Kubilaymert yazdı:Arkadaşlar Benim ''SOLUCANI EZMEK'' Görevim Var!
Ona Bir Grup Toplayabilirmiyiz Acaba...
Tabikide Musait Olan Arkadaşlar
Mert bu aralar Grupp Bölgeleri dışında görev faaliyeti yürütmeye zamanımız olmuyor ama yakın zamanda bu bölgeleri toparlayıp Solucan ve Hidralara azda olsa zaman ayırıcaz o zaman yapalım seninde görevini sen o zamana kadar 47 ol Hidra keşfide yap gerisini yaparız biz ...
Son Gencel Kadromuz budur uzun süre Online olmayna arkadaşların ihracını yaptım Kural ihlalim nedenyle
Bu Liste Dışında hiç bir üyemiz yoktur deneme aşamasında ki bazı baş vurular vardır onlarda dahil olmak üzere bu listede ismi yer almayan hiç kimseden loncamızsorumlu deildir ...
Kurtlarxanqaralı ismini listeden çıkarttım dün oyuna girdiğimde kendisi hakkkında hoş olmayan şikayetlerde bulunuldu kendisi aksini iddia etti bunu kanıtlayana kadar ismi üye listemizde bulunmuycak ...
Reis Uzun zamandır dikkatimi çekti de Üye listesini yaparken sürekli Kurtlarxmuhtazam yazıyorsun herhalde dalgınlığına geldi bundan sonraki üye listesinde Adımı Kurtlarxmuntazam olarak yazarsan sevinirim yanlış anlaşılma yaşanmasın
kasaphasan06 yazdı:Reis Uzun zamandır dikkatimi çekti de Üye listesini yaparken sürekli Kurtlarxmuhtazam yazıyorsun herhalde dalgınlığına geldi bundan sonraki üye listesinde Adımı Kurtlarxmuntazam olarak yazarsan sevinirim yanlış anlaşılma yaşanmasın
Dalgınlığıma gelmiştir taşkın'ım düzeltelim onu ...