Evet Arkadaslar Tek pc de 2 Ikv Acip Esiyalarınızı Aktarmak icin Super bi Program
Görüntüler
http://img42.imageshack.us/img42/744/59130240.jpg
http://img42.imageshack.us/img42/744/59130240.jpg
Sandboxie Programı
http://rapidshare.com/files/316314120/S ... 0.exe.html
Beyazkosk-Olgunuss
Tek Pcden 2 Ikv Acmak
- Rukio
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Tek Pcden 2 Ikv Acmak
Olgunusun sahtesi olabilir dikkat edin arkadaşlar
-
- Cin Avcısı
Evet bende o yüzden deneyen var mı diye sordum oyunda da ulaşamadım bence indirmeyin.

- Rukio
- FareAdam Düşmanı
Yada programın adını google yazıp araştırın
VMware kullanın 0 kasma.
Tabi kullanabilirseniz.
Tabi kullanabilirseniz.
İyi Forumlar.
Sazobali
Kankalarxbüyücü
Kankalarxbxex
Sazobali
Kankalarxbüyücü
Kankalarxbxex
- Karaseytan
- İri Fare Avcısı
Kod: Tümünü seç
[b]Oyunda bazı kişiler wardır ki sadece kendi menfaatlarını düşünen kişilerdir. Sanmıyorum ki buda böyle birşeyi paylaşsın. Evet ben size açıklayayım....
Öncelikle resim koymadan programsız anlatacagım güzel takip ederseniz Silinen hesabım olan Turanhüsran Şifacımı nasıl 49 yaptıgımıda anlarsınız...
1-Öncelikle Başlat'ı tıklıyoruz.
2-Sonra oradan Ayarlar ve Denetim Masasını tıklıyoruz..
3- Orayı tıkladıgımızda bilgisayarımızda olan tüm donanımları gösterir.Oradan Kullanıcı Hesabpları wardır.. Kullancı hesaplarının resmi ise Msn resminin aynısındır. 2 Kafa resmi wardır..Ve onları tıklayın.
4- Karşımıza oradan görev seç wardır oradan Hesab Oluştur war.Orayı tıkladıgımızda Hesab adı isterse Kafanıza göre Nick seçin ÖR ; chaR Kasma Masası.Yazdıktan sonra İleri Butonuna tıklayınız....
5- Bir hesab türü seçin der. Oradan Bilgisayar Yöneticisi ve Sınırlı diye seçenkler wardır. Siz sınırlıyı seçin ve Hesab Oluştur butonunu tıklayın . ben onu seçtigim günden bu yana İKV oraya direk geliyor vede bilgisayarım geri dönüşüm kutusu orada masa üstünde 4 tane size ait simgeniz wrdır oyun oyunu destekleyen bilgissayarım geri dönüşüm kutusu vede İnternet.
6- Daha sonrasında ise Bilgisayarınızda okunmayan dosya sayısı en fazla 210 olalıdır.
7- hesab oluşturdunuz diger masa geçmek istediginiz Çok kolay kısa yol tuşları wardır Bunlar ; Pencere resmi olan yani Start tuşu Ctrl ile Alt tuşunun ortasında . Start yani pencere tuşuna basılı kalarak L tuşuna basınız kısa yollu geçişi elde ediniz.. Ve diger oturumu tıklayınız. Oradaki ilk 3 geçişte masanız azda olsa kasar. Fakat sadece geçiş için start L 3 defa kendi oturumunuza ve yeni açtıgınız oturumunuza geçip çıkın ondan sonra isteyene deneyebiliriz. Yaratga zehir atıyordum dev komod kesrken dev komodo yanıma gelmeden diger oturuma geçiyordum. bunu bilenler warsa kısa yolunu eminim bilmiyoduR..
Yorumlarınızı bekliyorum
[/b]
Saygılarımla ; [ Turanhüsran & Karaşeytan & Karaşeytanx ]
Thé DéatH TéaM
!....ÖLümü €nsénizdé HisSédiN....!
€sàRéT DaqLàRıNd GüL oLmàKTàNSà,HüRRiYéT DàqLàRınDà DiKéN oLmàYı TéRciH €déRim..!!!
♥♥♥ ThKO ♥♥♥
SàygıLàRımLà ;[Kà®àşéytàn & Kà®àşéytànx & Tu®ànhüs®àn]
♥♥♥ ThKO ♥♥♥
SàygıLàRımLà ;[Kà®àşéytàn & Kà®àşéytànx & Tu®ànhüs®àn]
Ama dediğin iyi bir pc için geçerli VMware tamamen bilgisayarınızda bir bilgisayar veya birden çok bilgisayar yaratarak(SANAL) düşük performanslı bilgisayarlarda tercih edilebilir.Şuan sizin bahsettiğiniz amaç doğrultusunda.Karaseytan yazdı:[/color]Kod: Tümünü seç
[b]Oyunda bazı kişiler wardır ki sadece kendi menfaatlarını düşünen kişilerdir. Sanmıyorum ki buda böyle birşeyi paylaşsın. Evet ben size açıklayayım.... Öncelikle resim koymadan programsız anlatacagım güzel takip ederseniz Silinen hesabım olan Turanhüsran Şifacımı nasıl 49 yaptıgımıda anlarsınız... 1-Öncelikle Başlat'ı tıklıyoruz. 2-Sonra oradan Ayarlar ve Denetim Masasını tıklıyoruz.. 3- Orayı tıkladıgımızda bilgisayarımızda olan tüm donanımları gösterir.Oradan Kullanıcı Hesabpları wardır.. Kullancı hesaplarının resmi ise Msn resminin aynısındır. 2 Kafa resmi wardır..Ve onları tıklayın. 4- Karşımıza oradan görev seç wardır oradan Hesab Oluştur war.Orayı tıkladıgımızda Hesab adı isterse Kafanıza göre Nick seçin ÖR ; chaR Kasma Masası.Yazdıktan sonra İleri Butonuna tıklayınız.... 5- Bir hesab türü seçin der. Oradan Bilgisayar Yöneticisi ve Sınırlı diye seçenkler wardır. Siz sınırlıyı seçin ve Hesab Oluştur butonunu tıklayın . ben onu seçtigim günden bu yana İKV oraya direk geliyor vede bilgisayarım geri dönüşüm kutusu orada masa üstünde 4 tane size ait simgeniz wrdır oyun oyunu destekleyen bilgissayarım geri dönüşüm kutusu vede İnternet. 6- Daha sonrasında ise Bilgisayarınızda okunmayan dosya sayısı en fazla 210 olalıdır. 7- hesab oluşturdunuz diger masa geçmek istediginiz Çok kolay kısa yol tuşları wardır Bunlar ; Pencere resmi olan yani Start tuşu Ctrl ile Alt tuşunun ortasında . Start yani pencere tuşuna basılı kalarak L tuşuna basınız kısa yollu geçişi elde ediniz.. Ve diger oturumu tıklayınız. Oradaki ilk 3 geçişte masanız azda olsa kasar. Fakat sadece geçiş için start L 3 defa kendi oturumunuza ve yeni açtıgınız oturumunuza geçip çıkın ondan sonra isteyene deneyebiliriz. Yaratga zehir atıyordum dev komod kesrken dev komodo yanıma gelmeden diger oturuma geçiyordum. bunu bilenler warsa kısa yolunu eminim bilmiyoduR.. Yorumlarınızı bekliyorum [/b]
Saygılarımla ; [ Turanhüsran & Karaşeytan & Karaşeytanx ]
Thé DéatH TéaM
!....ÖLümü €nsénizdé HisSédiN....!
İyi Forumlar.
Sazobali
Kankalarxbüyücü
Kankalarxbxex
Sazobali
Kankalarxbüyücü
Kankalarxbxex
- kackin71
- Acemi Savaşçı
deneyen varmı
- melodrama68
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
Eline sağlık ama gerek oldugunu sanmıyorum 2 oturum açıp 2 üyelikle girebılırsın...
Xxxuaksarayxxx
Uaksaray
Xxxuaksarayxxx
Uaksaray
XxxuaksarayxxX--Uaksaray