Bu Oyunda Hala İdam Cezası Mı Var!...

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Dangerousss
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: Hayat Bana Güzel

Re: Bu Oyunda Hala İdam Cezası Mı Var!...

Mesaj gönderen Dangerousss »

Yönetimin hatalara karşı önlem alması gerekiyor.serverda hata var madem ki kapanacak o server düzelinceye kadar .Hayla geri sarmalar devam ediyo oyuncuların emeği hiçe sayılarak .
Resim
-Arz !
Resim
-Keseriz anam :D
Resim
Kullanıcı avatarı
insanbul
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen insanbul »

xIxFeNoMeNxIx yazdı:
insanbul yazdı:Emre'cim bildiğim kadarıyla senin hesapların da bloklanma olmadı desteğin ve bu erdemli tavrından dolayı teşekkür ediyorum. Bir başka konuda yazdığım mesajı tekrar dile getiriyorum;

Kendi hataları dolayısıyla oyuncu mağduriyetin de kuru bir özür, fakat gene kendi hataların da oluşan sorun sonucu insanları banlamak kesin çözüm. Sonuçta yönetim her daim haklıdır değil mi? Burada ki insanlar da dikkate alınmayacak kadar önemsizdir değil mi?

Ben açık yüreklilikle söylüyorum oyun hatasını kullandım gittim gözlük çektim nasıl olsa oyunun geri sarılacağını bilerek. Bu sonuçta oyunun hatasıdır dolayısıyla bu hatayı düzeltmek yapımcıların işidir düzeltilir ve devam edilir insanların senelerce oluşturduğu emeğini bir çırpıda atmaz en başında senelerce plus'a verilen paralara yazık! ve ben hiç bir şekilde kendime kazanç sağlamadım daha öncede böyle bir şey olmadı. Ayrıca yöneticiler bu kadar onurlu ve gururlu bir tavır sergiliyorlarsa haksız kazanç sağlama mevzusun da çalınan üyeliklerle de ilgilensinler. Sonuç itibariyle benim aylar önce hesabım çalındı içi boş bir şekilde geri alabildim. Dünkü hatadan dolayı bu kadar uğraşıyorlarsa gerçek hırsızlar içinde uğraşsınlar logları incelesinler ve çalınan eşyaları alıp geri iade etsinler veya bunuda yapamıyorlarsa çalan kişiye ban atsınlar hak edene yani. Belki her gün onlarca hesap çalınıyor insanlar burda veryansın ediyor ama yönetim kılını kıpırdatmıyor bu hırsızlar için ama hırsızlık yapmayanların üstüne sert ve kararlı bir şekilde gitmeyi iyi biliyorlar.

Şunu da belirtmek istiyorum son sözü söyleyip konuyu kapatmak çok terbiyesizcedir, insanın ağzına lafı tıkamaktır ve en doğruyu hep ben bilirim durumlarıdır. Sonuç itibariyle forumların amacı bir konu açılıp o konu içerisinde düzeyli fikir alışverişi ile tartışma ortamı yaratmaktır.
Haklı olabilirsin ama ben de bu aynı durum yüzünden senelerdir cezalıyım.Sen burda hatanı doğruluyorsun ve oyunun geri sarılıcağından eminim diyorsun.Sonuç olarak oyunun hatasını kullanmışsın.Ama bu hatayı biz oyuncular yapmıyoruzda.Bana üst yöneticiler cezanı çekiceksin ve hem de oyun hatası olduğunda oyuna girmeseydin diyorlarsa ve hatta hatta hiç suçu yokken sadece bnmle sohbet etti diye adam blok yiyorsa senelerdir herkes cezasını çekicektir.Sonuç olarak bende mağdur oldum sizde ama bana böyle diyorlarsa sizde cezanızı çekmelisiniz.Suçu olmayan arkadaşlarada kurunun yanında yaşta yanar diyorum.Ben de 4 senedir bu oyunu oynuyorum.Düzenli plusumuzu alıyoruz ama nafile.Gerçekten üzücü olay fakat bana böyle yapıldıysa haksızlık olmamalı ve herkes cezasını çekmeli.İster oyunu bırakın ister oyuna devam edin.

Dostum seneler önce bana oldu size de olsun mantığıyla hareket edersek hiç bir yere varamayız. Dediklerin doğrultusun da zamanında bir şeyler oldu ve artık ne olursa olsun kabullenmeliyiz mantığı doğuyor. Açıkcası seneler öncesi ben senin yerinde olsaydım şuan bu mesajı yazmıyor olurdum oyunu çokdan bırakmış olurdum. Bu düşünce tarzıyla ne ikv bir yere varabilir nede oyuncular.

Evet gözlük çektim hatayı denedim bir sonuç elde etmek adınamıydı? hayır. Zaten onların çantada kalmayacağı oyun açılınca aşikardı. Bu yapılan tamamen yönetimin suçu oyunculara yüklemesidir, başka hiç bir açıklama bana göre kabul edilebilir değildir.
Kullanıcı avatarı
gercenisli
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen gercenisli »

Sawe yazdı:
xIxFeNoMeNxIx yazdı:
Sawe yazdı:İlginc doğrusu..3.5 senedir bu oyundayım..4 ayrı hesabım war..neden ise hiçbiri ama hiçbiri haksız yere ban yemedi..hala hayret ediyorum doğrusu ;)
Oyunun hataları seni bulmamıştır da ondan

Yok öyle birsey..ben lafımı ortaya koyuyorum..10 kişinin 1 i haksız yere kapatılmıştır.(Süresiz ban yiyenler yakında belli olur)..

Burada BAZILARI boş boş konuşup sinirlerimi bozmasın
Söylenecek laf yok

Konuyu uzatmamanız gerekir.Ne sorununuz varsa Destek>İletişime bildirin.
Tükürülecek o kadar surat varken yerlere TÜKÜRMEYİN
Kullanıcı avatarı
Dangerousss
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Hayat Bana Güzel

Mesaj gönderen Dangerousss »

gercenisli yazdı:
Sawe yazdı:
xIxFeNoMeNxIx yazdı:
Sawe yazdı:İlginc doğrusu..3.5 senedir bu oyundayım..4 ayrı hesabım war..neden ise hiçbiri ama hiçbiri haksız yere ban yemedi..hala hayret ediyorum doğrusu ;)
Oyunun hataları seni bulmamıştır da ondan

Yok öyle birsey..ben lafımı ortaya koyuyorum..10 kişinin 1 i haksız yere kapatılmıştır.(Süresiz ban yiyenler yakında belli olur)..

Burada BAZILARI boş boş konuşup sinirlerimi bozmasın
Söylenecek laf yok

Konuyu uzatmamanız gerekir.Ne sorununuz varsa Destek>İletişime bildirin.

DEstek> İletişime bildir diyorsunda ceza veren yetkili belli değil dolayısıyla itirazda edemiyoruz .
Resim
-Arz !
Resim
-Keseriz anam :D
Resim
Kullanıcı avatarı
xIxFeNoMeNxIx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen xIxFeNoMeNxIx »

insanbul yazdı:
xIxFeNoMeNxIx yazdı:
insanbul yazdı:Emre'cim bildiğim kadarıyla senin hesapların da bloklanma olmadı desteğin ve bu erdemli tavrından dolayı teşekkür ediyorum. Bir başka konuda yazdığım mesajı tekrar dile getiriyorum;

Kendi hataları dolayısıyla oyuncu mağduriyetin de kuru bir özür, fakat gene kendi hataların da oluşan sorun sonucu insanları banlamak kesin çözüm. Sonuçta yönetim her daim haklıdır değil mi? Burada ki insanlar da dikkate alınmayacak kadar önemsizdir değil mi?

