GeceMavisi yazdı:OzaN yazdı:Bundan 1-1.5 yıl öncede bu geri sarmadan,oyun hatasından faydalanarak maddi güç elde eden hiç kimseye hiçbir ceza verilmedi peki bunlara neden böyle ağır bir ceza veriliyor.Tamam hadi ceza verilsin ama karakterlerini silmek bence hiçte hoş olmamış...Uzaklaştırılanların genelini zaten hiç sevmem ki zaten hatadan faydalanarak haksız şekilde bişeyler elde edenleri de sevmem...
Madem böyle haksız şekilde elde para,item v.b. şeyler elde edenlere bu kadar ağır ceza veriliyor.Çok sayın İ.K.V. yönetimine şunu sormak isterim;
Geçen yıl herkezin adını duyduğu Tanrıça,Dejavu ikilisine Mynet Sohbet Müdürü'nün 999 milyon para vermesi ve bunu [GM]CaptainATX'in bile bilmesine karşılık (ve hatta bu şahsiyetlerin şu anda bile çantalarında en az 700-800 milyon paralarının bulunmasının oyuna hiç girmemelerine rağmen üzerinde ki kıyafetlerinin full *'lı ve şaheserli olmaları kanıt olarak gösterilebilir) bunlara neden ceza verilmedi,verilmiyor ?
Hadi birisi çıksında desin kimse onlara para vermedi..!
Haklısın Kardeşim
Sürekli birileri şunu yapıyor, birilerinde şu kadar para var, birilerinde şu kadar item var demeyi tercih edeceğine biraz kendine şu soruyu sormalısın ;
Neden herkezin itemi yada parası olabiliyorda benim yok ? Acaba hata bendemi ? Birilerini sürekli ele almak yerine bu düşünceleri kafandan silip olaylara daha sıcak bakmalısın. Bencillik hiçbirzaman sana - den başka bir kazanç sağlamaz.
Mynet sohbet müdürü demissin! O kimdir ? mynette mynet sohbet müdürü adı altında çalışan bir personel ne zamandan beri var ? yada öyle bir personel ne zaman müdür olmuş ? Peki olmussa bunun İKV ile alakası bağı nedir?
bakınız ;
http://www.mynet.com/iletisim/kunye.asp
Ben burada sizin bahsettiğiniz vasıfa ait bir müdür ismi göremedim ?
Mynet şirket personelleri oyunda torpil yapmayı bırak oyuna müdaale yetkisi yoktur. Hatta Şunu belirteyim sana ;
Bunu yapacak içerde ne bir Gm nede bir yönetici vardır. Abura ve madturk şirketten ayrılmıştır.
Bu yazında belirttiğin iddaayı yapabilecek tek bir kişi yoktur. Kulaktan dolma haberler ile yada kendi uydurduğun bu
cümlelere aklı başında kişiliği düzgün insanların hiçbiri inanmaz.
Kimsenin kimseye item, para (torpili) söz konusu değildir.
Gelelim cezai işlemlere. Sizlerin yapmış olduğu parayı bizler kendi çarımızda yapmış olsaydık. Belki oyunda daha çok paramız olurdu peki biz neden yapmadık? Tek açıkgöz sizlermisiniz ? Yada sizden başka bu olayı yapacak insanlarmı kalmadı ? İkv yönetimine yükleniyorsunuz ben şahsen İKV yönetimi destekcisi değilim fakat türkiyedeki büyük IRC sunucularında İKV ye hitap eden anlık kullanıcının 10 katı 11.000 Online olan sunucularda birçok görev yaptım.
Şöyle diyeyim Sohbet serverinde birileri proxy, botnet, küfür saldırısı yapıyor. Biri geliyor diyorki serveri stopla ?
Peki 3 5 kişinin yapmış olduğu hatayı kasti davranış yüzünden neden büyük kitleyi platformdan mağdur edeyim ?
İkv yöneticilerininde yapmış olduğu uyguladığı mantık budur. Neden sizler yüzünden oyunu geri sarsınlar ?
60 kişinin kasti yapmış oldukları bir işlem için Ayşenin, Alinin, Mehmetin ne suçu var ?
Sadece sözleşmeyi iyi gözden gecirmenizi istiyorum..
bakınız ;
http://www.istanbuloyun.com/support/legal.htm
Bir oyun olsada hepiniz burada belki den Ailenizden daha fazla vakit geçiriyorsunuz. Siz burada bir aile iseniz köstekci değil destekçi olun. Başkasına değil kendine bakmalısın. O şunu bunu yapıyor demek ile hiçbir yere varamassın..