arkadaşlar bildiğiniz gibi şu günlerde dünya kupası oynanuyor. bu arada maçlardan hemen önce NTV spor da
ICF Dünya Kupası oynanıyor anladığım kadarıyla ağırlık olarak beta oyuncuları maça çıkıyor. Gerçekten güzel
bir organizasyon olmuş . bunun için Sobee yönetimine de teşekkürler
ICF NTV spor da
ICF NTV spor da
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
- girayankara
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Kara
Re: ICF NTV spor da
Güzel organizsyon ama burada Sobee teşekkür gelirken ICF oyuncu cephesinin çok memnun olduğunu söylemek doğru olmaz.Ama ben televizyonda yayınlanamsından çok yetenekleri sevdim 
- xDAVUT
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ICF NTV spor da
Merhaba ;
Ben de I can Football Oynuyorum.
Bugünlerde Dünya Kupası Maçları Oynandığı İçin I Can Football Ekibi NTV Spor İle Anlaştığı Üzere Turnuva Sonunda Yepyeni Hediyelerle Oyuncuları Coşturuyor.
Turnuvada Oynayanlar Belli Aşamalarda Belli Maçlarda Puan Alarak Televizyonda Oynama Hakkı Kazanıyor.
Adı Büyük Olan Karakterler Sadece O Maç Boyunca Tv'de Onları İzleyenlerin Oyunu Oynayan Karakterlerin Adını Anlaşılır Biçimde görmesine Sebeb.Sonra Zaten Adları Küçük Oluyor.
Ben de I can Football Oynuyorum.
Bugünlerde Dünya Kupası Maçları Oynandığı İçin I Can Football Ekibi NTV Spor İle Anlaştığı Üzere Turnuva Sonunda Yepyeni Hediyelerle Oyuncuları Coşturuyor.
Turnuvada Oynayanlar Belli Aşamalarda Belli Maçlarda Puan Alarak Televizyonda Oynama Hakkı Kazanıyor.
Adı Büyük Olan Karakterler Sadece O Maç Boyunca Tv'de Onları İzleyenlerin Oyunu Oynayan Karakterlerin Adını Anlaşılır Biçimde görmesine Sebeb.Sonra Zaten Adları Küçük Oluyor.
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?