Liste yapıyorum [Jewelryy]

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Jewelryy
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak

Re: Liste yapıyorum [Jewelryy]

Mesaj gönderen Jewelryy »

titanxic yazdı:
Jewelryy yazdı:Arkadaşlar hepiniz biliyorsunuz ki sunucunuza yeni geldim.Bu nedenle sunucuda sevilen ve sevilmeyen kişileri tanıyıp gereken muameleyi göstermek istiyorum.Sizden ricam bana toplam 20 kişilik.!0 sevilen 10 u sevilmeyen bir liste hazırlamak.Böylece herkese gereken muameleyi göstereceğim...

Şimdiden teşekkür ederim.
LAN ÇAKAL SEN KİMSİNKİ KİM KÖTÜ KİM İYİ SÖLÜCEZ SANA ÖNCE SEN KENDİNİ TANIT HIRSIZ İT
Terviyeni takın.İt senin ...... . İnsanın iki paralık keyfi var.İçine eddionuz.Asıl sen kendini tanıt.
Kullanıcı avatarı
nichqteen
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen nichqteen »

Jewelryy yazdı:
titanxic yazdı:
Jewelryy yazdı:Arkadaşlar hepiniz biliyorsunuz ki sunucunuza yeni geldim.Bu nedenle sunucuda sevilen ve sevilmeyen kişileri tanıyıp gereken muameleyi göstermek istiyorum.Sizden ricam bana toplam 20 kişilik.!0 sevilen 10 u sevilmeyen bir liste hazırlamak.Böylece herkese gereken muameleyi göstereceğim...

Şimdiden teşekkür ederim.
LAN ÇAKAL SEN KİMSİNKİ KİM KÖTÜ KİM İYİ SÖLÜCEZ SANA ÖNCE SEN KENDİNİ TANIT HIRSIZ İT
Terviyeni takın.İt senin ...... . İnsanın iki paralık keyfi var.İçine eddionuz.Asıl sen kendini tanıt.
jewelryy sen bayan değilmiydin ne bu küfürlü ve argo kelimeler bir bayan böylemi konusur ? bence sen bayan değil kendini bayan olarak tanıtan bir erkeksin sonra bi manita bulurum güvenini kazandıktan sonra şifresini alır soyarım ayaklarındasın ama herkezi kendin gibi sazan sanma ;) sen giderken bazı kişiler geri geliyordu bu yollarda :lol: senin kim olduğunuda tahmin ediyorum aslında fazla uzatma bu oyunu gir kendi çarına takıl yoksa senin için iyi olmaz :mrgreen:
Nichqt££n
ValianTurk
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ValianTurk »

Jewerly nasıl bir kızsın küfrediorsun tanımadıqın ksiLere msn ni atıyorsn tel ini veriyorsun :(

“Genel Sohbet” sayfasına dön