Ya bi adam var durmadan şikayet ediyor..yeter,küfür etmiyorum birşey yapmıyorum susturuluyorum Anlamı ne ?
daha dün açıldı susturulmam bugün yıne susturuldum .. Kufur etmeden susturuluyorum ya GM birşeyler yap yani..!!
GM Harbiden yeter..
- Ruthlessxstorm
- Salgın Koruyucusu
GM Harbiden yeter..
Ruthlessxstorm
- aDosiSxunruLyx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: GM Harbiden yeter..
''Gm''lerin Canları Sıkılmış Belliki Artık Şikayet'leri okumadan Onaylıyorlar Bugün Benimde Carım Susturuldu KaçGündür Oyunda Yoktum Bugün oyuna Girdim Bi Baktım Carım Susturulmus Olucak iş Değill Ne Yapmaya Calısıyorlar Anlamısta Değilim..Bi Oyunu Geri Sararlar ,Bi Hata olaraktan Herkesi Sustururlar,Kenan'a Gelince Herkes Düşer Olucak iş değil 1 olur 2 olur ama Fazlası olmaması lazım..
Adosisxunruly - Turanadosis
- Ruthlessxstorm
- Salgın Koruyucusu
Üst üste 2 gündür susturuluyorum ya çıldırcam , Hayır Küfür etmiyorum da ..!
Ruthlessxstorm
Ben geçen Gn susturuldum 2 gün sonra geçti.Brşey yapmadım yine susuturuldum 2 gün.Yİne gecti hiçbirşey etmeiğim halde 2 gün daha susturuldum.Birdaha plus almıcam ya bosa gidiyr
- azizcan
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
Senin birkere adamının tipi ofsaytSahxyilan yazdı:Ben geçen Gn susturuldum 2 gün sonra geçti.Brşey yapmadım yine susuturuldum 2 gün.Yİne gecti hiçbirşey etmeiğim halde 2 gün daha susturuldum.Birdaha plus almıcam ya bosa gidiyr

- Ruthlessxstorm
- Salgın Koruyucusu
Plus'a yazık günah ona para verıyoruz biz..hadi onu geçtim haksız yere susturuluyoruz ben ona takıyorum
Ruthlessxstorm
- TAYFA
- Çınaraltı Müdavimi
Bu tür konulara Forum üzerinden cevap verilmiyor arkadaşlar. Lütfen ikv/destek'e başvurunuz.
Bizim dostumuz sözü gibi özü özü gibi de sözü doğru olandır.
Karanlığı lanetlemektense, bir mum yak.
- Ruthlessxstorm
- Salgın Koruyucusu
Valla kımse Kusura bakmasın yeter ya..üst üste 2 defa susturuluyorum.Çıldırcam en sonunda Bı adamın bızım loncayla takıntısı var.her gördügünde sıkayet ediyor.olan bize oluyor .! :evil:
Ruthlessxstorm
- TAYFA
- Çınaraltı Müdavimi
Yapılabilecek en güzel şey, küfür ve tacizlere aynı şekilde cevap vermeden, yasaklayarak, şikayet et butonunu kullanmaktır.
Bizim dostumuz sözü gibi özü özü gibi de sözü doğru olandır.