Peh.. Bende insandan sayıp muhatap alıyorum
E be kafası kalın çocuk.. Şu fotoğrafa iyi bak.. '' Hıyarto senin Yücendir '' diyen senin savunduğun adam değil mi ?
Hani siz dini değerlere laf etmez, ettirmezsiniz ? Yüce Kimdir ? Bir insan yüce olabilirmi ?
Tek bir Yüce vardır oda Allah'tır . kendi pisliğinizde boğulup durun.. saçma sapan 5 ci sınıf kapasitesiyle gelip burda bana maval okuma !
Şu duruma en uygun cümle ne olur biliyormusun jethawk .Dünün pisliği bugün ayaklarımın dibinde kokmaya başlamış
aman pisliğiniz başkalarına sıçramasın yazık olur Allaha dil uzatan bir karaktersizin pisliğini sıvamak için bir kıvırtmadığınız kaldı hadi onuda yapında tamamlansın bu rezillik. Açıkça içinde Allah'a dil uzatılan bir fotoğrafı paylaşmama rağmen gerçekleri yok sayıp inkar edebilme patavatsızlığının ötesi olamaz. pes..
Benim Allah'ı savunmam karaktersizlikse evet öyleyim. Farkındayım insan olabilmeyi beceremiyorsunuz en azından aranızdan birinin çıkıp buna gayret etmesi takdir edilecek bir durum yaratırdı.. Sağlık olsun sizde büyürsünüz daha o körpe beyinleriniz olgunlaşır.. Sözlerim gerçekleri inkar eden ve saptırmaya çalışan hadsizleredir.
Yenilgi, Kazanacak Olmanın Garantisidir
Yenilmeyi Hazmedemeyen Başarıyı Asla Bulamaz..
Sırf diğer insanları HAKSIZ yere arkana almak ve kendini masum göstermek için bu tartışmaya Allahı katıyor ve ne yazarlarsa yazsınlar onu siper ediyorsun ya bu nasıl bir müslüman oldugunu anlatıyor... Orda ettigin küfürlerden sonra Sen nasıl bir müslümanlıktan bahsediyorsun ? Ve yücen olarak Allahı kastetmedigi gayet net Senin onun Aİlesine laf ettigin icin oda babanı kastetmesi gayet açık... Ama daha önceden söyledigim gibi Diğerlerine kenini masum göstermek icin Allahı bu tartısmanın icine sokuyorsun yazık...
Tıbbipenisilin
Kardeş yazı adabından dolayı teşekkür ediyorum. Fakat Bu yaratık şuan kolay kesilebilir Ama daha kimse bunu kesemezken biz 5 kişi kestik ve bunuda foruma koydum.. Şimdi Düşünen adam * Motorin kesimleri bile foruma konurken Benim Kenanın İlk kesimini hemde 5 kişiyle kestigimin fotosunu koymamdaki problem nedir ? Tebrik edip devam etseydiniz Ne kaybederdiniz Ne kazanırdınız.. Bunun farkını sen yap.
Ama ne olrsa olsun bunlar foruma renk katan şeyler.Kim ne kesiyorsa, Nasıl bir başarı gösteriyorsa foruma koyabilir benim hoşuma gider. Fakat bazı insanlar varki ortamı germek icin fırsat kolluyor ki bazende başarıyorlar..Neyse biz cevabımızı saklamayız...Gereken herşeyi ortaya koyarız...
Evet.. Ben olmayan birşeyi olmuş gibi göstermeye çalışıyorum sanırım
Benim bir başkası ile tartışmamı üstünüze alınıp ilk hakareti atıp 3 cü müdahil kişiler oluğunuzuda aklımdan uyduruyorum. Ortalıkta adres ver erkeksen şuraya buraya gel seni bilmem ne yapar,aldırır vs ederim demenizide uyduruyorum.
Hatanızı tartışma esnasında anladığınız halde hakaret edip tehditler savurup konuyu yokuşa sürmenizide uyduruyorum.
Ve evet yukarıda gayet net bir şekilde sunduğum fotoğrafın içinde terbiyesiz bir adamın Allaha laf etmesinide uyduruyorum.
