Bu Oyunda Hala İdam Cezası Mı Var!...

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
JiGy
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Bu Oyunda Hala İdam Cezası Mı Var!...

Mesaj gönderen JiGy »

Kurallara uymak kadar, cezaya itiraz hakkımızda var....

Oyun hataları yüzünden neden oyuncular ceza yerki. Oyun da momt Gm Dev ve dünya kadar Test takımı var.
Bunlar oyundaki hataları önlemek tedbir almak gibi görevlerini yapmak yerine, hataları farkeden herkesin aynı şeyi
yapabilceği davranışlardan dolayı neden bunlardan faydalananları İdam (999 gün ban) veriyorlar.Ve bu hata ki
ilk defa da yaşanmadı buna bi türlü önlem alınmadı ve cezası 3. kezdir belki oyuncular yiyor.
Bu verilen banlar kalkmazsa oyunu bırakacağım. Eylemim budur herkesi davet ederim...

Sizin hatalarınızdan dolayı kimse ceza çekemez. Böle bi hakkı veren size sadece aciz bir yönetim sistemidir.

Bu bir ceza itiraz deil , bi protestodur
Saygılarımla
Jigy Çokxünlüxbirisi HeAllS
JiGy
Çokxünlüxbirisi
HeAllS

Hakkıdır Hakkı...
Kullanıcı avatarı
Sprayer
İskele Babası
İskele Babası

Re: Bu Oyunda Hala İdam Cezası Mı Var!...

Mesaj gönderen Sprayer »

JiGy yazdı:Kurallara uymak kadar, cezaya itiraz hakkımızda var....

Oyun hataları yüzünden neden oyuncular ceza yerki. Oyun da momt Gm Dev ve dünya kadar Test takımı var.
Bunlar oyundaki hataları önlemek tedbir almak gibi görevlerini yapmak yerine, hataları farkeden herkesin aynı şeyi
yapabilceği davranışlardan dolayı neden bunlardan faydalananları İdam (999 gün ban) veriyorlar.Ve bu hata ki
ilk defa da yaşanmadı buna bi türlü önlem alınmadı ve cezası 3. kezdir belki oyuncular yiyor.
Bu verilen banlar kalkmazsa oyunu bırakacağım. Eylemim budur herkesi davet ederim...

Sizin hatalarınızdan dolayı kimse ceza çekemez. Böle bi hakkı veren size sadece aciz bir yönetim sistemidir.

Saygılarımla

Arkadaşıma sonsuz bir şekilde ../katıl diyorum , çünkü yönetimin ve oyunun kendi hatalarının cezası kullanıcıya
kesilmemelidir.

Banlanan charları geri istiyoruz...
Vatan İçin Kan Akacaksa Dünyanın Şah Damarını Keseriz . . .

Sekersinnn & Sprayer

Eminönü celladı...
Kullanıcı avatarı
Suskunjackal
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Suskunjackal »

Bizim oyuna harcadığımız emekler gözardı edilemez.

Ama napalım buraya kadarmış bizim bir hiç kadr değerimiz yokmuş.

Oyunda en saygın kişilerin bile bi alışveriş yaptığı ıcın carları bloke edildi.Hatayı kotüye kullanımdan değil 1 iksir vermekten düşünün.

Ülkemizin ilk ve tek MMORG oyunu İKV için bu kadr emek verıp kendi bölgelerimize tanıttığımız için bizi sucladılar.

Kendı cevremde 5 10 kısıyı oyuna bağladım ve sürekli plus kullanıyorlar asla demedım paramız nerde veya oyun parasını gerçek paraya satalım ama yönetimimiz bunu bize ön gördü.

Allah'ım biliyor ya TEST ekibine sectiğiniz kişi bile gözlük cekıyordu hatayı kullanarak.Ben gözlük çekımlerınden 30 dk önce cıkmıstım ama arkadslarımın gözü önünde TEST ekıbınde bulunun bir oyuncu gözlük cektı.Benım cekmediğim halde o kadar yıldır emek verdiğim çarlarım banlandı EYVALLAH..

Emınonu sunucusu calkalanıyor Eminönü sunucusu bitiyor devam edin banlamaya yaptıklarımın yanında banlayın banlayın çok güzel.Hayatımı adadığım yeri geldi harçlımı toplayıp plus aldığımı nasıl unutabılrıım bılmıyorum.Gene İKV ye yardımım olsun dıe 50 lira yok parası + 20 lira kutu parası harcayıp İKV özel sürüm kutusu aldım 10 saat yolda cabası.

Ama hala bir suclu var evet biziz suclu, biziz bu sunucuyu güclendiren, bizdik bu oyunu yücelten, tanıtan .. hatayı kötüye kullanmadığım halde ban yedim eğer bir suclu varsa evet benim, evet biziz, oyuncular...
Kullanıcı avatarı
DeliRockci
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen DeliRockci »

Saygılarımla
Bildiğim kadarıyla Erenin çarları da aynı hesaptaydı ve bu durumda onun çarları da gitti sanırım.
Ben dedim ama hesap gidicek diye :S
IKVONLINE
Asistan Delirockçı
Kullanıcı avatarı
DeliRockci
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen DeliRockci »

Şimdi ben bu olayda iki tarafın da hatalı olduğunu düşünüyorum ama yönetimin verdiği cezalar biraz fazla kaçmış. Bunun dışında konuyu açan Emre abiye de kısmen katılıyorum.
IKVONLINE
Asistan Delirockçı
Bogmarocky
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Bogmarocky »

Selamlar,
Mücadelenize destek veriyor ve yönetimi esefle kınıyorum.Benim talebim bu cezaların en kısa sürede kaldırılması ve ikv sorumlularının bütün oyunculardan özür dilemesi yönündedir.Oyun durmadan geri sarıyor, itemlerimiz kayboluyor bundan ayrı olarak açıktan yararlanan veya yararlanmayan bir çok arkadaşımız 999 gün ceza alıyor ve ikv yönetimi utanmadan hala sağduyu çağrısı yapıyor.Hatta yönetici sıfatıyla bazı arkadaşlar verilen tepkileri önlemek amacıyla konuları kitliyor ''Mahkemeye Başvurun..!'' gibi saçma ifadelerle savunma yapıyor.Belirtmek isterim ki bu yönetim oyun için; oyun bizler için var.Dolayısıyla bu ifadeleri kullanan arkadaşta bilmelidir ki biz burda olduğumuz için şu an orda ve aç kalmıyor.Bu sebeple başta Nerull olmak üzere tüm yönetimi göreve davet ediyor ve hatalarını düzeltmeleri talebinde bulunuyorum.
Oyun açığından yararlanan arkadaşlarımdan ayrı 19/06/2010 günü alış-veriş yaptıkları gerekçesiyle aynı cezaya tabi tutulan arkadaşlarımın cezalarının geri çekilmesini ve bunun yaratacağı kaos ortamı göze alınarak hareket edilmesini talep ediyorum.
Sonuç olarak; daha hafif ama caydırıcı cezalar uygulanabilirdi.Cezaların kaldırılmaması durumunda tüm arkadaşlarımı ikv yönetimini protestoya davet ediyorum.Umarım taleplerimiz değerlendirilir ve uygulamalar sentez edilerek daha doğru, adil sonuçlar elde edilir.
Saygılarımla.
En son Bogmarocky tarafından 20 Haz 2010 08:33 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Oguzhannn
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Oguzhannn »

