Yeter Artık Charlarımızı Geri İstiyoruz..
Yeter Artık Charlarımızı Geri İstiyoruz..
Hepimiz o olayda bir çok charımızı kaybettik .Yönetim incelemeye alınacaklarını söyledi .2 gün oluyor halada incelenecek.İnceleyeceklerse incelelesinler artık bizleri charsız bıraktılar bizler oyunu oynayamıyoruz .Yeni charda kasamadık.Gün geçtikce oyundan soğuyoruz . Onca emek birkaç yönetici tarafından mahvoldu. Yıllardır İKV yönetimine para harcıyoruz ama onların bizlere yaptığı resmen yargısız infaz BLOK.

- muratkocaman2010
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Yeter Artık Charlarımızı Geri İstiyoruz..
Kardeşim Seni Sonuna Kadar Destekliyorum.Öncelikle Bana Göre İkv Yönetimi Havalarda.700.000 Oyunuc Kitlesiymiş Nerede??Bırakın Bu işleri. Adamlar 1 lvl çar acıyor bakmak için sıkılıp bırakıyolar oyle ikv yoneticileri ise oyuncularımız cogalıyor oynayan oynar oynamayan oynamaz diyor.Hata üstüne Hata Hata Üstüne Hata Tamam insanlık hali Olabilir Diyoruz Oyun Ayarları ile problem olmustur diyoruz ama bu akdar hata da kabul edilemez Boyle sorumsuz kişiler yetkili olmaz!!!!.Geçen Gün susturuldum bugun acıldı bugun bir daha yedim neden?? Oyuna giriyorum adam kopek geldi yine diyor şikayet edince haksız yere şikayet ten ben susturuluyorum.Anandır diyince Suç bende mi OLuyor Vallaha Şaşdım Kaldım Bu oyun Bu kadar Disiplinsiz Olmamalı
Awadore-Avadore
Awadore-Avadore
- Dangerousss
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Hayat Bana Güzel
Sana katılıyorum kardeşim bu incelemeleri hızlandırmaları gerek charsız kaldık biran önce inceleselerde charlarımız açılsa suçsuz kişileri mağdur ediyolar.

-Arz !

-Keseriz anam

İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]