Tek Pcden 2 Ikv Acmak

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Olgunuss
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Tek Pcden 2 Ikv Acmak

Mesaj gönderen Olgunuss »

Evet Arkadaslar Tek pc de 2 Ikv Acip Esiyalarınızı Aktarmak icin Super bi Program

Görüntüler
http://img42.imageshack.us/img42/744/59130240.jpg
http://img42.imageshack.us/img42/744/59130240.jpg

Sandboxie Programı
http://rapidshare.com/files/316314120/S ... 0.exe.html

Beyazkosk-Olgunuss
Benbilmem
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: Tek Pcden 2 Ikv Acmak

Mesaj gönderen Benbilmem »

Deneyen var mı?
Resim
Kullanıcı avatarı
Rukio
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Rukio »

Olgunusun sahtesi olabilir dikkat edin arkadaşlar
Benbilmem
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Benbilmem »

Evet bende o yüzden deneyen var mı diye sordum oyunda da ulaşamadım bence indirmeyin.
Resim
Kullanıcı avatarı
Rukio
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Rukio »

Yada programın adını google yazıp araştırın
Kullanıcı avatarı
SaZoBaLi
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen SaZoBaLi »

VMware kullanın 0 kasma.
Tabi kullanabilirseniz.
İyi Forumlar.

Sazobali
Kankalarxbüyücü
Kankalarxbxex
Kullanıcı avatarı
Karaseytan
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Karaseytan »

Kod: Tümünü seç

[b]Oyunda bazı kişiler wardır  ki sadece  kendi menfaatlarını düşünen kişilerdir. Sanmıyorum ki buda  böyle birşeyi paylaşsın. Evet ben size açıklayayım....  
 Öncelikle  resim koymadan programsız anlatacagım güzel takip ederseniz  Silinen hesabım olan Turanhüsran  Şifacımı  nasıl  49 yaptıgımıda anlarsınız...
 1-Öncelikle Başlat'ı tıklıyoruz.
 2-Sonra oradan Ayarlar ve Denetim  Masasını tıklıyoruz..
 3- Orayı tıkladıgımızda bilgisayarımızda  olan tüm donanımları gösterir.Oradan  Kullanıcı Hesabpları wardır.. Kullancı hesaplarının resmi ise Msn resminin aynısındır.  2 Kafa resmi wardır..Ve  onları tıklayın.
  4- Karşımıza oradan görev seç wardır oradan Hesab Oluştur war.Orayı tıkladıgımızda Hesab adı isterse  Kafanıza göre  Nick seçin ÖR ; chaR  Kasma  Masası.Yazdıktan sonra  İleri  Butonuna tıklayınız.... 
 5- Bir hesab türü seçin der. Oradan Bilgisayar Yöneticisi ve Sınırlı diye seçenkler wardır.  Siz sınırlıyı seçin ve Hesab Oluştur butonunu tıklayın .  ben onu seçtigim günden bu yana İKV oraya direk geliyor vede bilgisayarım geri dönüşüm kutusu orada  masa  üstünde 4 tane  size ait simgeniz wrdır  oyun oyunu destekleyen bilgissayarım geri dönüşüm kutusu vede  İnternet.
 6- Daha sonrasında ise Bilgisayarınızda okunmayan dosya sayısı en fazla 210 olalıdır.
 7-  hesab oluşturdunuz  diger masa geçmek istediginiz  Çok  kolay  kısa  yol tuşları wardır  Bunlar ;  Pencere resmi olan yani  Start tuşu Ctrl ile Alt tuşunun ortasında . Start yani pencere tuşuna basılı kalarak  L tuşuna basınız  kısa yollu geçişi elde ediniz.. Ve diger oturumu tıklayınız. Oradaki  ilk  3  geçişte  masanız azda olsa kasar. Fakat  sadece geçiş  için  start L  3 defa kendi oturumunuza ve yeni açtıgınız oturumunuza geçip  çıkın ondan sonra isteyene deneyebiliriz. Yaratga zehir atıyordum dev komod kesrken dev  komodo yanıma gelmeden diger oturuma geçiyordum. bunu bilenler warsa kısa yolunu eminim bilmiyoduR.. 
 Yorumlarınızı bekliyorum 
     [/b] 
[/color]
Saygılarımla ; [ Turanhüsran & Karaşeytan & Karaşeytanx ]
Thé DéatH TéaM
!....ÖLümü €nsénizdé HisSédiN....!
€sàRéT DaqLàRıNd GüL oLmàKTàNSà,HüRRiYéT DàqLàRınDà DiKéN oLmàYı TéRciH €déRim..!!!
♥♥♥ ThKO ♥♥♥

SàygıLàRımLà ;[Kà®àşéytàn & Kà®àşéytànx & Tu®ànhüs®àn]
Kullanıcı avatarı
SaZoBaLi
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen SaZoBaLi »

Karaseytan yazdı:

Kod: Tümünü seç

[b]Oyunda bazı kişiler wardır  ki sadece  kendi menfaatlarını düşünen kişilerdir. Sanmıyorum ki buda  böyle birşeyi paylaşsın. Evet ben size açıklayayım....  
 Öncelikle  resim koymadan programsız anlatacagım güzel takip ederseniz  Silinen hesabım olan Turanhüsran  Şifacımı  nasıl  49 yaptıgımıda anlarsınız...
 1-Öncelikle Başlat'ı tıklıyoruz.
 2-Sonra oradan Ayarlar ve Denetim  Masasını tıklıyoruz..
 3- Orayı tıkladıgımızda bilgisayarımızda  olan tüm donanımları gösterir.Oradan  Kullanıcı Hesabpları wardır.. Kullancı hesaplarının resmi ise Msn resminin aynısındır.  2 Kafa resmi wardır..Ve  onları tıklayın.
  4- Karşımıza oradan görev seç wardır oradan Hesab Oluştur war.Orayı tıkladıgımızda Hesab adı isterse  Kafanıza göre  Nick seçin ÖR ; chaR  Kasma  Masası.Yazdıktan sonra  İleri  Butonuna tıklayınız.... 
 5- Bir hesab türü seçin der. Oradan Bilgisayar Yöneticisi ve Sınırlı diye seçenkler wardır.  Siz sınırlıyı seçin ve Hesab Oluştur butonunu tıklayın .  ben onu seçtigim günden bu yana İKV oraya direk geliyor vede bilgisayarım geri dönüşüm kutusu orada  masa  üstünde 4 tane  size ait simgeniz wrdır  oyun oyunu destekleyen bilgissayarım geri dönüşüm kutusu vede  İnternet.
 6- Daha sonrasında ise Bilgisayarınızda okunmayan dosya sayısı en fazla 210 olalıdır.
 7-  hesab oluşturdunuz  diger masa geçmek istediginiz  Çok  kolay  kısa  yol tuşları wardır  Bunlar ;  Pencere resmi olan yani  Start tuşu Ctrl ile Alt tuşunun ortasında . Start yani pencere tuşuna basılı kalarak  L tuşuna basınız  kısa yollu geçişi elde ediniz.. Ve diger oturumu tıklayınız. Oradaki  ilk  3  geçişte  masanız azda olsa kasar. Fakat  sadece geçiş  için  start L  3 defa kendi oturumunuza ve yeni açtıgınız oturumunuza geçip  çıkın ondan sonra isteyene deneyebiliriz. Yaratga zehir atıyordum dev komod kesrken dev  komodo yanıma gelmeden diger oturuma geçiyordum. bunu bilenler warsa kısa yolunu eminim bilmiyoduR.. 
 Yorumlarınızı bekliyorum 
     [/b] 
[/color]
Saygılarımla ; [ Turanhüsran & Karaşeytan & Karaşeytanx ]
Thé DéatH TéaM
!....ÖLümü €nsénizdé HisSédiN....!
Ama dediğin iyi bir pc için geçerli VMware tamamen bilgisayarınızda bir bilgisayar veya birden çok bilgisayar yaratarak(SANAL) düşük performanslı bilgisayarlarda tercih edilebilir.Şuan sizin bahsettiğiniz amaç doğrultusunda.
İyi Forumlar.

Sazobali
Kankalarxbüyücü
Kankalarxbxex
Kullanıcı avatarı
kackin71
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen kackin71 »

deneyen varmı
Kullanıcı avatarı
melodrama68
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen melodrama68 »

Eline sağlık ama gerek oldugunu sanmıyorum 2 oturum açıp 2 üyelikle girebılırsın...

Xxxuaksarayxxx
Uaksaray
XxxuaksarayxxX--Uaksaray

“Genel Sohbet” sayfasına dön