Kışkırtma hakkında
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
Re: Kışkırtma hakkında
katılıyorum.Zaten amaç hiddetin sende toplanması en önemlisi buyucuye gitmemesi.Buyucu kritik atınca buyucuye gidecekse kullanmanın pek bir yararı yok.
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
hehe kışkırtmanın kullanım alanından bahsediyoruz sanıyordumkertenkele yazdı:istediğin kadar 15 yap kışkırtma vuruştan daha az hiddet yaratırPetcarar yazdı:zaten görüyor görmediğini kim söyledi? kışkırtmalı aktif bir taktik kuramadınız mı?turkoxHAMSTER yazdı:bende diyorum ki daha fazla iş görmesi lazım
grubu örgütlersen bir sorun yok.turkoxHAMSTER yazdı:katılıyorum.Zaten amaç hiddetin sende toplanması en önemlisi buyucuye gitmemesi.Buyucu kritik atınca buyucuye gidecekse kullanmanın pek bir yararı yok.
- 1EngiN1
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
bence de hideet artırıcak efsunlar eklenebilir sana katılıyorum
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
Petcarar grubu örgütle diyorsun ama fark etmiyor diyelim ki tank savaş naraları ve kışkırtmalar atmaya başladı ve sonra büyücüler dalmaya başladı, ama bir bakıyorsun canavar sanki hiç hiddet yokmuş gibi büyücüye dalıyor. Savaş narası en azından ne zaman olursa olsun tek seferde üzerine çekiyor(gerçi büyücünün tekrar saldırması ile etkisi kayboluyor) ama kışkırtma hiçbir işe yaramıyor. Kusura bakma ama aklıma kışkırtmanın etkili olduğu bir taktik gelmiyor (umarım bunu söylediğim için yuhalanmam xD ) Hedef saptırma da bir yere kadar işe yarıyor ama bütün tankların 15 vermesi gerektiğine inandığım bir yetenek. Kışkırtma da artık şöyle kullanılır sanırsam : canavarı gördün defansifi açtın kışkırtma attın ofansifi açtın sert+ağır=kestin. Çünkü başka kullanım alanı gelmiyor aklıma xD.Petcarar yazdı:hehe kışkırtmanın kullanım alanından bahsediyoruz sanıyordumkertenkele yazdı:istediğin kadar 15 yap kışkırtma vuruştan daha az hiddet yaratırPetcarar yazdı:zaten görüyor görmediğini kim söyledi? kışkırtmalı aktif bir taktik kuramadınız mı?turkoxHAMSTER yazdı:bende diyorum ki daha fazla iş görmesi lazım![]()
grubu örgütlersen bir sorun yok.turkoxHAMSTER yazdı:katılıyorum.Zaten amaç hiddetin sende toplanması en önemlisi buyucuye gitmemesi.Buyucu kritik atınca buyucuye gidecekse kullanmanın pek bir yararı yok.
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Meran
Mushta yazdı:Petcarar grubu örgütle diyorsun ama fark etmiyor diyelim ki tank savaş naraları ve kışkırtmalar atmaya başladı ve sonra büyücüler dalmaya başladı, ama bir bakıyorsun canavar sanki hiç hiddet yokmuş gibi büyücüye dalıyor. Savaş narası en azından ne zaman olursa olsun tek seferde üzerine çekiyor(gerçi büyücünün tekrar saldırması ile etkisi kayboluyor) ama kışkırtma hiçbir işe yaramıyor. Kusura bakma ama aklıma kışkırtmanın etkili olduğu bir taktik gelmiyor (umarım bunu söylediğim için yuhalanmam xD ) Hedef saptırma da bir yere kadar işe yarıyor ama bütün tankların 15 vermesi gerektiğine inandığım bir yetenek. Kışkırtma da artık şöyle kullanılır sanırsam : canavarı gördün defansifi açtın kışkırtma attın ofansifi açtın sert+ağır=kestin. Çünkü başka kullanım alanı gelmiyor aklıma xD.Petcarar yazdı:hehe kışkırtmanın kullanım alanından bahsediyoruz sanıyordumkertenkele yazdı:istediğin kadar 15 yap kışkırtma vuruştan daha az hiddet yaratırPetcarar yazdı:zaten görüyor görmediğini kim söyledi? kışkırtmalı aktif bir taktik kuramadınız mı?turkoxHAMSTER yazdı:bende diyorum ki daha fazla iş görmesi lazım![]()
haha
grubu örgütlersen yapman gereken şunlar olur:
1-Yaratığa kışkırtma at.
2-En büyük dps'ye sahip büyücüyü yanına çağır.
3-Kışkırtmayı 5snde bir at kaçırma.
4-Büyücüye hedef saptırma at.
5-15sn sonunda büyücüye durmasını söyle.
6-Saptırmanın kalan 15snsinde kışkırtma at.
7-Dolduğunda dpssi en yüksek büyücüyü çağır yeniden.
8-Saptırma at.
9-Ondan sonra kışkırtma devam et.
bu bahsettiğim adımlarda başka kimse saldırmazsa hiddeti kaçırmazsın muhtemelen.
kışkırtmanın kullanılabileceği çok muhterem alanlar olduğuna emin olabilirsin.
- kertenkele
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Kuklacı
evet ama bu bahsettiğin 1 tank 1 büyücü belki 1 de şifacı olduğunda işe yarar daha büyük gruplarda ne olucak mesela 2-3 büyücü ve 1 de dps ci savaşçı varsa mesela bu durumda tankın ne işe yarayacağını bulursan teşekkür edeceğim

Arkadaşlar zaten grupta herkes başına buyruk hareket ederse hiçbişey elde edemezsiniz.
Bir bütün olarak hareket edilirse yaratık tankta kalır emin olun.
Bir bütün olarak hareket edilirse yaratık tankta kalır emin olun.
Arkadaş çok güzel bir şekilde anlatmış bunu yaptıktan sonra yaratık tanktan ayrılmıyor (denenmiştir)Petcarar yazdı: grubu örgütlersen yapman gereken şunlar olur:
1-Yaratığa kışkırtma at.
8-Saptırma at.
bu bahsettiğim adımlarda başka kimse saldırmazsa hiddeti kaçırmazsın muhtemelen.
Darthwader
Ataxfilozof

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
Ataxfilozof

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
Evet çok güzel bir taktik ama yine de kışkırtma tek başına kullanılmıyor. Şu sonuca vardım ki Kışkırtma ve hedef saptırma birlikte kullanılması gereken yetenekler xD. Ama yine de kışkırtmaya 15 puan vermenin gereksiz olduğu görüşündeyim. Verilecekse de hiddet çekmesinden değil, yenileme süresinin kısalmasından verilir.daywalker yazdı:Arkadaşlar zaten grupta herkes başına buyruk hareket ederse hiçbişey elde edemezsiniz.
Bir bütün olarak hareket edilirse yaratık tankta kalır emin olun.Arkadaş çok güzel bir şekilde anlatmış bunu yaptıktan sonra yaratık tanktan ayrılmıyor (denenmiştir)Petcarar yazdı: grubu örgütlersen yapman gereken şunlar olur:
1-Yaratığa kışkırtma at.
8-Saptırma at.
Evet bu tercih meselesi, kışkırtma yerine narada kullanılabilir bu taktikte.
Hatta benim tercihim ve favorim naradır
Hatta benim tercihim ve favorim naradır
Darthwader
Ataxfilozof

Ataxfilozof

- kertenkele
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Kuklacı
Kışkırtma ve nara kullanımında oluşan fark şudur
1-kişinin canına bağlıdır(ölmeyecek kadar canavar çekmesi gerek)
2-kişinin gücüne bağlıdır(kesebileceği kadar canavar çekmesi gerek)
3-kişinin isteğine bağlıdır(birini mi çekmek istiyor hepsini mi)
1-kişinin canına bağlıdır(ölmeyecek kadar canavar çekmesi gerek)
2-kişinin gücüne bağlıdır(kesebileceği kadar canavar çekmesi gerek)
3-kişinin isteğine bağlıdır(birini mi çekmek istiyor hepsini mi)