HEPİNİZE İYİ PAZARLAR ŞUNA BİRÇOK ARKDAŞIMIZ BİLMİYORDUR BENCE HANGİ YARATIĞA HANGİ SİLAH İŞLİYECEĞİNİ İKVYİ ESKİLERDEN EBRİ OYNAYAN KENDİNİ PİŞİRMİŞ İKV OYUNCULARI BURDA ARKDAŞALRIMIZA BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM SADCE ESKİ OYUNCULAR DEĞİL BİLENLERDE YAZZIN...
BİR İSTEĞİM VAR LÜTFEN TARTIŞMA OLMAZIN !!!!
---------------------------------------------------------------------------
İLK ÖRNEK BENDEN
YARATIK ADI:UÇAN MUHAFIZ
İŞLEDİĞİ SİLAH:BALYOZ V.B (EZİCİ)
-------------------------------------------------------------------------
EZİCİ DELİCİ KESİCİ
- miyav
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
EZİCİ DELİCİ KESİCİ
Kod: Tümünü seç
UZMANCAVUSS- Drakath
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Gora
Re: EZİCİ DELİCİ KESİCİ
kafa koparan ile vahşiye daha cok vurabilirsiniz onun dışında yer altında pek bi farklılık göremedim
Sssslice!
Re: EZİCİ DELİCİ KESİCİ
Taşkanat, kemik kafa, ruh çalan gibi canavarlar ezici silahlardan en çok etkilenir.
Tepegöz çoğunlukla delici silahlardan çok etkileniyor diye gördüm.
Gecenin takipçisi ve Meran muhafızı balyozdan çok az etkileniyor kesici silahlar daha etkili.
Kurtlar ezici silahlardan çok etkilenmiyor. Ayrıca buz dirençleri de fazla.
Buz büyücüsü, bronz ve gümüş akreplerin ateş direnci çok düşük.
Lanetli meranın zehir direnci diğer dirençlerinden daha düşük.(yeraltında en az zehir direnci olan yaratık)
Uçan muhafız ve hortlakların elektrik direnci çok düşük. Hortlaklar her türlü fiziksel hasara dayanıklı.
Bunlar bazı bildiklerim. Diğerlerinden çok fazla emin değilim çünkü pek savaşçı kullanmadım.
Tepegöz çoğunlukla delici silahlardan çok etkileniyor diye gördüm.
Gecenin takipçisi ve Meran muhafızı balyozdan çok az etkileniyor kesici silahlar daha etkili.
Kurtlar ezici silahlardan çok etkilenmiyor. Ayrıca buz dirençleri de fazla.
Buz büyücüsü, bronz ve gümüş akreplerin ateş direnci çok düşük.
Lanetli meranın zehir direnci diğer dirençlerinden daha düşük.(yeraltında en az zehir direnci olan yaratık)
Uçan muhafız ve hortlakların elektrik direnci çok düşük. Hortlaklar her türlü fiziksel hasara dayanıklı.
Bunlar bazı bildiklerim. Diğerlerinden çok fazla emin değilim çünkü pek savaşçı kullanmadım.