ben bu oyunu 3 yıldız oynuyorum İlk charım DANGEROUS du fakat bloke edildı.Ardından Oğuzhann ı açtım va 47 lwl olunca çalındı.O sinrle Oğuzhannn ı açtım ve 1 yıldır kasıyorum.Bu güne kadr hatalı veya hatasız charlarımı geliştrdim.Geçen akşam yaşanan olaylar biz oyuncuların değil GM DEV YÖNETİCİ lerin hatasıdır Oyunda güncelleem olduğunda bizler hep oyundan düşüyorduk.Fakat bizi oyundan atmadılar üstelik güncelleme yapıyoruz diyerek bir haber dahi vermediler.Suçlarını adeta bizlere yıktılar.On ca ban lannan charda herkesin emeği var şimdi yeni bir char dahi açamıyorum bu olaylar beni oyundan soğuttu . ARKADAŞLAR BENDE BU OLAYI PROTESTO EDİYORUM...Bloklanan arkadaşlarımıznda desteklerini bekliyorum..

Emre abi bu olaya el attığın ve bizlere destek verdiğin içn sana burdan çok teşkkür ediyorum..
Resim
Kullanıcı avatarı
Oguzhannn
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Oguzhannn »

Benim bu olayda 3 üyeliğim kapandı toplam 12 charım gitti

Oğuzhannn,Oğuzhanxşifa.Atılgann.Buketxıceberg.Iceberg.Dangerousxs.Dangerousss.Kafamgusel.Turkstly. Slience .İceberq Sebastiyan

bunca emeğe yazık günah.
Resim
Kullanıcı avatarı
Meaninqless
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Meaninqless »

Saygılarımla

Aynen Kardeşime Katılıyorum Haksız Yere Bir Çok Kişinin Çarı Ban yedi. Ama bunun Suçu yönetimdir.

Wahseat / Dehseat / Fordehseat / Meaninqless

Fordehseat ŞİFACI

Eminönü

Resim
Kullanıcı avatarı
insanbul
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen insanbul »

Emre'cim bildiğim kadarıyla senin hesapların da bloklanma olmadı desteğin ve bu erdemli tavrından dolayı teşekkür ediyorum. Bir başka konuda yazdığım mesajı tekrar dile getiriyorum;

Kendi hataları dolayısıyla oyuncu mağduriyetin de kuru bir özür, fakat gene kendi hataların da oluşan sorun sonucu insanları banlamak kesin çözüm. Sonuçta yönetim her daim haklıdır değil mi? Burada ki insanlar da dikkate alınmayacak kadar önemsizdir değil mi?

Ben açık yüreklilikle söylüyorum oyun hatasını kullandım gittim gözlük çektim nasıl olsa oyunun geri sarılacağını bilerek. Bu sonuçta oyunun hatasıdır dolayısıyla bu hatayı düzeltmek yapımcıların işidir düzeltilir ve devam edilir insanların senelerce oluşturduğu emeğini bir çırpıda atmaz en başında senelerce plus'a verilen paralara yazık! ve ben hiç bir şekilde kendime kazanç sağlamadım daha öncede böyle bir şey olmadı. Ayrıca yöneticiler bu kadar onurlu ve gururlu bir tavır sergiliyorlarsa haksız kazanç sağlama mevzusun da çalınan üyeliklerle de ilgilensinler. Sonuç itibariyle benim aylar önce hesabım çalındı içi boş bir şekilde geri alabildim. Dünkü hatadan dolayı bu kadar uğraşıyorlarsa gerçek hırsızlar içinde uğraşsınlar logları incelesinler ve çalınan eşyaları alıp geri iade etsinler veya bunuda yapamıyorlarsa çalan kişiye ban atsınlar hak edene yani. Belki her gün onlarca hesap çalınıyor insanlar burda veryansın ediyor ama yönetim kılını kıpırdatmıyor bu hırsızlar için ama hırsızlık yapmayanların üstüne sert ve kararlı bir şekilde gitmeyi iyi biliyorlar.

Şunu da belirtmek istiyorum son sözü söyleyip konuyu kapatmak çok terbiyesizcedir, insanın ağzına lafı tıkamaktır ve en doğruyu hep ben bilirim durumlarıdır. Sonuç itibariyle forumların amacı bir konu açılıp o konu içerisinde düzeyli fikir alışverişi ile tartışma ortamı yaratmaktır.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön