Arkadaslar Bu Haksızlıga Dur diyelim.
Arkadaslar Bu Haksızlıga Dur diyelim.
Evet arkadaslar Bildiginiz üzre Cogu arkadasımızın Çarı haksız yere bloklandı bu Sorunun Kullanıcılara yansımasını Kınıyalım Eminönü Sunucusu olarak.Sizden Ricam Herkez imza Kısmına İKV Yönetimini Kınıyoruz. Diyin.
Eminönü
Telif hakları kendine aittir®™
█│║▌║││█║▌║▌║
7 2 7 2 7 2 7 2 7 2 0
☻/
/▌ ßaq ßaq yukarDaım .p ♥
/ \
© 1oo % οяіqіηααααℓ
█│║▌║││█║▌║▌║
7 2 7 2 7 2 7 2 7 2 0
☻/
/ \
© 1oo % οяіqіηααααℓ
- anubislider
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
Re: Arkadaslar Bu Haksızlıga Dur diyelim.
iyi oluşmuş [ Hilesiz ve küfürsüz] ikv için YÖNETİME full destek
PcX.....
@nußis Lyd€r...
@nußis Lyd€r...
Fakat benim çarlarım Banlanmadı.Mesaide oluyorum.Atalarımız ne demiş Aç tokun halinden anlamaz sendekide öyle bişi sana zahmet konuyu kirletme .anubislider yazdı:iyi oluşmuş [ Hilesiz ve küfürsüz] ikv için YÖNETİME full destek
Eminönü
█│║▌║││█║▌║▌║
7 2 7 2 7 2 7 2 7 2 0
☻/
/ \
© 1oo % οяіqіηααααℓ
█│║▌║││█║▌║▌║
7 2 7 2 7 2 7 2 7 2 0
☻/
/ \
© 1oo % οяіqіηααααℓ
eet kardeşim büyük bir yanlışlık var.. O gün gece yarısı Npclerden alış veriş yapanların hepci ban yedi. Kurunun yanında yaşda gitti misali... Ama cok ban var o yüzden açacaklarını tahmin ediyorum..

- xIxFeNoMeNxIx
- Demirci Çırağı
- Klan: Lodos
Ne yani 50 60 kişi banlandı diye herkesin açılıcağın mı düşünüyorsunuz.Yok öyle yağma.Herkes gerekli cezayı aldı ztn.Bundan sonra ya genel af çıkar ya da 0 dan oyuna devam edersiniz.Arda41 yazdı:eet kardeşim büyük bir yanlışlık var.. O gün gece yarısı Npclerden alış veriş yapanların hepci ban yedi. Kurunun yanında yaşda gitti misali... Ama cok ban var o yüzden açacaklarını tahmin ediyorum..
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!
FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

Arda41 yazdı:eet kardeşim büyük bir yanlışlık var.. O gün gece yarısı Npclerden alış veriş yapanların hepci ban yedi. Kurunun yanında yaşda gitti misali... Ama cok ban var o yüzden açacaklarını tahmin ediyorum..
- Aeoroea
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia !
1 Saatlık Oyun Hatasıyla Ne Yapabılırız ?
5 6 Aydır Suren Acıkla Neler Yapılabılır..
Eklemek Istedıgım Bır Konu Daha Ben Bunu IKV/destek Gerek Bırebır Konusmada Game Master ve DEV lerede Iletmıstım Em Acıkları Nolucak Onlardan Acıgı Yaparak Esya Elde Edıp Paranın Anasını Aglattılar 2 Gunde bunlar Neden Bloke Yemedı Oyun Hatası ve Acıgı Deılmı Kotu Amaclı Kullanmadılarmı Sadece Bız Bır Kurus Bıle Kazanamamısken Neden Bloke Edılıyoruz Bunu Bıle Bıle Yenı Gelen Paketı Bekledınız ve Adamlar Parayı Kırdılar Sonra Paket Geldı Ee Ne Anladım Ben Bu Isten ? ( 6 Kısı Gırıyordu Savasıyorlardı Fakat yınede Yerınde Otursa Bıle O ACıgı Yapana Dusuyordu Bumudur Adalet
Bende Yaptım Acıgı Fakat Game Masterla Konustum Bıdaha Yapma Dedı O Gunden Sonra Bırdaha Yapmadım Bloke Edılcek Dedıler ama Edılmedı ..
Gercekten Katılıyorm 3 Yıllık Emek 5 Dakıkada Sılınebılcek Kadar Basıtmıs ama Basıt Olmamalı ..
5 6 Aydır Suren Acıkla Neler Yapılabılır..
Eklemek Istedıgım Bır Konu Daha Ben Bunu IKV/destek Gerek Bırebır Konusmada Game Master ve DEV lerede Iletmıstım Em Acıkları Nolucak Onlardan Acıgı Yaparak Esya Elde Edıp Paranın Anasını Aglattılar 2 Gunde bunlar Neden Bloke Yemedı Oyun Hatası ve Acıgı Deılmı Kotu Amaclı Kullanmadılarmı Sadece Bız Bır Kurus Bıle Kazanamamısken Neden Bloke Edılıyoruz Bunu Bıle Bıle Yenı Gelen Paketı Bekledınız ve Adamlar Parayı Kırdılar Sonra Paket Geldı Ee Ne Anladım Ben Bu Isten ? ( 6 Kısı Gırıyordu Savasıyorlardı Fakat yınede Yerınde Otursa Bıle O ACıgı Yapana Dusuyordu Bumudur Adalet
Gercekten Katılıyorm 3 Yıllık Emek 5 Dakıkada Sılınebılcek Kadar Basıtmıs ama Basıt Olmamalı ..
En son Aeoroea tarafından 20 Haz 2010 15:41 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Eminönü
FelicitaNascosta '
mamisho yönetimi kınamaya qereq yoq benden sana tavsiye oyunu bırak bu hatalara dur deseniz biLe qene olmaya devam etcek bu hatalar !

Byxdeathhh / Byxdeathhhxtwo / Byxdeathhhxthree / Byxdeathhhxbüyü/Byxdeathhhxşifa
Bİ Zamanlar Yukarıdaki Çarlar Bana Aitti Ama Artık Olmucak Buna Rağmen Yılmayıp oyunda Olucam İstediğin Kadar Sil Tekrar Açıcam ?
Fenomen sen ne diorsun ya sen 3 senelik ban aldın diye bizi suçlu gözüyle bakamassın. biz senin gibi adilik şerefsizlik yapmadık 70 Trilyon bono dupeledin Banı yedin oturdun afiyet olsun..xIxFeNoMeNxIx yazdı:Ne yani 50 60 kişi banlandı diye herkesin açılıcağın mı düşünüyorsunuz.Yok öyle yağma.Herkes gerekli cezayı aldı ztn.Bundan sonra ya genel af çıkar ya da 0 dan oyuna devam edersiniz.
Bu oyunun altından girdin üstünden çıktın bütün açıkları sen biliorsun . Hepsinide sen yaptın. Gözlük Dupelemekten Bono dupelemeye kadar. Ama iyi oldu Banlandığın.

İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]