Terviyeni takın.İt senin ...... . İnsanın iki paralık keyfi var.İçine eddionuz.Asıl sen kendini tanıt.titanxic yazdı:LAN ÇAKAL SEN KİMSİNKİ KİM KÖTÜ KİM İYİ SÖLÜCEZ SANA ÖNCE SEN KENDİNİ TANIT HIRSIZ İTJewelryy yazdı:Arkadaşlar hepiniz biliyorsunuz ki sunucunuza yeni geldim.Bu nedenle sunucuda sevilen ve sevilmeyen kişileri tanıyıp gereken muameleyi göstermek istiyorum.Sizden ricam bana toplam 20 kişilik.!0 sevilen 10 u sevilmeyen bir liste hazırlamak.Böylece herkese gereken muameleyi göstereceğim...
Şimdiden teşekkür ederim.
Liste yapıyorum [Jewelryy]
Re: Liste yapıyorum [Jewelryy]
jewelryy sen bayan değilmiydin ne bu küfürlü ve argo kelimeler bir bayan böylemi konusur ? bence sen bayan değil kendini bayan olarak tanıtan bir erkeksin sonra bi manita bulurum güvenini kazandıktan sonra şifresini alır soyarım ayaklarındasın ama herkezi kendin gibi sazan sanmaJewelryy yazdı:Terviyeni takın.İt senin ...... . İnsanın iki paralık keyfi var.İçine eddionuz.Asıl sen kendini tanıt.titanxic yazdı:LAN ÇAKAL SEN KİMSİNKİ KİM KÖTÜ KİM İYİ SÖLÜCEZ SANA ÖNCE SEN KENDİNİ TANIT HIRSIZ İTJewelryy yazdı:Arkadaşlar hepiniz biliyorsunuz ki sunucunuza yeni geldim.Bu nedenle sunucuda sevilen ve sevilmeyen kişileri tanıyıp gereken muameleyi göstermek istiyorum.Sizden ricam bana toplam 20 kişilik.!0 sevilen 10 u sevilmeyen bir liste hazırlamak.Böylece herkese gereken muameleyi göstereceğim...
Şimdiden teşekkür ederim.
Nichqt££n
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Jewerly nasıl bir kızsın küfrediorsun tanımadıqın ksiLere msn ni atıyorsn tel ini veriyorsun