ARKADAŞLAŞ ÖNCELİKLE MERHABALAR.
BENİM ÇARIM MYNET ÜZERİNE KAYITLI MYNETTEN MOBİL ÖDEME İLE PLUS ALABİLİRMİYİM.(E PİN SAYFASINA MYNETTE EKLENMİŞ)
PLEASE COME HERE
- denizsapaz
- İri Fare Avcısı

- XxXszrXxX
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
Re: PLEASE COME HERE
ÖnceLikle Merhabalar ,
Efendim Türkçenin Suyumu Cıktı ?? " come here please " ms . . !!!
Mynet iLe Mobil Ödeme Yapılmaz , Yapılamazz..! Oyuncuları MYNET'e yönlendirecek hiçbir Çalışma Olamaz . .! E-pin Sayfasına Mynet'n eklenmesinin Tek Sebebi Yeni Kutulardan Cıkan E-PİN'lerin tÜM ÜYELİKLERDE ETKİLİ OLMASIDIR . . Mynet Üyelerinin Mağdur Olmaması İçin Mynet Seçeneğide Eklenmiştir . .
İyi ForumLar . . ßy DeLi X KuRt
Mynet iLe Mobil Ödeme Yapılmaz , Yapılamazz..! Oyuncuları MYNET'e yönlendirecek hiçbir Çalışma Olamaz . .! E-pin Sayfasına Mynet'n eklenmesinin Tek Sebebi Yeni Kutulardan Cıkan E-PİN'lerin tÜM ÜYELİKLERDE ETKİLİ OLMASIDIR . . Mynet Üyelerinin Mağdur Olmaması İçin Mynet Seçeneğide Eklenmiştir . .
Jr. Java Dev. - Haziran 2oo7
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
Bencede Türkiye'de yaşıyorsun,Türk bir oyunun forumundasın ve büyük ihtimalle Türk'sün ve PLEASE COME HERE ne demek oluyor ??
Ayrıca Mynet seçeneği 19.90 'lık yeni DVD 'ler geldiğinden beri orada yoksa sadece SOBEE ve TTNET üyelerine E-PİN özelliği tanınmış durumda ..
Ayrıca Mynet seçeneği 19.90 'lık yeni DVD 'ler geldiğinden beri orada yoksa sadece SOBEE ve TTNET üyelerine E-PİN özelliği tanınmış durumda ..
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
- Reymond
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Katılıyorum burası Türkiye ve Türkce Konuşalım lütfen !!!XxXszrXxX yazdı:ÖnceLikle Merhabalar ,
Mynet iLe Mobil Ödeme Yapılmaz , Yapılamazz..! Oyuncuları MYNET'e yönlendirecek hiçbir Çalışma Olamaz . .! E-pin Sayfasına Mynet'n eklenmesinin Tek Sebebi Yeni Kutulardan Cıkan E-PİN'lerin tÜM ÜYELİKLERDE ETKİLİ OLMASIDIR . . Mynet Üyelerinin Mağdur Olmaması İçin Mynet Seçeneğide Eklenmiştir . .![]()
<)
- karabatu14
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
millet ingilizce konuşuyo of ya please come here ne bu şimdi ? eskiden oq,tmm,ewt derlerdi şimdi tamamen ingilizce oldu rezalet diyorum başka bişey demiyorum...
Cerkesxsavascısı&Ultraxlord&Exlxbxrxuxz&Birlikxelbruz
BEYAZKÖŞK
BEYAZKÖŞK