Choosensxoxygen yazdı:BUNU YAZAN ARKADASA CHEMBERS FENA KOYMUSKI ONU EN BASA YAZMAYI UNUTMUS VE CEHEMBERS IYI BIR BUYUCU OLMADIGINI DUSUNENE ARKADASLARIN YA BI SORUNU VAR YADA SERRUHUN YALAMASI OLDUGU ICIN BOLE YAZIYOLAR
Katılıyorum . !!
Bn Şerruh Gibi İftiracı ;
Bn Şerruh Gibi Hırsız ;
Birini Daha Görmedim
Su BüyüLer Üstüne büyü tanımam .
A be Embesil,
İftira attıgımı,Hırsızlık yaptıgımı Kanıtlayabilecekmisin ? Sizin gibi soytarılar kesilmeyi hazmedemiyor Bu yüzden iftira atarak aciz bir duruma düşüyorsunuz Senin adın yok o Listede Kıskancından Çatla
Choosensxoxygen yazdı:KESILINCE ZORUNA GIDEN FORUMA SACMA SAPAN SEYLER YAZIO .. YA ADAM GIBI DOVUS YADA ADAM GIBI SUS
Adam Gibi Vs atmıyor bazıları Kaçarak bişeyleri kanıtlamaya çalışıyorlar böyle adamlarla işimiz olmaz !
KanıtLamama Gereq Yoq Ama Emin oL iSTeSeM KanıtLarım . !!
''Senin adın yok o Listede Kıskancından Çatla ''
Su cümLeye BaksanıZa VeLeT oLdugun bLli oLuyo ZaTen .
+bnm ismimin orda olmaması kıskanmamı gereqtirmez aksine mutlu oLurum senin gibi bi saLaq TaRaFıNDaN HaZıRLaNaN LiSTeYe KoNuLMaDıM DiYe
bide iftiracı dielim diyosun LaN BeN SaDeCe MephistopheLes e Şerruh dedim diye bana demedigin İftira KaLmadı yoq HıRsıZ Yok BİLmiYom Ne.Ondan SOnra Ne oLdu Aynı o dedigimden SoNRa KholpashaLixFaCe De MephistopheLes e Şerruh diyince Neden Bi Yerin KaLkmadı Yoqsa KoRKuYoNMu oNDaN
Ve AKadı caLanda Mephistophelesi caLanda Ya Sensin Ya ReeL aRKıN
..
Bide Basbaya BeLLi Chembers i KoyMamanın NedeNi Sana Tüm meranın Önünde FeNa KoYDu xD
Ne saçmaladıgının farkındamısın ?
Mephistopheles'i Arkadaşım adıne Satın aldım bunu bilmeyen yok.
Akad'ı tanımam etmem öyle laflar ediyorsunki kanıtın olmadıgı halde direk İFTİRA kesin bişeyde söylemiyorsun "ya sensin ya reel arkın " Cümleye bakarmısın ne Mal oldugun ortada Milletle ugraşacagına 2 item kasıp adını yazdır bu tür konulara .
Choosensxoxygen yazdı:BUNU YAZAN ARKADASA CHEMBERS FENA KOYMUSKI ONU EN BASA YAZMAYI UNUTMUS VE CEHEMBERS IYI BIR BUYUCU OLMADIGINI DUSUNENE ARKADASLARIN YA BI SORUNU VAR YADA SERRUHUN YALAMASI OLDUGU ICIN BOLE YAZIYOLAR
Katılıyorum . !!
Bn Şerruh Gibi İftiracı ;
Bn Şerruh Gibi Hırsız ;
Birini Daha Görmedim
Su BüyüLer Üstüne büyü tanımam .
A be Embesil,
İftira attıgımı,Hırsızlık yaptıgımı Kanıtlayabilecekmisin ? Sizin gibi soytarılar kesilmeyi hazmedemiyor Bu yüzden iftira atarak aciz bir duruma düşüyorsunuz Senin adın yok o Listede Kıskancından Çatla
Choosensxoxygen yazdı:KESILINCE ZORUNA GIDEN FORUMA SACMA SAPAN SEYLER YAZIO .. YA ADAM GIBI DOVUS YADA ADAM GIBI SUS
Adam Gibi Vs atmıyor bazıları Kaçarak bişeyleri kanıtlamaya çalışıyorlar böyle adamlarla işimiz olmaz !
KanıtLamama Gereq Yoq Ama Emin oL iSTeSeM KanıtLarım . !!
+bnm ismimin orda olmaması kıskanmamı gereqtirmez aksine mutlu oLurum senin gibi bi saLaq TaRaFıNDaN HaZıRLaNaN LiSTeYe KoNuLMaDıM DiYe
bide iftiracı dielim diyosun LaN BeN SaDeCe MephistopheLes e Şerruh dedim diye bana demedigin İftira KaLmadı yoq HıRsıZ Yok BİLmiYom Ne.Ondan SOnra Ne oLdu Aynı o dedigimden SoNRa KholpashaLixFaCe De MephistopheLes e Şerruh diyince Neden Bi Yerin KaLkmadı Yoqsa KoRKuYoNMu oNDaN
..
Bide Basbaya BeLLi Chembers i KoyMamanın NedeNi Sana Tüm meranın Önünde FeNa KoYDu xD
Akad'ı tanımam etmem öyle laflar ediyorsunki kanıtın olmadıgı halde direk İFTİRA kesin bişeyde söylemiyorsun "ya sensin ya reel arkın " Cümleye bakarmısın ne Mal oldugun ortada Milletle ugraşacagına 2 item kasıp adını yazdır bu tür konulara .
Akad ı tanımam etmem diyon
qerCeK SaHibi BöLgeyede Msn Pic.exe iLe KAc Defa Yazdı ŞerruH HırsızdıR Eger Akad ı tanıyorsanız bosu bosuna laf atcak bi adam olmadıgını biLirsiniz adam Şerruh Hırsızdır dediyse bi biLdiĞi WrDır .
AyRıCa Bn Akad a Şerruh dediğim gibi sen yazmadınmı MataDoRxLove HıRsıZdIr DiYe .
Eger Bi HırsızLıgımı gördüysen Koy FOruma Bizde BaKaLım .
Ne yapsak öldürüyorlar bizi
çalışsak da öldürüyorlar
çalışmasak da
savaşsak da
barışsak da
yaşasak da
ölsek de öldürüyorlar bizi...
Jose Marti
beni de yazınız.ama lütfen ksk falan gibi dibi doruğu belli kişiler yazsın millete yağ çeken küfür saydıran soygunculukla kafayı bozanların adımı yazması benim sadece adıma leke sürer
A be Embesil,
Adam Gibi Vs atmıyor bazıları Kaçarak bişeyleri kanıtlamaya çalışıyorlar böyle adamlarla işimiz olmaz ![/quote] KanıtLamama Gereq Yoq Ama Emin oL iSTeSeM KanıtLarım . !!
..
Bide Basbaya BeLLi Chembers i KoyMamanın NedeNi Sana Tüm meranın Önünde FeNa KoYDu xD [/quote]
Akad'ı tanımam etmem öyle laflar ediyorsunki kanıtın olmadıgı halde direk İFTİRA kesin bişeyde söylemiyorsun "ya sensin ya reel arkın " Cümleye bakarmısın ne Mal oldugun ortada Milletle ugraşacagına 2 item kasıp adını yazdır bu tür konulara . [/quote] Akad ı tanımam etmem diyon
qerCeK SaHibi BöLgeyede Msn Pic.exe iLe KAc Defa Yazdı ŞerruH HırsızdıR Eger Akad ı tanıyorsanız bosu bosuna laf atcak bi adam olmadıgını biLirsiniz adam Şerruh Hırsızdır dediyse bi biLdiĞi WrDır .
AyRıCa Bn Akad a Şerruh dediğim gibi sen yazmadınmı MataDoRxLove HıRsıZdIr DiYe .
Eger Bi HırsızLıgımı gördüysen Koy FOruma Bizde BaKaLım . [/quote]
Matadorxlove adlı kişi Millete Ben Şerruh'um diyormuş ben yokken Bunu Face'ye Sorabilirsin ki Akad dediğin kişi (Şuanki ) 7/24 küfür eden biri "Bana arkadaşını söyle,Sana kim olduğunu söyleyim" Demiş Atamız. seninde ne oldugun hemen belli oluyor konuyu saptırmassanız sevinirim...
Kskxmage yazdı:şerruh ve saz arkadaşları kaç senelik oyuncusunuz meranda ? hadiini bileceksin önce
Biz meran açıldıgından beri burdayız rahat ol, Kimse bize haddimizi soramaz bizim bildigimiz kadar sen ve senin gibilerde bilse meran cennet olur.[/b]
Ulan Konuşmuyum Konuşmuyum Dedim Sonunda Konuşturdunuz
Şerruhhh a Laf Atacağınıza Sizde Bir Liste Yapın Adam Yapmış Listesini Koymuş Ortaya Daha Ne Saçma Salakça Konuşmalar Yapıyorsunuz Anlamıyorum . Herkezin Fikri Faklıdır Ya Bu Kadar Basit .
Zamanxeragon yazdı:Ulan Konuşmuyum Konuşmuyum Dedim Sonunda Konuşturdunuz
Şerruhhh a Laf Atacağınıza Sizde Bir Liste Yapın Adam Yapmış Listesini Koymuş Ortaya Daha Ne Saçma Salakça Konuşmalar Yapıyorsunuz Anlamıyorum . Herkezin Fikri Faklıdır Ya Bu Kadar Basit .