Ne iyi Ne kötü günlerim oldu öle böyle. Sürdürüyordum İkv hayatımı
gerek Yeri Geldi İtem Para Çar Çaldım Profesyonel olarak Hackerlik Yapdım.
Yeri Geldi İtem dagıttım yeri Geldi Para verdim Yeri geldi İtem düşdü gurubdaki Arakdaşım İstedi ona verdim
Yeri geldi Karizma Dagıttım.
Yeri Geldi Küfür Ettim. Yeri Geldi aman bee hepde Yeri geldi nese geçelim bu fastı
sölemek istedigim...
Kartel Erhan abi 29 seviyeden beri bu oyunda 39 seviyede oyunu bırakdı karakteri bana verdi. Karakter şuan 47 lv
Tüm İtem ve Eşyaları 800m i 2 Hafta önce Felan Dagıttım oyunu bırakıorum... Kimler Paradan yada itemden yararlandıysa ne mutlu onlara. Malum okul hayatı karne kötü bida oynayamıyıcam istemiorum kendimi alamıodum saten tüm Mal varlıgım. Vede
Tüm İtem karakterlerim Hepsi Xxjenifırxxx Kardeşim Buse ye Bırakdım. Herşeyimi bide
Onurbbv Emre Arkadaşıma Bırakdım. Eger bişeye İhtiyacı olan varsa onlara ulaşsın
son kez Helallik alıyım dedim bundan sonra Karakterlere Girmiyicem
size sadece Son bir Tavsiye
Son bir
ben 20 dk arkadaş oldugum cocuga Urban + tora zırhımı verdim istedi Güvendim Geri de verdi
ama 1 hafta Arkadaş oldugum cocuga sadece urban pant alman ceket verdim takıp versin diye çaldı.
İşde olay burda bitiyor Zaman degil. Önemli olan Güvenilirlik
Siz siz Olun Sadece Kendi Dostlarınıza Güvenin Yeni Dostları arkada Bırakın çok Dostunuz olabilir ama buna Dost denmez arkadaş Denir Dost Demek Ona Herşeyini emanet etmek demek .. !!
H.E.R.
K.E.Z.E
B.A.Ş.A.R.I.
L.A.R
Yazdıgım yazı Biraz uzun isteyen okur isteyen okumaz
HAKKINIZI HELAL EDİN DOST LAR BU Bİ OYUN BU OYUNDA COK HIRSIZLIK YAPIP ACIKLARINI BULUP OYUNA LAG SOKSAMDA SONUÇDA Bİ OYUN HERKEZE BAŞARILAR DİLERİM UMARIM AFFETMİŞSİNİZDİR HER NEYSE ... .
800m item diyoda bu adam ezik karizma bile alamıyo parasızlıkdan item bulamıyo rütbe yapamıyo ama baya palavra atıyo yinede reelde başarılar 800m verdiğin adam pm atsında bi yansıtsın tüm arkadaşlarını toplasan 800m çıkmaz...
Kimsenin umudunu kırma belki de sahip olduğu tek şey odur...
sLm size gerçekleri açıklıyım bende şuanda tamı tamına 3 karakter var bu karakterlerin şifresini her haftada bir degişdiriorum toplasan hepsinde 600m var İtem Yok sadece Para bu parıyı nası mı kazanıorum bılen bılıo fazla Söze Gerek yok
800m in
600 ü Xxjenifırxxx kardeşim buse ye gitti
geri Kalan parayı
İkvxuzmana vericem kankime Bi
miktar Parayıda
Çok sevdigim