Ben açık yüreklilikle söylüyorum oyun hatasını kullandım gittim gözlük çektim nasıl olsa oyunun geri sarılacağını bilerek. Bu sonuçta oyunun hatasıdır dolayısıyla bu hatayı düzeltmek yapımcıların işidir düzeltilir ve devam edilir insanların senelerce oluşturduğu emeğini bir çırpıda atmaz en başında senelerce plus'a verilen paralara yazık! ve ben hiç bir şekilde kendime kazanç sağlamadım daha öncede böyle bir şey olmadı. Ayrıca yöneticiler bu kadar onurlu ve gururlu bir tavır sergiliyorlarsa haksız kazanç sağlama mevzusun da çalınan üyeliklerle de ilgilensinler. Sonuç itibariyle benim aylar önce hesabım çalındı içi boş bir şekilde geri alabildim. Dünkü hatadan dolayı bu kadar uğraşıyorlarsa gerçek hırsızlar içinde uğraşsınlar logları incelesinler ve çalınan eşyaları alıp geri iade etsinler veya bunuda yapamıyorlarsa çalan kişiye ban atsınlar hak edene yani. Belki her gün onlarca hesap çalınıyor insanlar burda veryansın ediyor ama yönetim kılını kıpırdatmıyor bu hırsızlar için ama hırsızlık yapmayanların üstüne sert ve kararlı bir şekilde gitmeyi iyi biliyorlar.

Şunu da belirtmek istiyorum son sözü söyleyip konuyu kapatmak çok terbiyesizcedir, insanın ağzına lafı tıkamaktır ve en doğruyu hep ben bilirim durumlarıdır. Sonuç itibariyle forumların amacı bir konu açılıp o konu içerisinde düzeyli fikir alışverişi ile tartışma ortamı yaratmaktır.
Haklı olabilirsin ama ben de bu aynı durum yüzünden senelerdir cezalıyım.Sen burda hatanı doğruluyorsun ve oyunun geri sarılıcağından eminim diyorsun.Sonuç olarak oyunun hatasını kullanmışsın.Ama bu hatayı biz oyuncular yapmıyoruzda.Bana üst yöneticiler cezanı çekiceksin ve hem de oyun hatası olduğunda oyuna girmeseydin diyorlarsa ve hatta hatta hiç suçu yokken sadece bnmle sohbet etti diye adam blok yiyorsa senelerdir herkes cezasını çekicektir.Sonuç olarak bende mağdur oldum sizde ama bana böyle diyorlarsa sizde cezanızı çekmelisiniz.Suçu olmayan arkadaşlarada kurunun yanında yaşta yanar diyorum.Ben de 4 senedir bu oyunu oynuyorum.Düzenli plusumuzu alıyoruz ama nafile.Gerçekten üzücü olay fakat bana böyle yapıldıysa haksızlık olmamalı ve herkes cezasını çekmeli.İster oyunu bırakın ister oyuna devam edin.

Dostum seneler önce bana oldu size de olsun mantığıyla hareket edersek hiç bir yere varamayız. Dediklerin doğrultusun da zamanında bir şeyler oldu ve artık ne olursa olsun kabullenmeliyiz mantığı doğuyor. Açıkcası seneler öncesi ben senin yerinde olsaydım şuan bu mesajı yazmıyor olurdum oyunu çokdan bırakmış olurdum. Bu düşünce tarzıyla ne ikv bir yere varabilir nede oyuncular.

Evet gözlük çektim hatayı denedim bir sonuç elde etmek adınamıydı? hayır. Zaten onların çantada kalmayacağı oyun açılınca aşikardı. Bu yapılan tamamen yönetimin suçu oyunculara yüklemesidir, başka hiç bir açıklama bana göre kabul edilebilir değildir.
Asıl siz böyle düşünerek bir yere varamazsınız.Benim bloğum hala kapalı olucak sizin açılıcak var mı böyle birşey.Sen diyorsun ben snn yerinde olsam bu mesajı yazmam oyunu bırakmış olurdum.Ben bırakmadım oyunu ve hala devam ediyorum.Sen de ister devam et ister etme bu snn kararın.Fakat senin durumunla benim durumum aynı . Ben de kasten birşey yapmamıştım.Ben oyunda hata olmadan önce birine 1 bono ya ceket satıyım 10 dk sonra oyunda hata olsun ve her düştüğümde çantama bono gelsin.Eeee benim suçum neydi.Neden ben 2 sene banlı olayım.Benimkiside emek değilmiydi.Ya Genel bir af olur ya da kimsenin açılmaz. İster bu oyunu oynayın oynamayın ve ben bloklanırken bana kimse bu oyuna devam et veya etme demedi.
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

Resim
Kullanıcı avatarı
shaleeh
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen shaleeh »

JiGy yazdı:Kurallara uymak kadar, cezaya itiraz hakkımızda var....

Oyun hataları yüzünden neden oyuncular ceza yerki. Oyun da momt Gm Dev ve dünya kadar Test takımı var.
Bunlar oyundaki hataları önlemek tedbir almak gibi görevlerini yapmak yerine, hataları farkeden herkesin aynı şeyi
yapabilceği davranışlardan dolayı neden bunlardan faydalananları İdam (999 gün ban) veriyorlar.Ve bu hata ki
ilk defa da yaşanmadı buna bi türlü önlem alınmadı ve cezası 3. kezdir belki oyuncular yiyor.
Bu verilen banlar kalkmazsa oyunu bırakacağım. Eylemim budur herkesi davet ederim...

Sizin hatalarınızdan dolayı kimse ceza çekemez. Böle bi hakkı veren size sadece aciz bir yönetim sistemidir.

Bu bir ceza itiraz deil , bi protestodur
Saygılarımla
Jigy Çokxünlüxbirisi HeAllS

Bende Kardeşim Aynen Sana Katılıyorum..Yönetim Bu Şekil Gerçekten İnsanları Oyuna Bağlamak Yerine Aşırı Şekilde Soğutuyor...... :evil: :evil: :evil:
Resim
Kullanıcı avatarı
insanbul
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen insanbul »

xIxFeNoMeNxIx yazdı:
insanbul yazdı:
xIxFeNoMeNxIx yazdı:

Asıl siz böyle düşünerek bir yere varamazsınız.Benim bloğum hala kapalı olucak sizin açılıcak var mı böyle birşey.Sen diyorsun ben snn yerinde olsam bu mesajı yazmam oyunu bırakmış olurdum.Ben bırakmadım oyunu ve hala devam ediyorum.Sen de ister devam et ister etme bu snn kararın.Fakat senin durumunla benim durumum aynı . Ben de kasten birşey yapmamıştım.Ben oyunda hata olmadan önce birine 1 bono ya ceket satıyım 10 dk sonra oyunda hata olsun ve her düştüğümde çantama bono gelsin.Eeee benim suçum neydi.Neden ben 2 sene banlı olayım.Benimkiside emek değilmiydi.Ya Genel bir af olur ya da kimsenin açılmaz. İster bu oyunu oynayın oynamayın ve ben bloklanırken bana kimse bu oyuna devam et veya etme demedi.

Dostum konuyu kişiselliğe indirmek istemiyorum ve son kez söylediklerine cevap veriyorum. Ben senin yerinde olsaydım oyunu bırakırdım anlamında söyledim. Yani anlaşılacağı üzere kendi adıma konuştum, dolayısıyla senin kararın zaten kimseyi ilgilendirmez. Durumlarımız tabiy ki aynı olabilir genel olarak bu konuda ki banların açılmasını tabiy ki bende isterim ki ben zaten benim banım açılsın senin banın açılmasın tarzında bir söz söylemedim ve 2 sene önce ben olmadığım için bu oyunda aynı olayın olup olmadığından da bir haberim ;)

Neyse olayı daha fazla dallandırıp budaklandırmıyacağım kendi adıma fikirlerimi düşüncelerimi beyan ettim sadece. Blok açılsa dahi uzun bir süre oyunu oynamama düşüncesindeyim. Bu oyunu sonuçta kendi adıma iş stesinden biraz uzaklaşmak adına oynuyordum ve geçen süreçte güzel arkadaşlıklar edinmek oyuna bağlı kıldı bizleri. Üzüldüğüm tek nokta arkadaşlar gerisi inannın hiç mühim değil. Hesap çalınması ile bu ikinci sıfıra inişim ve bir daha bu yükü kaldıracak gücüm ve zamanım yok, dolayısıyla devam etmek kendi adıma saçma...

