Xferox adlı oyuncu İKV oyununda bulduğu gözlük bugundan yararlanarak çok sayıda haksız gözlük elde etmiştir.
Fihgter adlı oyuncu oyunun geri sarmasını kendi çıkarları doğrultusunda Agop'a bono satıp oyundan çıkıp oyuna tekrar girince BONO nun ve paranın kendisinde durmasını sağlamıştır.Bu işlemi bir kaç kez yapmıştır.
Gereğinin yapılmasını arz ederim...
Fihgter, Xferox hakkında gerçekler (Gözlük HİLESİ)
-
xFEROox
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Fihgter, Xferox hakkında gerçekler (Gözlük HİLESİ)
Çekemediğinizi anlıyorum fakat böyle çamur atmalara hiç gerek yok gözluk alabılmek ıcın yeterınce kpmın oldugunu assagıdakı resımden anlıcaksın eger oyle bır durum olsaydı emın ol İKV beni böyle bası bos bırakmazdı.... İYİ FORUMLAR.....

Ferhat kendini bilmez biri ... Sana katılıyorum .xFEROox yazdı:Çekemediğinizi anlıyorum fakat böyle çamur atmalara hiç gerek yok gözluk alabılmek ıcın yeterınce kpmın oldugunu assagıdakı resımden anlıcaksın eger oyle bır durum olsaydı emın ol İKV beni böyle bası bos bırakmazdı.... İYİ FORUMLAR.....
Vatan İçin Kan Akacaksa Dünyanın Şah Damarını Keseriz . . .
Sekersinnn & Sprayer
Eminönü celladı...
Sekersinnn & Sprayer
Eminönü celladı...
- Aeoroea
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia !
Ispitci yazdı:Xferox adlı oyuncu İKV oyununda bulduğu gözlük bugundan yararlanarak çok sayıda haksız gözlük elde etmiştir.
Fihgter adlı oyuncu oyunun geri sarmasını kendi çıkarları doğrultusunda Agop'a bono satıp oyundan çıkıp oyuna tekrar girince BONO nun ve paranın kendisinde durmasını sağlamıştır.Bu işlemi bir kaç kez yapmıştır.
Sen Kafanı Yorma Bız Ikv Destek E Bıldırmek Amaclı Onuda Denedık Esyalarda Hata Yok Sadece Paralarda Var .. 100 m versen Bırıne Oda cıkıp Gırse 100 m Gıder Sen Cıkıp Gırsen 100 m Gerı Gelır ..

Eminönü
FelicitaNascosta '
Selamlar
Bu arkadaşımızın yaptığı saçmalığı daha fazla uzatmamak amaçlı lütfen kimse yorum yazmasın.Ve yöneticilerin konuya kilit vurmasını istiyorum.Bu arkadaşın cesareti olsa idi ,fake çar açıp iftira atmazdı.Herneyse bu arada Agop tan bono alma devri baya bi eskide kaldı. Agop iflas edeli çok oldu bono fln yok Agop'ta.
Bu arkadaşımızın yaptığı saçmalığı daha fazla uzatmamak amaçlı lütfen kimse yorum yazmasın.Ve yöneticilerin konuya kilit vurmasını istiyorum.Bu arkadaşın cesareti olsa idi ,fake çar açıp iftira atmazdı.Herneyse bu arada Agop tan bono alma devri baya bi eskide kaldı. Agop iflas edeli çok oldu bono fln yok Agop'ta.

Fihgterr / webcatan-Fihgter/Elber
www.anadoluakincilari.com
Büyücü'nün zırhı zekasıdır.
Ispitci yazdı:Xferox adlı oyuncu İKV oyununda bulduğu gözlük bugundan yararlanarak çok sayıda haksız gözlük elde etmiştir.
Salak evladım forumda hiç bi şikayet bulunamaz die bi kural var.
Şikayetini git İstanbuloyun a yap.
Ne oldu adam mı sindireceksiniz çakallar sürüsü sizi ama sizin yönetici yalaması olduğunuzu biliorum.
Sizin gibilerin sesini kısıcam hepinize tek tek sıra gelicek.
Beni bul kocaman kocaman öpüorum:D
JiGy
Çokxünlüxbirisi
HeAllS
Hakkıdır Hakkı...
Çokxünlüxbirisi
HeAllS
Hakkıdır Hakkı...
Süresiz uzaklaştırıldı.JiGy yazdı:Ispitci yazdı:Xferox adlı oyuncu İKV oyununda bulduğu gözlük bugundan yararlanarak çok sayıda haksız gözlük elde etmiştir.
Salak evladım forumda hiç bi şikayet bulunamaz die bi kural var.
Şikayetini git İstanbuloyun a yap.
Ne oldu adam mı sindireceksiniz çakallar sürüsü sizi ama sizin yönetici yalaması olduğunuzu biliorum.
Sizin gibilerin sesini kısıcam hepinize tek tek sıra gelicek.
Beni bul kocaman kocaman öpüorum:D
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Forumlarda kanıt dahi olsa bu tarz karamalar yapılamaz. Kullanıcı süresiz uzaklaştırıldı.Ispitci yazdı:Xferox adlı oyuncu İKV oyununda bulduğu gözlük bugundan yararlanarak çok sayıda haksız gözlük elde etmiştir.
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]