİZLERİ

Beni Siz Delirttiniz!...
Hakkıdır Hakkı...
Kullanıcı avatarı
Kizanlar
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Kizanlar »

Lathander o açık o hata esnasında oyunda olan 1000 kişi varsa ve hepside o hatayı o açığı bilse en az 950 tanesi bundan faydalanırdı!

Burda adam diyor ben yapmazdım diyor ama bu forumdakiler gene bir kısmı bir şeylerin bilincinde yada şimdi bilincine vardı konuşuyorlar boş boş, ama oyundakilerin hepsi forumu takip etmiyorki al bence çok az bi kısmı burda! bak takip edenlerde gene o açığı o an bilse bundan faydalanırdı

anket yapın bakalım ne cevap verecekler!!

Şahsen ben gözlük beleş olduğunu görsem bir dakika durmam, dalarım hemden aniden hiç bi şey düşünmeden!

Sonuçta şöyle geçer aklımdan;
a oyunda açık var, kimse farkına varmadan faydalansam nerden anlayacaklar. Ben bundan faydalanmasam başkası faydalanır bu kez ben keriz durumuna düşerim!

Bence foruma anket koyun bakalım kaç kişi "ben ceza almaktan korktuğum için açıktan yararlanmazdım" diyecek!

Not: :D :D Sonunu düşünen Kahraman olamaz! :D :D
pompaya para almıyorlar yaa.. bende yürüdüm mü, asfaltta ayak izim kalırdı
Kullanıcı avatarı
AtLaS
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen AtLaS »

GeceMavisi yazdı:
OzaN yazdı:Bundan 1-1.5 yıl öncede bu geri sarmadan,oyun hatasından faydalanarak maddi güç elde eden hiç kimseye hiçbir ceza verilmedi peki bunlara neden böyle ağır bir ceza veriliyor.Tamam hadi ceza verilsin ama karakterlerini silmek bence hiçte hoş olmamış...Uzaklaştırılanların genelini zaten hiç sevmem ki zaten hatadan faydalanarak haksız şekilde bişeyler elde edenleri de sevmem...
Madem böyle haksız şekilde elde para,item v.b. şeyler elde edenlere bu kadar ağır ceza veriliyor.Çok sayın İ.K.V. yönetimine şunu sormak isterim;
Geçen yıl herkezin adını duyduğu Tanrıça,Dejavu ikilisine Mynet Sohbet Müdürü'nün 999 milyon para vermesi ve bunu [GM]CaptainATX'in bile bilmesine karşılık (ve hatta bu şahsiyetlerin şu anda bile çantalarında en az 700-800 milyon paralarının bulunmasının oyuna hiç girmemelerine rağmen üzerinde ki kıyafetlerinin full *'lı ve şaheserli olmaları kanıt olarak gösterilebilir) bunlara neden ceza verilmedi,verilmiyor ?
Hadi birisi çıksında desin kimse onlara para vermedi..!
Haklısın Kardeşim
Sürekli birileri şunu yapıyor, birilerinde şu kadar para var, birilerinde şu kadar item var demeyi tercih edeceğine biraz kendine şu soruyu sormalısın ;
Neden herkezin itemi yada parası olabiliyorda benim yok ? Acaba hata bendemi ? Birilerini sürekli ele almak yerine bu düşünceleri kafandan silip olaylara daha sıcak bakmalısın. Bencillik hiçbirzaman sana - den başka bir kazanç sağlamaz.

Mynet sohbet müdürü demissin! O kimdir ? mynette mynet sohbet müdürü adı altında çalışan bir personel ne zamandan beri var ? yada öyle bir personel ne zaman müdür olmuş ? Peki olmussa bunun İKV ile alakası bağı nedir?
bakınız ;
http://www.mynet.com/iletisim/kunye.asp
Ben burada sizin bahsettiğiniz vasıfa ait bir müdür ismi göremedim ?

Mynet şirket personelleri oyunda torpil yapmayı bırak oyuna müdaale yetkisi yoktur. Hatta Şunu belirteyim sana ;
Bunu yapacak içerde ne bir Gm nede bir yönetici vardır. Abura ve madturk şirketten ayrılmıştır.
Bu yazında belirttiğin iddaayı yapabilecek tek bir kişi yoktur. Kulaktan dolma haberler ile yada kendi uydurduğun bu
cümlelere aklı başında kişiliği düzgün insanların hiçbiri inanmaz.
Kimsenin kimseye item, para (torpili) söz konusu değildir.