Sevgiler
GeceMavisi
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen GeceMavisi »

helvetia yazdı:yıllardır bu oyun geri sarılıyor onca kişinin paraları eşyaları gidiyor yonetim yapabileceğimiz birşey yok diyor ama oyunun bir hatası yuzunden haklı haksız herkes ban yiyor ustune bu hatadan yararlanan bazı kişiler kayrılarak banları açılıyor. bu ne çelişkidir yahu? hatadan yararlananlar bir kenara iksir alışverişi yapan kişi bile ban yiyor incelemeye alınıyor ve char nezaman açılacağından bihaber şahsen aynı durumda olsam yoneticilikten bi haber şahısta gelip yasal yollara başvurabilirsiniz dese oyundan soğumak ve bırakmak için bir numaralı sebebim olurdu.

bukadar ince eleyip sık dokuyorsanız herkese ban atında o kayırdıgınız arkadaşlarla oynayın oyununuzu.
farkettinizmi bilmiyorum dun mısır çarşısında ustelik haftasonu olmasına rağmen 50 kişi ya var ya yoktu :)

Haklısın Özlem Adam Dün Ban Yemişti Şuan Açılmış Anlam Veremiyorum :?: :?:
Hiç kimse başarı merdivenini elleri cebinde tırmanmamıştır.
Kullanıcı avatarı
Aeoroea
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Raiders Of Anatolia !

Mesaj gönderen Aeoroea »

Ilk Once Oyun Acıgını Denemeye Karar Verdık Denedık Fakat Durmadan Gerı Sarılıyordu Bu İş Yaş Ve Oyunda Kımse Fazla Para Kazanamıcak Duzene Gırır Dıye Sevınırken Suan Sızden Ogrendım Kpde Gerı Gelıyormus Gozluk Alarak Acıgı Baya Kullananlar Olmus Olabılır .. Daha Sonra Ikv Destek E Bıldırmek Amaclı ( BIldırım Yapamıyoruz Malesef Oda Hatalı .. ) Recete Aldım 10 tane Cıkıp Gırdım Recete Gıtmıyor bunun Uzerıne REcetelerı Satıp Tekrar Oyundan Cıkıp Gırdım Param Aynı ve + Para Kazancı Yapmadım Sonrasında 1 Canta Dolusu Engerek Dısı Aldım Rustemden Kp Kasıcagımız Charlara .. Fakat Sonuc ? Bloke ..
Insallah Toplu Bır Af Cıkması Dılegımle Gecmıs Olsun Hepımıze .. Helvetıa Yada Katılıyorum Oyunda 50 Kısı Bıle Yoktu 25 Anca Ve Oyunu Hemen Gerıye Sarsalar Nolurdukı Ben O Surecte Yaptıgım Paralar Esyaları Mataryellerımı Kaybetmeye Hazırım Fakat Charımı Deıl Ilk Goz Agrımı Boyle Kazancsız Bırseyden Dolayı Kaybetmek Istemıyorum.
Resim

Eminönü
FelicitaNascosta '

AydoLdu1991
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen AydoLdu1991 »

Arkadaşlarım nekadar dil dökerseniz dökün. Giden gitti geri gelirmi ?? Bu Sobee Stüdyosu Sadecee Cebine inen para haricinde Hiç birinizi takmaz bil. Benim söylediğim sözler onlara okadar Dokunduki Forum Hesabımı Kapattılar ama canları sağolsun bu dünya sanki onlaramı kalıcak. Elbet Ahirette Karşılaşıcaz o zaman gelince sorucazki , neden , Neden böyle yaptınız. Ozaman Cehennemin kapıları Sonuna kadar açılacaktır Beddualarımız İnş. Kabul olur..
Video kaldırılmıştır. Lütfen imza içeriğinde video kullanmayınız!
[GM]Orti

Yeni Aldığım Telefon ;)
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön