Zehir

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Ceviz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Zehir

Mesaj gönderen Ceviz »

Aynı hata ateş çemberindede var. Yetenek penceresine göre zehir 15 olduğunda, üzerindeki büyü zehir eşyaların hasarının 2 katı ana hasara eklenmeli. 19 seviye şifacımda 2 tane yaban mantarlı eşya var. 40 büyü hasarı zehir veriyorlar. Ama onları taktığımda zehir 110-120 arası vuruyor. Çıkardığımda 90-100. Ee hani ana hasara ekleniyordu büyü zehir eşyaların 2 katı kadar hasar? Ateş çemberindede bu sorun var. Onda 4 kat olmalı tabi. Hiçbir değişiklik olmuyor eşyalı veya eşyasız kullanıldığında.
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Re: Zehir

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Zehirleme: 15 puanda, yaratıklara atıldığında, kritik geldiğinde üzerindeki zehir hasarı veren eşyaların bonusları, daha fazla etki eder.

2 katı yazmıyor.
Kullanıcı avatarı
Ceviz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ceviz »

"Yaratıklara karşı kullanıldığında, bütün büyü hasarı zehir veren eşyaların 2 katı kadar hasar bonusu daha ana hasara eklenir."

Zaten yaratıklara karşı kullanıyorum yanlış anlaşılmasın.
Kullanıcı avatarı
Ceviz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ceviz »

Savas yazdı:
Ceviz yazdı:"Yaratıklara karşı kullanıldığında, bütün büyü hasarı zehir veren eşyaların 2 katı kadar hasar bonusu daha ana hasara eklenir."

Zaten yaratıklara karşı kullanıyorum yanlış anlaşılmasın.

Yaratıklara karşı kullandığınız 2 katına çıkıyordur.Ancak bu oran karakter penceresine yansımaz.

İyi Eğlenceler...
Karakter penceresinden bahsetmiyorumki? Yaratıklara verdiği hasardan bahsediyorum.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön