Yeni Bir Sunucu !
- kertenkele
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Yeni Bir Sunucu !
Her ne kadar yeni bir sunucunun açılması çok güzel olur diye düşünsem de yeni bir sunucunun açılmasını pek istemiyorum çünkü yeni sunucu yeni kişiler kişilere alışmak çok zor eğer olursa [ELİT] bir sunucu çok güzel olur oyunu aynı karakterle 1 sene veya daha fazla girmiş kişiler alınabilir sadece aksi taktirde şikayetler içinden çıkılmaz hal alır
- Garbajosa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Kesinlikle destekliyorum
yeni sunucu açılmasını bende kesinlikle destekliyorum.
Kharonxx-Xkharonx Mevlana loncasında para karşılığı oyun parası ve karakter satımı yapılmaktadır gm lerin dikkatine
Merhaba arkadaşlar,
Bu konuda bildiğiniz üzere yoğun istek var ancak isteğinizi foruma konular açarak değil Desteğe mesaj yollayarak bildirmelisiniz bu yoğum isteği gören yönetim de elini çabuk tutmaya bakacatır.
Herkese iyi forumlar..
Bu konuda bildiğiniz üzere yoğun istek var ancak isteğinizi foruma konular açarak değil Desteğe mesaj yollayarak bildirmelisiniz bu yoğum isteği gören yönetim de elini çabuk tutmaya bakacatır.
Herkese iyi forumlar..

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- Excellence
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Çok haklısın arkadaşım.DESTEK MESAJLARIMIZI YOLLAYALIM ARKADAŞLAR ELBET DİKKATE ALINIR.Rescuer yazdı:Merhaba arkadaşlar,
Herkese iyi forumlar..
EXCELLENCE