Benim ana avrat sövdüğümü iddia ediyorsun. Resmen çamur atarak bana nasıl düşük bi karaktere sahip olduğunu gayet net gösteriyorsun.
Ve evet bütün bu gerçeklere rağmen hala utanmadan haklı ve dürüst olduğunuzu lanse etmeye çalışıyorsun.
Haklı yanın var..Evet.. O kadar pisliğin içine kim batsa senin gibi hareket eder.. Çamur atar, alakasız uydurma ithamlarda bulunur, suçlu olduğu halde bile bile karşısındaki haklı adamın kanıtlarını saptırarak sömürü yapar,kendini haklı çıkarmaya çalışır Adam gibi hatanızı anladığınız anda durumu düzeltmek adına 1 adım atsaydınız konu bu aşamaya gelmezdi.
Boynum kıldan incedir. Ama sadace İnsan olabilmenin değerlerini taşıyana. Sizin gibi karaktersizlere değil !
Urukhai yazdı:Evet.. Ben olmayan birşeyi olmuş gibi göstermeye çalışıyorum sanırım
Benim bir başkası ile tartışmamı üstünüze alınıp ilk hakareti atıp 3 cü müdahil kişiler oluğunuzuda aklımdan uyduruyorum. Ortalıkta adres ver erkeksen şuraya buraya gel seni bilmem ne yapar,aldırır vs ederim demenizide uyduruyorum.
Hatanızı tartışma esnasında anladığınız halde hakaret edip tehditler savurup konuyu yokuşa sürmenizide uyduruyorum.
Ve evet yukarıda gayet net bir şekilde sunduğum fotoğrafın içinde terbiyesiz bir adamın Allaha laf etmesinide uyduruyorum.
Benim ana avrat sövdüğümü iddia ediyorsun. Resmen çamur atarak bana nasıl düşük bi karaktere sahip olduğunu gayet net gösteriyorsun.
Ve evet bütün bu gerçeklere rağmen hala utanmadan haklı ve dürüst olduğunuzu lanse etmeye çalışıyorsun.
Haklı yanın var..Evet.. O kadar pisliğin içine kim batsa senin gibi hareket eder.. Çamur atar, alakasız uydurma ithamlarda bulunur, suçlu olduğu halde bile bile karşısındaki haklı adamın kanıtlarını saptırarak sömürü yapar,kendini haklı çıkarmaya çalışır Adam gibi hatanızı anladığınız anda durumu düzeltmek adına 1 adım atsaydınız konu bu aşamaya gelmezdi.
Boynum kıldan incedir. Ama sadace İnsan olabilmenin değerlerini taşıyana. Sizin gibi karaktersizlere değil !
sen akıllanmaz mısın kardeşim orda yüce olarak ifade ettiği senin babanın ta kendisidir bu mecaz bir anlama girer ve sen kot kafalı biri olduğun için bunu anlaya mıyosun...senin gibi adamları karşısına alıp 2 tokat atmak herkes ister o yüzden milleti fazla sinirlendirme ve bu konudan özür dile ve çık senin burda ne yaptığın ap açık ortada ...
burda müslüman olan herkes allaha ne küfür eder ne isyan eder....senin burda hala tartışman senin karaktersiz olduğunu gösteriyor ama hala israr ediyosan rezil olmaya devam et eğer Türkçe'nin mecaz kavramını bilmiyorsan önce onu öğren ve daha sonra buraya gelip özür dile
NOT:arkadaşlar bu tür davranışlar loncamızı bölmeye çalışmaktadır.bu tür şahıslarla ilgilenmeyiniz....
Urukhai yazdı:Yüce nedir ?
Tanımı/Anlamı : Bütün yaratıklardan üstün, dünyanın yaratıcısı, ölümsüz, başlangıçtan beri var olan, gücü sınırsız, kişisel niteliklere sahip, iyiliklerle dolu olduğu var sayılan, ama cezalarından da korkulan, törelerin yaratıcısı, yüce bir varlık.
Yüce'nin Anlamı: "Allahû lâ ilâhe illa hu”=> Allah'tan başka yüce varlık yoktur. Tektir.
Bunun üzerine bu fotoyuda bütün cemaatle paylaşıp GÖLGE(Bigboss) isimli imanı noksan, dini inancı zayıf olan bu ciğersizin ALLAH'a hakaret edişinin karesini sizlerle paylaşıyorum. Böyle bir adamın dostluğundan düşmanlığından sakınırım. Fazla söze gerek yok resimde herşey ap açık.Ve bu adamı savunan en az onun kadar suçludur benim nazarımda herşey affedilebilir ama bir insanın dini değerlere hatta en kutsalımıza hakaret etmesi gözardı edilebilecek bir husus olamaz siz kalkmış hala onu 10 defa şunu 15 defa kestik diyorsunuz. UYANIN ARTIK !! Ne loncası ne rekabeti şu utanç abidesine bakıp görün nasıl bir adamı savunduğunuzu
Urukhai yazdı:Yüce nedir ?
Tanımı/Anlamı : Bütün yaratıklardan üstün, dünyanın yaratıcısı, ölümsüz, başlangıçtan beri var olan, gücü sınırsız, kişisel niteliklere sahip, iyiliklerle dolu olduğu var sayılan, ama cezalarından da korkulan, törelerin yaratıcısı, yüce bir varlık.
Yüce'nin Anlamı: "Allahû lâ ilâhe illa hu”=> Allah'tan başka yüce varlık yoktur. Tektir.
Bunun üzerine bu fotoyuda bütün cemaatle paylaşıp GÖLGE(Bigboss) isimli imanı noksan, dini inancı zayıf olan bu ciğersizin ALLAH'a hakaret edişinin karesini sizlerle paylaşıyorum. Böyle bir adamın dostluğundan düşmanlığından sakınırım. Fazla söze gerek yok resimde herşey ap açık.Ve bu adamı savunan en az onun kadar suçludur benim nazarımda herşey affedilebilir ama bir insanın dini değerlere hatta en kutsalımıza hakaret etmesi gözardı edilebilecek bir husus olamaz siz kalkmış hala onu 10 defa şunu 15 defa kestik diyorsunuz. UYANIN ARTIK !! Ne loncası ne rekabeti şu utanç abidesine bakıp görün nasıl bir adamı savunduğunuzu
hala direniyosun dime ne laftan anlamaz adamsın yahu biz biriz ve birbirimize güvenimiz tam... yüce olarak babanı hitap etmiş diyoruz sen hala sözlük anlamını sölüyorsun sözlük anlamı dışındada kullanılabliyo bazı kelimeler...bu kelimelere mecaz anlam deriz istersen gel öğretiyim türkçeyi ve osmanlıyı........
Urukhai yazdı:Peh.. Bende insandan sayıp muhatap alıyorum
E be kafası kalın çocuk.. Şu fotoğrafa iyi bak.. '' Hıyarto senin Yücendir '' diyen senin savunduğun adam değil mi ?
Hani siz dini değerlere laf etmez, ettirmezsiniz ? Yüce Kimdir ? Bir insan yüce olabilirmi ?
Tek bir Yüce vardır oda Allah'tır . kendi pisliğinizde boğulup durun.. saçma sapan 5 ci sınıf kapasitesiyle gelip burda bana maval okuma !
Şu duruma en uygun cümle ne olur biliyormusun jethawk .Dünün pisliği bugün ayaklarımın dibinde kokmaya başlamış
aman pisliğiniz başkalarına sıçramasın yazık olur Allaha dil uzatan bir karaktersizin pisliğini sıvamak için bir kıvırtmadığınız kaldı hadi onuda yapında tamamlansın bu rezillik. Açıkça içinde Allah'a dil uzatılan bir fotoğrafı paylaşmama rağmen gerçekleri yok sayıp inkar edebilme patavatsızlığının ötesi olamaz. pes..
Benim Allah'ı savunmam karaktersizlikse evet öyleyim. Farkındayım insan olabilmeyi beceremiyorsunuz en azından aranızdan birinin çıkıp buna gayret etmesi takdir edilecek bir durum yaratırdı.. Sağlık olsun sizde büyürsünüz daha o körpe beyinleriniz olgunlaşır.. Sözlerim gerçekleri inkar eden ve saptırmaya çalışan hadsizleredir.
Be Hey Vicdansız..
Yüce sf.
Yüksek, büyük, ulu, ulvi.
“Yüce duygular, derin düşünceler ona göre değildir.” -S. Taşer.
Yüce Köken: T.
Yüksek, büyük, ulu.
Yüksek, büyük, ulu.
Yüce Fr. Sublime
Yüce İng. sublime Osm. ulvi Lat.sublimis Alm.erhaben Fr. sublime
Genellikle insanca ölçüleri aşan, bundan dolayı çok büyük olan. Sanat, ahlâk, din, düşünce alanında üstün bulunan, kendisinde üstünlük görülen şey. // Kant'ın estetiğinin iki ana kavramından biri: Kant güzelin yanına yüceyi de temel bir estetik kavram olarak koyar. Ancak, ona göre her türlü ölçünün dışına çıkan, ezici büyüklükte olan şey duyuları aşar. Bu da yüceyi duyular ile kavranan dünyanın üstüne yükseltip onu ahlâk alanına kaydırır.
Yüce Fr. haut
Fikirce yüksek çevrelerde konuşulan dil şekline sıfat olur.
Yüce
1. Yükseklik.
2. Münezzeh, arı, uzak.
Yüce
Giresun ili, Dereli ilçesi, merkez bucağına bağlı bir yerleşim birimi.
Yüce
Mardin ili, Mazıdağı ilçesi, merkez bucağına bağlı bir yerleşim birimi.
Yüce Bu Anlama Gelir Anlamak İstediğin yada sömürecek hale getirebilecğin durumlara çevirme şu olayları ..
Orda Milletin Anasına Söversin Burda Gelir Dinden İmandan bahsedirsin.
Urukhai yazdı:Peh.. Bende insandan sayıp muhatap alıyorum
Be Hey Vicdansız..
Yüce sf.
Yüksek, büyük, ulu, ulvi.
“Yüce duygular, derin düşünceler ona göre değildir.” -S. Taşer.
Yüce Köken: T.
Yüksek, büyük, ulu.
Yüksek, büyük, ulu.
Yüce Fr. Sublime
Yüce İng. sublime Osm. ulvi Lat.sublimis Alm.erhaben Fr. sublime
Genellikle insanca ölçüleri aşan, bundan dolayı çok büyük olan. Sanat, ahlâk, din, düşünce alanında üstün bulunan, kendisinde üstünlük görülen şey. // Kant'ın estetiğinin iki ana kavramından biri: Kant güzelin yanına yüceyi de temel bir estetik kavram olarak koyar. Ancak, ona göre her türlü ölçünün dışına çıkan, ezici büyüklükte olan şey duyuları aşar. Bu da yüceyi duyular ile kavranan dünyanın üstüne yükseltip onu ahlâk alanına kaydırır.
Yüce Fr. haut
Fikirce yüksek çevrelerde konuşulan dil şekline sıfat olur.
Yüce
1. Yükseklik.
2. Münezzeh, arı, uzak.
Yüce
Giresun ili, Dereli ilçesi, merkez bucağına bağlı bir yerleşim birimi.
Yüce
Mardin ili, Mazıdağı ilçesi, merkez bucağına bağlı bir yerleşim birimi.
Yüce Bu Anlama Gelir Anlamak İstediğin yada sömürecek hale getirebilecğin durumlara çevirme şu olayları ..
Orda Milletin Anasına Söversin Burda Gelir Dinden İmandan bahsedirsin.
Arda41 yazdı:Bundan 3*4 saat öcede kesmiştik ama ilk vuran düştü diye hediyeyi alamadık..Forumda resimlerini koyduk
2. kez tekrar denemeye karar verdik ama Avcılarşifanın işi cıktı yerine Kırçicegi arkadas geldi ama maalesef oda daha kenana ulaşamadan anlayamadıgımız bir olaydan dolayı mısıra ışınlandı .. Neyseki bu beklenmedik olayı biraz daha fazla iksir kullanarak hallettik.
Ve kenanı sadece 5 kişiyle kestik
Konuyu nerden nereye taşıdınız.YUHHHHH ARTIK
Tükürülecek o kadar surat varken yerlere TÜKÜRMEYİN