Gelelim cezai işlemlere. Sizlerin yapmış olduğu parayı bizler kendi çarımızda yapmış olsaydık. Belki oyunda daha çok paramız olurdu peki biz neden yapmadık? Tek açıkgöz sizlermisiniz ? Yada sizden başka bu olayı yapacak insanlarmı kalmadı ? İkv yönetimine yükleniyorsunuz ben şahsen İKV yönetimi destekcisi değilim fakat türkiyedeki büyük IRC sunucularında İKV ye hitap eden anlık kullanıcının 10 katı 11.000 Online olan sunucularda birçok görev yaptım.
Şöyle diyeyim Sohbet serverinde birileri proxy, botnet, küfür saldırısı yapıyor. Biri geliyor diyorki serveri stopla ?
Peki 3 5 kişinin yapmış olduğu hatayı kasti davranış yüzünden neden büyük kitleyi platformdan mağdur edeyim ?
İkv yöneticilerininde yapmış olduğu uyguladığı mantık budur. Neden sizler yüzünden oyunu geri sarsınlar ?
60 kişinin kasti yapmış oldukları bir işlem için Ayşenin, Alinin, Mehmetin ne suçu var ?

Sadece sözleşmeyi iyi gözden gecirmenizi istiyorum..

bakınız ; http://www.istanbuloyun.com/support/legal.htm

Bir oyun olsada hepiniz burada belki den Ailenizden daha fazla vakit geçiriyorsunuz. Siz burada bir aile iseniz köstekci değil destekçi olun. Başkasına değil kendine bakmalısın. O şunu bunu yapıyor demek ile hiçbir yere varamassın..
kok29
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen kok29 »

atlas kardeş son cümlelerinde demişinki neden geri sarsin oyun ozama önceleri neden geri sarildi oyun o geri sarilmalarda az para maden yada benzeri şeyler exler kaybetmedikmi her seferinde oyunu geri sarip isyan etmedik mi bunu neden geri sarmiyolar peki.. kaç defa oyun geri sarildi ve geri sarilmasi yüzünden kaybettiğim paralar çikan itemler yada sattim aldim madenler gitti bunu mail attimizda neden cvp verilmedi bizlere peki. ben ceza almiş değilim oyunda sadece arkadaşlarimin ve gereksiz yere kapalan carli arkadaşlarin yanindayim hatta isim vermicem bi arkadaşim yan cardan 1 kudret iksiri aldi die 3 sene ban yedi bu durumda bende ona dedim ki iyiki 2 tane kudret iksiri alipda 6 sene ban yememişin ona dua et die (kendi aramizda şakalaşmamiz) bu duruma nedicek peki yönetim durdurulan carlar haksiz yere olanlar neden isyan etmesin ve çoğunluğuda oyunda hep ikv destek olan kişilerdi dikkatiin çekersem yönetim diyorki incelendikten sonra açilcak carlariniz haksizlik varsa cezasini çekecek ona amella ama ötekinleri ne zman açaçaksiniz yada açmayi düşünüyosunuz. kayitlar inceleniyor demişiniz bir arkadaşimizda yazdiği gibi o kayitlari inceleyebiliyosunuzda çalinan carlardaki kayitlari nasil inceleyemiyosunuz onlar sizin hataniz diyosunuz diyosunuz bakmiyonuz ve olan bize oluyor da buda sizin hataniz oldugu yerde yine suçlu bizler oluyoz anlamiş değilim haladir olayi.
ilkyardim
Acemibüyü
Kullanıcı avatarı
Crack
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Crack »

Sizin aklınız fitne fücura çalışıyosa biz normal oyuncuların suçu ne. ? BEnde 24 saat oyundayım ben neden bilmiyorum oyun hatalarını, açıklarını. Ağalar beyler krallık kuracak dalavereyle sonra banlanınca ağlayacaksınız. Öyle dünya yok. Oyun hatası geçen de yaşandı ve herkes test sunucusuna gitti o zaman da gitmeseydiniz. Oyun hatası deniz yemeyen domuz oh..................
Resim
Kullanıcı avatarı
JiGyyy
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen JiGyyy »

Kimse Ama Hiç Kimse Kraldan Çok Kralcı oLmasın!...

Bana Dokunmayan Yılan Bin Yaşasın Felsefesi Demek Ama Unutmayın

Birgün Sıra Sizede Gelicek
JiGy
ŞEHRİNAZİZLERİ

Beni Siz Delirttiniz!...
Hakkıdır Hakkı...
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön