!!...:::::::KuzeyxTeaM:::::::...!!
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Zaman
- Kuzeyx
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: !!...:::::::KuzeyxTeaM:::::::...!!
physcopath yazdı:ben 1 ay filan önce Kuzeyxpoyraz a üyelik teklifimi sölemişitim fakat hiç bir cevap gelmedi cevap verebilir mi
Oyunda kendi çarınla bana ulaş. Kuzeyxsanalcı
KuZeYxSaNaLcı
SaNaLcı
KuZeYxTeaM KuRuCu Ve BaşKanı
Gün GeLir DevRan Döner Be Kardeşim. YaptıgınLa KaLmaz..!!!
SaNaLcı
- Kuzeyx
- Işık Hanım'ın Elemanı
ArkLar Bu Pazar saat 2 de herkes Toplanıyor Mutlaka sizde gelin..
KuZeYxSaNaLcı
SaNaLcı
SaNaLcı
- Kuzeyx
- Işık Hanım'ın Elemanı
KuzeyxEfsane Loncamızla Bir Alakası Yoktur .
KuZeYxSaNaLcı
SaNaLcı
SaNaLcı
- AmiR
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: KHoLPaSHaLi
Tüm Müslüman aleminin ve Loncanızın Regaib Kandili Mübarek olsun...Ailelerinizle ve sevdiklerinizle nice Kandillere...
Rasûlüllah (sas) bir hadis-i şerifinde; "Recep Allah'ın ayı, Şaban benim ayım ve Ramazan ümmetimin ayıdır" buyurmuştur.
Ayrıca Peygamber Efendimiz, Receb ayı girince, " Âllahım! Receb ve Şabanı bize mübarek kıl! Bizi Ramazana ulaştır" diye dua ederdi.
Selam ve Dua ile
Rasûlüllah (sas) bir hadis-i şerifinde; "Recep Allah'ın ayı, Şaban benim ayım ve Ramazan ümmetimin ayıdır" buyurmuştur.
Ayrıca Peygamber Efendimiz, Receb ayı girince, " Âllahım! Receb ve Şabanı bize mübarek kıl! Bizi Ramazana ulaştır" diye dua ederdi.
Selam ve Dua ile
Bir Ağaçtan Bir Milyon Kibrit Çıkar
Bir Kibrit Bir Milyon Ağacı Yakar.
"Yıldızdoğan"
Lider : Doğru İşleri Yapar
Yönetici : İşleri Doğru Yapar
CW
Bir Kibrit Bir Milyon Ağacı Yakar.
"Yıldızdoğan"
Lider : Doğru İşleri Yapar
Yönetici : İşleri Doğru Yapar
CW
Arkadaşım demişsin ki bir kaç hırsızı loncadan attık benim bir hırsızlıgımı gören sölesin bütün çarları silcem 2 hafta oyuna girmedim baktım beni loncadan atmışsınız.Nasıl iştir anlamadim ki !Laflarına dikkat etmeni rica edrim.
Gölqe
AkeSinti
Bysedo
Whiqqex
KuzeyxWoldemord
Gölqe
AkeSinti
Bysedo
Whiqqex
KuzeyxWoldemord
SaNa DeĞer WeriP ''HiÇ''i BuLacagımA ''x''e Deger WErİp ''y''i BuLurUm DAha İyi.
Görkem küfür eder, küfür eder üstüne iftira atar yalan söyler herşeyine yemin eder sonra gelir özür diler. Bu adamdan hayır gelmez, Kuzeyxloncasına yazık.soulofxkrnlk yazdı:Ustam yanLıs Anlama 3 oLay oLdu Bu Lonca Adamlıktan Cıktı
1-Kadir in Loncadan Ayrılmasıyla onu nasıl kaybettiniz bilmiyom
2-Kuzeyxfırtına loncaya girmesiyle ve halen ne mal oldugu anlanılmasına ragmen loncadan atılmamasıyla cünkü kendisi ünlü hırsızlardan dalcaxgörkem dir .
3-Yakınlarda oLan Kuzeyxwoldemord bu adamı devircek şifa pek az bunuda kaybettiniz loncada 49 lwl şifa kaldımı
viewtopic.php?f=28&t=24199&p=231816&hil ... iq#p231816
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
- Kuzeyxfirtina
- Salgın Koruyucusu
Rapkoliq yazdı:Görkem küfür eder, küfür eder üstüne iftira atar yalan söyler herşeyine yemin eder sonra gelir özür diler. Bu adamdan hayır gelmez, Kuzeyxloncasına yazık.soulofxkrnlk yazdı:Ustam yanLıs Anlama 3 oLay oLdu Bu Lonca Adamlıktan Cıktı
2-Kuzeyxfırtına loncaya girmesiyle ve halen ne mal oldugu anlanılmasına ragmen loncadan atılmamasıyla cünkü kendisi ünlü hırsızlardan dalcaxgörkem dir .
3-Yakınlarda oLan Kuzeyxwoldemord bu adamı devircek şifa pek az bunuda kaybettiniz loncada 49 lwl şifa kaldımı
olm ben,m gücümü kendine yediremiyosun özür diledin kanka olalım dedin bende tmm dedim yaz o zaman ddedin yazdık bide böyle yazıyosun lan olm sen adamsan ben adımı değişticem rapkoliq hem sen dinci değilsin fotonu gördüm bana cam açtın 12 13 yasında birisin adammısın la sen yorum yazpıyon yer cücesi
1 - hayatımdan senden özür dilemedm ve sneın gibi namussuzlardan özür dilememKuzeyxfirtina yazdı:Rapkoliq yazdı:Görkem küfür eder, küfür eder üstüne iftira atar yalan söyler herşeyine yemin eder sonra gelir özür diler. Bu adamdan hayır gelmez, Kuzeyxloncasına yazık.soulofxkrnlk yazdı:Ustam yanLıs Anlama 3 oLay oLdu Bu Lonca Adamlıktan Cıktı
olm ben,m gücümü kendine yediremiyosun özür diledin kanka olalım dedin bende tmm dedim yaz o zaman ddedin yazdık bide böyle yazıyosun lan olm sen adamsan ben adımı değişticem rapkoliq hem sen dinci değilsin fotonu gördüm bana cam açtın 12 13 yasında birisin adammısın la sen yorum yazpıyon yer cücesi
2 - sen kanka diyorsun ben sana çoğu zaman "lan ve oğlum" kelimelerini kullandım çünkü sen bunlara layıksın
3 - Ben sana cam açmadım hadi açtım diyelim ben niye hatırlamıyorum onuda bırak FOTOLARIM NEREDE?
4 - Urfaya gel 92li olduğumu görürsün
5 - şimdi yol al 2 yüzlü al...
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
- Kuzeyxfirtina
- Salgın Koruyucusu
çocuk yasıtlarınla oyna senin gibiler neden oyun oynar haram lan milletten o kadar item çaldın urfaya bi gelirsem dayagı pis yicen türkün gücünü göstercem sana allahın yoz arabı sen ülkeni illiyetini sevmeyen aciz birisin Sn Atamızı bile sevmedini söledin senin gibi bir gerizekalının bu ülkede ne arıyo dua et burda değilsin kumda kafanı sürterdim sizin gibileri asmak lazım tavana sonra leşinizini yakmak külleride biyerinize koymak lzm gerizekalı aptal haysiyetsizRapkoliq yazdı:1 - hayatımdan senden özür dilemedm ve sneın gibi namussuzlardan özür dilememKuzeyxfirtina yazdı:Rapkoliq yazdı:Görkem küfür eder, küfür eder üstüne iftira atar yalan söyler herşeyine yemin eder sonra gelir özür diler. Bu adamdan hayır gelmez, Kuzeyxloncasına yazık.soulofxkrnlk yazdı:Ustam yanLıs Anlama 3 oLay oLdu Bu Lonca Adamlıktan Cıktı
2 - sen kanka diyorsun ben sana çoğu zaman "lan ve oğlum" kelimelerini kullandım çünkü sen bunlara layıksın
3 - Ben sana cam açmadım hadi açtım diyelim ben niye hatırlamıyorum onuda bırak FOTOLARIM NEREDE?
4 - Urfaya gel 92li olduğumu görürsün
5 - şimdi yol al 2 yüzlü al...