TüRk SiLaHLı KuVvETLeRi Loncası

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
EmirBerkKorkmaz
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: TüRk SiLaHLı KuVvETLeRi Loncası

Mesaj gönderen EmirBerkKorkmaz »

Memo bu Atakan'ın yaptığı 1 değil 2 değil geçen de salağın biriyle atışmış adam loncaya küfür müfür etmiş ama yine bizim Atakan da armut toplamış bıktım bunun mevzularından o zaman ben de vardım ortada kaldım ne edeceğimi bilemedim. :mrgreen:
  • αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
    тнє ∂єαтн тєαм
    тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
    ResimResim
    Resim
barcaspor
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen barcaspor »

Bu Saatten İtibaren Loncanızdan ayrılıyorum Kalın Salıcakla Ben Tskxkxyeniçeri
Kullanıcı avatarı
KRAL
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen KRAL »

S.a dostlar nasılsınız umarım herkesin morali keyfi yerindedir.lafı fazla uzatmıyacam memet-fikret-eray kesın bana bı cavap verirseniz sevınırım çunku kendımı ona gore ayarlıyacam KADİME GİDİLECEK Mİ? GİDİLECEKSE NE ZAMAN SAAT KAÇTA ÇUNKU SONRA HABERIM OLMUYOR VE TOPLANTI VS KADIME KATILAMIYORUM.

:arrow: Devlet :arrow: 1ıw :D
:arrow: Tskxkxdevlet
:arrow: Çetexcacaron
:arrow: jokerxwampir
Kullanıcı avatarı
musti382
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen musti382 »

TSK adına yakışır lonca kurun onun adını yükseklere çıkarın LüTFeN
Bizden 1 Ölür, Sizden 5, Bizimkine ŞEHİT derler, Sizinkine LEŞ...

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
Kullanıcı avatarı
EmirBerkKorkmaz
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

KRAL yazdı:S.a dostlar nasılsınız umarım herkesin morali keyfi yerindedir.lafı fazla uzatmıyacam memet-fikret-eray kesın bana bı cavap verirseniz sevınırım çunku kendımı ona gore ayarlıyacam KADİME GİDİLECEK Mİ? GİDİLECEKSE NE ZAMAN SAAT KAÇTA ÇUNKU SONRA HABERIM OLMUYOR VE TOPLANTI VS KADIME KATILAMIYORUM.

As. abi de Fikret değil ben de hep öyle diyordum Fikri. :mrgreen:
  • αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
    тнє ∂єαтн тєαм
    ResimResim
    Resim
Kullanıcı avatarı
eray
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen eray »

EmirBerkKorkmaz yazdı:
KRAL yazdı:S.a dostlar nasılsınız umarım herkesin morali keyfi yerindedir.lafı fazla uzatmıyacam memet-fikret-eray kesın bana bı cavap verirseniz sevınırım çunku kendımı ona gore ayarlıyacam KADİME GİDİLECEK Mİ? GİDİLECEKSE NE ZAMAN SAAT KAÇTA ÇUNKU SONRA HABERIM OLMUYOR VE TOPLANTI VS KADIME KATILAMIYORUM.

Öncelikle fikret değil fikri :D
Kadim e önümüzdeki pazar gidilcek. Ben önümüzde salı gününden itibaren 15 gün olmayacağım . Mememt benim çara başkasını sokacak . Berk bu arada kadimi kestikten sonra Tskxhxalbay a ver hemen üreticek memet benim çara ;) ;) .
Yani haftaya kadimdeyiz(siniz)
Tek gerçek ; ölümdür ..!

Eray BOZKURT

HydRopHopiA
Kullanıcı avatarı
EmirBerkKorkmaz
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

eray yazdı:
EmirBerkKorkmaz yazdı:

Öncelikle fikret değil fikri :D
Kadim e önümüzdeki pazar gidilcek. Ben önümüzde salı gününden itibaren 15 gün olmayacağım . Mememt benim çara başkasını sokacak . Berk bu arada kadimi kestikten sonra Tskxhxalbay a ver hemen üreticek memet benim çara ;) ;) .
Yani haftaya kadimdeyiz(siniz)
Ben o işi unuttum sen unutmamışınş... :mrgreen:
Bakalım belli olmaz belki pazar olmayabilirim... :D
  • αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
    тнє ∂єαтн тєαм
    ResimResim
    Resim
Kullanıcı avatarı
eray
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen eray »

barcaspor yazdı:Öncelıkle Küçüklerimin Gözünden Büyüklerimin Elınden Öperim Herkese Saygılar
Başlıktanda olduğu gibi Yenı Bir Lonca Kurucam (Kurulması İçin Üyelerin Olması Gerekır Fakat Şuan 0 üye var)
Loncanın İsmi "Geviş Getirenler" En başta söyliyimki Eğer Loncaya Girmek İster Olursa İsmini Ggxnickname Bu şekılde Açmalıdır LONCA KURALLARI]

*En Başta Kişinin Loncaya Saygısı Olmalıdır.
*Siyasi Polemık-Din Irk Mezhep Gibi Kavramları İçeren 3. Kişiyi Küçülten (Aşşağılayan) Konuşmalardan Kaçınılmalıdır
*Loncamızda Sadece 49 seviyesine Ulaşmış Kişiler Diğer Arkadaşlarını Kasmak Zorunluluğu Vardır Eğer 49- İse İsteğe Bağlıdır
*Lonca İçi Kasmalık Eşyalar Satılamaz Onun Harici Maden Gibi diğer Eşyalar Satılabilir
*Lonca Arkadaşından Para ve ya Maden İstemek Karşı Tarafın İsteğine Bağlıdır.
*Yaş Sınırı 14 tür.(Akıl Yaşta Değil Baştadır) Diye Bir Sözümüz Vardır Ama Kişinin Anlama kabiliyeti Ve Biyolojik Zekanın Bazı Olayları İyi kavrayabilmesı İçin Olgun olması gerekır
*Loncadakı Kimse Başka Biriyle Tartışmaya Girmemelidir Eğer Haklı Olsanız Bile "Tamam İyi Oyunlar." Diyerek Tartışmayı tamamlayınız Aksi Takdirde Karşı Taraf uzatıyorsa Yasaklıya ekleyiniz
* 1 Hafa İçinden en az Karakterini 30. Seviyeye kadar kasmalıdır Bu Durum Söz Konusu İse Mazereti Alacağım eğer Kişinin Tembelliğinden kaynaklanıyorsa loncamızda işi yoktur
* Bu Öğeler İnsalığın Verdiği Meyvelere Benzer Kendılığnden de Gelişebilir Sadece İnsan Gibi davranın Çok Bir Efor Ve ya Akıl Harcamanız Gerkemez

Katılım Forumu
Adınız:
Yaşınız:
Oyundakı İsimleriniz [Seviye]:
Lonca Katılım Amacı:
Yeni Açaçağınız Karakterin İsmi:
Bunlar Yeterlidir......

(Ya Olduğun Gibi Görün Ya da Göründüğün Gibi Ol [Realist Zatları Bekelriz Loncama/Loncamıza])
Lonca Tüm Beyazköşke Hayırlı Olsun
barcaspor yazdı:Bu Saatten İtibaren Loncanızdan ayrılıyorum Kalın Salıcakla Ben Tskxkxyeniçeri
Atakan sen zaten bizim loncada iken başka lonca kurmaya kalkışıyorsun galiba eğer arkadaşının hesabı ise kendi hesabından yaz öyle konuşalım . Eğer o loncayı sen kurmaya kalkıyorsan zaten loncamızda 2 loncada olanların işi yok . Oyunda Tskxhxgenelkrmay a ulaş derdini anlat.
Tek gerçek ; ölümdür ..!

Eray BOZKURT

HydRopHopiA
barcaspor
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen barcaspor »

Eray loncayı abim açtı ama benım yenı hesapdan artık o eskı hesaptan girecektı ama yenı hesaptan girmiş açmış Zaten Artık Loncanızdan Ayrılıyorum bi önemi yok
Kullanıcı avatarı
eray
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen eray »

barcaspor yazdı:Eray loncayı abim açtı ama benım yenı hesapdan artık o eskı hesaptan girecektı ama yenı hesaptan girmiş açmış Zaten Artık Loncanızdan Ayrılıyorum bi önemi yok
Ne yani bizi terk mi ediyorsun . Kendin suçlusun atakan bi kere arkana dönde bi yaptıklarına bak . Sürekli kavgaya girmeler, loncamzıda olan adama loncada değildir demeler . Biz seni bu halinle loncada hoş gördük .Sen mi çekip gidiyorsun . Genelkrmay la konuş
Tek gerçek ; ölümdür ..!

Eray BOZKURT

HydRopHopiA

“Genel Sohbet” sayfasına dön