Kronicxesadullah yani Rapkoliq in gerçek yüzü

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Kuzeyxfirtina
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Kronicxesadullah yani Rapkoliq in gerçek yüzü

Mesaj gönderen Kuzeyxfirtina »

arkadaşlar kendisi şerefsizin birisiri yalan dolanla gelmiştir bu duruma merandan dışlandı kovuldu şımdıde tılsım sunucusuna gelmişştir dinci gözüktüğüne bakmayın yer edinmeye çalısıyor aklıs sıra kendısın adı bile yalan bana msn de kımseye adımı yasımı söylemek zorunda değilim diyordu ama bana cam açtıgında kendısını gördüm kendisi 12 13 yaslarında arab birisidir hatta öncekı sohbetlerımızde bana Iraktaki devrik lider Saddam hüseyinini kendısıne lider gösteriyirdu bizim Mustafa Kemal ATATÜRK gibi bi liderimize laf atıyordu ben tabi azının payını hep verdım bu laflarına karşı ama siz siz olun bu adama kanmayın şerefsizin biri merandan kovulması uzun sürdü herkes tanıyor sn. tılsım sunucusu sizde anlayın...
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Re: Kronicxesadullah yani Rapkoliq in gerçek yüzü

Mesaj gönderen Esadullah »

Kuzeyxfirtina yazdı:arkadaşlar kendisi şerefsizin birisiri yalan dolanla gelmiştir bu duruma merandan dışlandı kovuldu şımdıde tılsım sunucusuna gelmişştir dinci gözüktüğüne bakmayın yer edinmeye çalısıyor aklıs sıra kendısın adı bile yalan bana msn de kımseye adımı yasımı söylemek zorunda değilim diyordu ama bana cam açtıgında kendısını gördüm kendisi 12 13 yaslarında arab birisidir hatta öncekı sohbetlerımızde bana Iraktaki devrik lider Saddam hüseyinini kendısıne lider gösteriyirdu bizim Mustafa Kemal ATATÜRK gibi bi liderimize laf atıyordu ben tabi azının payını hep verdım bu laflarına karşı ama siz siz olun bu adama kanmayın şerefsizin biri merandan kovulması uzun sürdü herkes tanıyor sn. tılsım sunucusu sizde anlayın...
Hmm peki bundan benim neden haberim yok?

Hadi ben Atatürk'e küfür ettim, azarladım KANITLA herkes görsün. Ben sana ALLAH'a küfür ettiğin fotoları koyayım(diğer karakterinle ettiğin küfür). Türküm ve ölene kadar Türküm!

Bu dediklerini kanıtlada herkes görsün, bende kendimi tanıyayım :)
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
Kuzeyxfirtina
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Esadullah yazdı:
Kuzeyxfirtina yazdı:arkadaşlar kendisi şerefsizin birisiri yalan dolanla gelmiştir bu duruma merandan dışlandı kovuldu şımdıde tılsım sunucusuna gelmişştir dinci gözüktüğüne bakmayın yer edinmeye çalısıyor aklıs sıra kendısın adı bile yalan bana msn de kımseye adımı yasımı söylemek zorunda değilim diyordu ama bana cam açtıgında kendısını gördüm kendisi 12 13 yaslarında arab birisidir hatta öncekı sohbetlerımızde bana Iraktaki devrik lider Saddam hüseyinini kendısıne lider gösteriyirdu bizim Mustafa Kemal ATATÜRK gibi bi liderimize laf atıyordu ben tabi azının payını hep verdım bu laflarına karşı ama siz siz olun bu adama kanmayın şerefsizin biri merandan kovulması uzun sürdü herkes tanıyor sn. tılsım sunucusu sizde anlayın...
Hmm peki bundan benim neden haberim yok?

Hadi ben Atatürk'e küfür ettim, azarladım KANITLA herkes görsün. Ben sana ALLAH'a küfür ettiğin fotoları koyayım(diğer karakterinle ettiğin küfür). Türküm ve ölene kadar Türküm!

Bu dediklerini kanıtlada herkes görsün, bende kendimi tanıyayım :)

artık bu yalnlarınla kendini kandırırsın çocuk bi öleyim diyosun bi böyle yalancı sahtekar düzanbaz
Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen kasaphasan06 »

Ben Bir Kurt Loncası Üyesiyim ve Türkü ve Türklüğü Her yerde Savunurum Dil Uzatanlarında Hakkından Evelallah gelirim

Bu zamana kadar bu adamla tanışmışlığım yok selamı dışında ama böyle bir onursuzluğu yapacağınıda zannetmiyorum( Tabi Bu Olayı Kanıtlarsan o ayrı )

Böyle Bir şeyin farkına varmış olsak emin ol Tılsımda ( Ben ve Kurt Loncası Adına ) iki adım ileri gidemezdi ...

Resim
Resim
Resim
Resim

Resim[/img]
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

kasaphasan06 yazdı:Ben Bir Kurt Loncası Üyesiyim ve Türkü ve Türklüğü Her yerde Savunurum Dil Uzatanlarında Hakkından Evelallah gelirim

Bu zamana kadar bu adamla tanışmışlığım yok selamı dışında ama böyle bir onursuzluğu yapacağınıda zannetmiyorum( Tabi Bu Olayı Kanıtlarsan o ayrı )

Böyle Bir şeyin farkına varmış olsak emin ol Tılsımda ( Ben ve Kurt Loncası Adına ) iki adım ileri gidemezdi ...

Atatürk'e küfür veya bir saygısızlığımı yaptığı hatırlamıyorum! ben türküm ve her daim türk olacam. Türk ve Atamıza laf edeni elimden geldiği kadar çenesien basarım.

Loncadan ve Forumdan atılmam için böyle bir iftiraya başvurmuş ahmak herif!
Yazıyla bu iş olmaz KANIT GEREK KANIT.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
samedsedir06
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.

Mesaj gönderen samedsedir06 »

Saçma Konu Pekı adamla msn den konuştuysan Foto alamadınmı Saçma ötesı Konu Ben bişiy Kanıtlamaya çalıssam Bıde adamla msn den konussam prınt basarak foto alırım sen Onu dusunememısssın Demekkı adama ıftıra atıyorsun Kanıtın varsa koy Herkez gorsun..
Çaki
Bakma qq
Resim
♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Kullanıcı avatarı
Kuzeyxfirtina
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

ister inanın ister inanmayın umrumda değil sonra ğişman olcaksınız nasılsa
Kindar
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Kindar »

2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.

Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön