Godfatherx yazdı:kardesım bu oyunda sıyaset olmaz dıyorsunda adam türklüğe olen sehıtlerımıze laf atıyor ben ne edeyım bolgeden yazdım ne mal oldugu gorulsun dıye ben bu dava ugruna gerekırse basımıda verırım canımıda yeterkı bızden sonrakı nesıl guzel yasasın kan akmasın bıtsın bu pkk ama adamalr lıderımız ımralıdakırdler dıyor ben buna kayıtsız kalamam kardesım kusura bakma türkiye türklerındır begenmeyen bole acız serefsız namusuzlar dağacıksınlar bızım gıbılerde bu serefsızlerı avlasınlar ben 20 yasındayım cocuk değilim herneyse bızlerı susturusunlar ama bu serefsızler daha cok saymazlar bızlerı
Bak vatanımıza ettiği hakaretleri bölgeden yazmışsın, o orda kalır, hatta özelden söversin cezanı çekersin bu burda kalır. GM'ler bazen hata yapabiliyorlar elbette, veya vardır bi bildikleri diyorum ve konuyu kapatıyorum. Vatan sağolsun.
Biz bu ülkede yaşadıkça bölücüler asla emellerine ulaşamayacaklar!
Yigithann yazdı:Bende bir ülkücü olarak vatanperver düşüncene elbette katılıyorum. Evet sen vatanını seven birisin evet vatanımı bende seviyorum ve evet bu konuyu okuyan-okumayan herkes vatanını seviyor. Ancak vatanını sevmek gerçek hayatta olduğu kadar sanal hayatta da insanlara saygı duymayı gerektirir. Handan veya kraterde mod yasak diye geziyorsun ama eline ne geçiyor yalnızca kötü bir izlenim. Oysaki mod yasak diye gezeceğine gidip birinin görevine yardım etsen, adam akıllı birilerini tanısan fena mı olur. Bu yazdıklarımda kesinlikle kötü bir düşünce arama benim kimseyle bi husumetim yok, ben ne moda girerim ne de klanda yanımdan geçen birine dokunurum. Sen kötü bir izlenim bırakma, efendiliğinle kendini tanıt seni bölgeden koruyan birileri elbet çıkar. Diyeceksinki benim kimsenin korumasına ihtiyacım yok, o zaman sen yine efendiliğinle kendini tanıt ki millet senin nasıl biri olduğunu bilip o yazıları takmasın. Diyeceğim şu ki sen iyi bir izlenim bırak gerisini millet düşünsün. (Konu dışına çıktıysam affola ! ) Maltepe Türk Ocakları
eywallah kardesım moddan daha onemlıdır bu konu ben eglence olsun dıye oyle yazıyorum mod yok falan dıye sımdı bunu bır kenara atalım sende bızızm gıbı ülkesıne hızmet eden bırısın ozelden sana yok bız tc saymıyoruz ama bakıyorsunkı adamlar turkıyede oynuyor bunlar vatan haınlerıdır benı savunanlarda cıkıyor kardesım bogleden cocuk değiliz elbettekı bızde bılıyoruz olayı bıraz abarttıgımızı bızı susturuyorlar ama elbette susmayacagımız gunlerde gelecek yazıklar olsunya ne dıyeyeım kardesım ben susturmayıda bır kenara bıraktık ısterseler sınırsız ban atsınlar benım ıcın farkermez bosunamı oluyor askerlemız orda bu serefsızler ıcın canlarını baslarını verıyorlar ama bakıyorsunkı adamlar bızlere türklüğe kufurler pkk ovuyorlar ...
Burdaki arkadaşlar vatanımızdaki tehditleri buradan öğrenmeyecekler, bunları hepimiz biliyoruz elbette. Gerçek hayatta veya sanal hayatta vatanım benim herşeyim. Ben bu ülküyle yaşarım ve biliyorsunki bizler vatan elden gidiyor düşüncesi ile toplanıyoruz. Ancak oyun ortamında insanlar bu düşüncelere pek alışık olmadığı için nasıl tepki vereceklerini bilmiyorlar. Ben diyorumki bizler oyunu amacına layık olarak oynayalım ve oyun dışına çıkmayalım. Herşey kendi yerinde kalsın olurmu kardeş.
OLur kardesım eywallah saolasın ama ben bugun hakkarıde olen sehıtlerımıe rahmet aılelerıne sabır gonderım ozleıme gebersınler kürdistanlı yazılar geldı bende bir türk olarak kayıtsız kalamadım kufursuz bır sekılde bunlara ımralıdakıne gonderme yaptım baktımkı sus yedım kardesım bunlar serefsızdır kürtlerıde kandırıyorlar kendı adamlarına kursun sıkıyorlar ama bız bılıyoruzkı bu haın saldırılar hedeflerıne ulasamayacak sanalda gerekıyorsa destegımı verırım reelde gerekıyorsa canımı verırım bız boyle bır ceddın torunlarıyız bagımsız bır turkıye ıcın herseye varız ve ne MUTLU TURKUM DIYENE YIKILMADIK YILMADIK YILMAYACAĞİZ MUCADELIMIZ SON NEFESE KADAR SURECEKTIR anlayısınız ıcın ben tesekkur ederım kardeslerım
ÇAĞDAŞ DEĞİLİZ ÇAĞ AÇIP KAPATAN ATALARIN TORUNLARIYIZ...
IKV Destek Takımı[/color]
Ben de bır ulkucuyum Bu VATANI bolemezler / nah dıyorum Sana gelınce kardesım aynı olay benım arkadaşımada geldı Adamın bırı pkkxyardım dıye car acıyor bızım arkdaş da bolgeden okuyor buna Bu car acan ban almıyor benım arkdaşım alıyor Sana sonuna kadar destek kardeşim Her zaman arkandayım
Lonca BETA
BETADAN Beri Eminönü
Kımse yokken biz vardık
BETADAN bana son yadigar img]http://i1009.hizliresim.com/2010/9/29/1278.jpg[/img]
Tacsiz yazdı:ooo herekzs bizi yanlış tanımış özo ya görevine yardım etsenize faln diyorsun kardeş biz her zaman herekze elimizden geldikce yardım ediyoruz haksızlık yapmayın ama bazıları varki bizi sinir hastası etti bu oyunda artık bizde mod yok diyoruz onlara kimisi hırsızlık yapıyor ona mod yok diyoruz ki nedenide adamı oyundan soğutup girmemesini sağlamaktır ama diğer oyuncular bunu anlamayınca siz ne yapmaya çalışıyorsunuz diyor ayıptır ayıp yapmayın özonun konusuna gelince kardeşim haklı gmler artık bişey demiyecem yazık valla demiyom bişey yine söylüyom kaldırın oyunu ya gmlerde baştan çıktı ayıptır ya bırakın evinizde çay demleyin için
Mod yasaklatmak kimseye kalmadı, eğer hırsızsa düzenbazsa, sahtekarsa bunun cezasını yöneticiler verir biz değil. Oyun içinde mod yasaklatmak ne demek biliyormusun kardeş ? Oyun içinde oyun yaratmaktır. Cezalarını kestiğini sanarsın, akıllandıklarını sanırsın. Ama hırsız heryerde hırsızdır, sen ona mod yasaklatsanda yasaklatmasanda. Herkes oyununu adam akıllı oynarsa kimse kimsenin birşeyini çalamaz.
sentepeLi yazdı:Ben de bır ulkucuyum Bu VATANI bolemezler / nah dıyorum Sana gelınce kardesım aynı olay benım arkadaşımada geldı Adamın bırı pkkxyardım dıye car acıyor bızım arkdaş da bolgeden okuyor buna Bu car acan ban almıyor benım arkdaşım alıyor Sana sonuna kadar destek kardeşim Her zaman arkandayım
İşte burda bizim görevimiz resmini çekip gerekli yerlere yollamak. Emin ol cezasını alır.
sentepeLi yazdı:Ben de bır ulkucuyum Bu VATANI bolemezler / nah dıyorum Sana gelınce kardesım aynı olay benım arkadaşımada geldı Adamın bırı pkkxyardım dıye car acıyor bızım arkdaş da bolgeden okuyor buna Bu car acan ban almıyor benım arkdaşım alıyor Sana sonuna kadar destek kardeşim Her zaman arkandayım
eywallah be kardesım bızler sustukca bunlar hep bole uzerımıze geleceklerdır bu adamların kım oldugu neye hızmet ettıklerını tum beyazkosk gorsun ben bugune ozel bır yazı gonderıyorum ve gebersınler gelıyor sonra bolgeye yazıyorum hıc bır kufur kullanmadan sus yıyorum bu serefsızlerın basını ımralıdakını ve sozde lıderı kandıl dağinda kopek gıbı saklanan TÜRK ORDUSUNDAN KORKAN serefsızı dıyerbakırda yargılayıp HABURDA ASACAKSINKI BU SEREFSIZLER GORSUNLER BIZ TÜRKLER NEYIZ NE MUTLU TÜRKÜM DIYE BILENE!!!!! ama bu serefsız halen daha gezıyordur oyunda bız sus alırız adalet ıstıyoruz!!!!.... gerekırse 100carım feda olsun cokta tın nedır bu rezıllıkya
ÇAĞDAŞ DEĞİLİZ ÇAĞ AÇIP KAPATAN ATALARIN TORUNLARIYIZ...
IKV Destek Takımı[/color]
Tacsiz yazdı:ooo herekzs bizi yanlış tanımış özo ya görevine yardım etsenize faln diyorsun kardeş biz her zaman herekze elimizden geldikce yardım ediyoruz haksızlık yapmayın ama bazıları varki bizi sinir hastası etti bu oyunda artık bizde mod yok diyoruz onlara kimisi hırsızlık yapıyor ona mod yok diyoruz ki nedenide adamı oyundan soğutup girmemesini sağlamaktır ama diğer oyuncular bunu anlamayınca siz ne yapmaya çalışıyorsunuz diyor ayıptır ayıp yapmayın özonun konusuna gelince kardeşim haklı gmler artık bişey demiyecem yazık valla demiyom bişey yine söylüyom kaldırın oyunu ya gmlerde baştan çıktı ayıptır ya bırakın evinizde çay demleyin için
Mod yasaklatmak kimseye kalmadı, eğer hırsızsa düzenbazsa, sahtekarsa bunun cezasını yöneticiler verir biz değil. Oyun içinde mod yasaklatmak ne demek biliyormusun kardeş ? Oyun içinde oyun yaratmaktır. Cezalarını kestiğini sanarsın, akıllandıklarını sanırsın. Ama hırsız heryerde hırsızdır, sen ona mod yasaklatsanda yasaklatmasanda. Herkes oyununu adam akıllı oynarsa kimse kimsenin birşeyini çalamaz.
yaa allah aşkına edebiyat yapma bana Yanlızxprens hala oyunda fotolara rağmen ne yani kime edebiyat yapmaya çalışıyon ne cezası gmler ayakta uyuyor sadece okadar foto koyuldu hırsızlığı kanıtlandı adam itemleri satıp zengin oldu hani hala oyunda hani ceza sonra Dabbetülarz hırsızlığını bizzat ben kanıtladım resimlerde desteğe yolladım ne yaptı destek koskoca hiç boşuna bana edebiyat yapma
yaa allah aşkına edebiyat yapma bana Yanlızxprens hala oyunda fotolara rağmen ne yani kime edebiyat yapmaya çalışıyon ne cezası gmler ayakta uyuyor sadece okadar foto koyuldu hırsızlığı kanıtlandı adam itemleri satıp zengin oldu hani hala oyunda hani ceza sonra Dabbetülarz hırsızlığını bizzat ben kanıtladım resimlerde desteğe yolladım ne yaptı destek koskoca hiç boşuna bana edebiyat yapma
Ben edebiyat yapmıyorum, evet kullandığım dil süslü bir dil olabilir ve bilki dilimizin hakettiği değer de budur. Dilimize bunu çokmu görüyosun ?
Ben edebiyat yapmıyorum, evet kullandığım dil süslü bir dil olabilir ve bilki dilimizin hakettiği değer de budur. Dilimize bunu çokmu görüyosun ?
alakası yok demek istediğimle yani boşuna bana gmler gerekini yapar felan demeyin demek istedim kendim kanıtladım hırsızlıklar bir ceza bile alamdı