Vatanı savunmak sucsa ne dıyelım hay sızın oyununuza

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Godfatherx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Vatanı savunmak sucsa ne dıyelım hay sızın oyununuza

Mesaj gönderen Godfatherx »

Oncelıkle bu gune ozel bır gonderme yapayım dedım bugun hakkarıde bızler ıcın dağda canlarınız kaybeden 11 askerımıze sehıtlerımıze allahtan rahmet aılelerıne sabır dılıyorum...oyunda bunu yazınca Gerılla denen kopekten yok bız oyuz buyuz gıbı gondermeler geldı bolgeden bende bu cakallara karsı gonderme yaptım kufursuz bır sekılde hıc bır argo ve benzerı tarz yoktu ve baktımkı karakterım susturma yemıs ne dıyeyım sıze bızı susturun ama bu cakallarada konusma fırsatı vermeyın yazık yazık yazık vatanı savunuyoruz serefsızlere ulkemıze gonderme yapmalarını engellıyoruz sızler bızlerı susturuyorsunuz yalanden yere ve yıne dıyorum ve hep dıyecegım NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE BU BOLUCULER HICBIRZAMAN ISTEDIKLERI MEFKIYE ULASAMAYACAKLAR ÜLKÜCÜ HAREKET ENGELLENEMEZ...ÜMRANIYE ALPEREN OCAKLARI...
Ergenekonx Godfatherr
ÇAĞDAŞ DEĞİLİZ ÇAĞ AÇIP KAPATAN ATALARIN TORUNLARIYIZ...
IKV Destek Takımı[/color]
Kullanıcı avatarı
TAXICI
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: Vatanı savunmak sucsa ne dıyelım hay sızın oyununuza

Mesaj gönderen TAXICI »

Helal olsun ;)
1 MİLYON BORÇ VER AKLIMA DÜŞÜNCE VERİYİM
Kullanıcı avatarı
Godfatherx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

eywallah kardesım bızler daha sokağa cıkmadık bızler sokağa cıktıkmı bızı kım durduracak burda gmler bızı durduruyor vatanı savunuyoruz ama elın cakalı pkklısı hem turkıyede yasıyor hemde yemegını ekmegını yedı yere kursun sıkıyor gun gelecek kandılı baslarınıza dar edeceğiz bebek katıllerının ve bu olaya kayıtsız kalan gmler yazıklar olsun ancak bızı sustursunlar...
Ergenekonx Godfatherr
Kullanıcı avatarı
Yigithann
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Yigithann »

Bende bir ülkücü olarak vatanperver düşüncene elbette katılıyorum. Evet sen vatanını seven birisin evet vatanımı bende seviyorum ve evet bu konuyu okuyan-okumayan herkes vatanını seviyor. Ancak vatanını sevmek gerçek hayatta olduğu kadar sanal hayatta da insanlara saygı duymayı gerektirir. Handan veya kraterde mod yasak diye geziyorsun ama eline ne geçiyor yalnızca kötü bir izlenim. Oysaki mod yasak diye gezeceğine gidip birinin görevine yardım etsen, adam akıllı birilerini tanısan fena mı olur. Bu yazdıklarımda kesinlikle kötü bir düşünce arama benim kimseyle bi husumetim yok, ben ne moda girerim ne de klanda yanımdan geçen birine dokunurum. Sen kötü bir izlenim bırakma, efendiliğinle kendini tanıt seni bölgeden koruyan birileri elbet çıkar. Diyeceksinki benim kimsenin korumasına ihtiyacım yok, o zaman sen yine efendiliğinle kendini tanıt ki millet senin nasıl biri olduğunu bilip o yazıları takmasın. Diyeceğim şu ki sen iyi bir izlenim bırak gerisini millet düşünsün. (Konu dışına çıktıysam affola ! ) Maltepe Türk Ocakları
Mesele kesmek ya da kesilmek değil, susmaktır!

''Yiğithann'' ''Dazzle''
Kullanıcı avatarı
Godfatherx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Yigithann yazdı:Bende bir ülkücü olarak vatanperver düşüncene elbette katılıyorum. Evet sen vatanını seven birisin evet vatanımı bende seviyorum ve evet bu konuyu okuyan-okumayan herkes vatanını seviyor. Ancak vatanını sevmek gerçek hayatta olduğu kadar sanal hayatta da insanlara saygı duymayı gerektirir. Handan veya kraterde mod yasak diye geziyorsun ama eline ne geçiyor yalnızca kötü bir izlenim. Oysaki mod yasak diye gezeceğine gidip birinin görevine yardım etsen, adam akıllı birilerini tanısan fena mı olur. Bu yazdıklarımda kesinlikle kötü bir düşünce arama benim kimseyle bi husumetim yok, ben ne moda girerim ne de klanda yanımdan geçen birine dokunurum. Sen kötü bir izlenim bırakma, efendiliğinle kendini tanıt seni bölgeden koruyan birileri elbet çıkar. Diyeceksinki benim kimsenin korumasına ihtiyacım yok, o zaman sen yine efendiliğinle kendini tanıt ki millet senin nasıl biri olduğunu bilip o yazıları takmasın. Diyeceğim şu ki sen iyi bir izlenim bırak gerisini millet düşünsün. (Konu dışına çıktıysam affola ! ) Maltepe Türk Ocakları
eywallah kardesım moddan daha onemlıdır bu konu ben eglence olsun dıye oyle yazıyorum mod yok falan dıye sımdı bunu bır kenara atalım sende bızızm gıbı ülkesıne hızmet eden bırısın ozelden sana yok bız tc saymıyoruz ama bakıyorsunkı adamlar turkıyede oynuyor bunlar vatan haınlerıdır benı savunanlarda cıkıyor kardesım bogleden cocuk değiliz elbettekı bızde bılıyoruz olayı bıraz abarttıgımızı bızı susturuyorlar ama elbette susmayacagımız gunlerde gelecek yazıklar olsunya ne dıyeyeım kardesım ben susturmayıda bır kenara bıraktık ısterseler sınırsız ban atsınlar benım ıcın farkermez bosunamı oluyor askerlemız orda bu serefsızler ıcın canlarını baslarını verıyorlar ama bakıyorsunkı adamlar bızlere türklüğe kufurler pkk ovuyorlar ...
En son Godfatherx tarafından 19 Haz 2010 23:14 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Yigithann
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Godfatherx yazdı:eywallah kardesım bızler daha sokağa cıkmadık bızler sokağa cıktıkmı bızı kım durduracak burda gmler bızı durduruyor vatanı savunuyoruz ama elın cakalı pkklısı hem turkıyede yasıyor hemde yemegını ekmegını yedı yere kursun sıkıyor gun gelecek kandılı baslarınıza dar edeceğiz bebek katıllerının ve bu olaya kayıtsız kalan gmler yazıklar olsun ancak bızı sustursunlar...
Ergenekonx Godfatherr
Bak kardeş burası oyun ortamı bu ortamda siyaset olmaz ! Bu ortamda eğlence, gırgır, şamata olur. GM'ler bebek katilleri için ne yapsın, bizde isteriz hepsinin cezasını çekmesini ama bazı şeyler istemediğimiz şekilde gelişiyor. Bizler kılıcımızla değil kalemimizle bir yerlere geleceğiz bunu unutma.

''Yiğithann'' ''Dazzle''
Kullanıcı avatarı
Tacsiz
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Ata

Mesaj gönderen Tacsiz »

ooo herekzs bizi yanlış tanımış özo ya görevine yardım etsenize faln diyorsun kardeş biz her zaman herekze elimizden geldikce yardım ediyoruz haksızlık yapmayın ama bazıları varki bizi sinir hastası etti bu oyunda artık bizde mod yok diyoruz onlara kimisi hırsızlık yapıyor ona mod yok diyoruz ki nedenide adamı oyundan soğutup girmemesini sağlamaktır ama diğer oyuncular bunu anlamayınca siz ne yapmaya çalışıyorsunuz diyor ayıptır ayıp yapmayın özonun konusuna gelince kardeşim haklı gmler artık bişey demiyecem yazık valla demiyom bişey yine söylüyom kaldırın oyunu ya gmlerde baştan çıktı ayıptır ya bırakın evinizde çay demleyin için :(
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Tacsiz
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Ata

Mesaj gönderen Tacsiz »

Yigithann yazdı:
Godfatherx yazdı:eywallah kardesım bızler daha sokağa cıkmadık bızler sokağa cıktıkmı bızı kım durduracak burda gmler bızı durduruyor vatanı savunuyoruz ama elın cakalı pkklısı hem turkıyede yasıyor hemde yemegını ekmegını yedı yere kursun sıkıyor gun gelecek kandılı baslarınıza dar edeceğiz bebek katıllerının ve bu olaya kayıtsız kalan gmler yazıklar olsun ancak bızı sustursunlar...
Ergenekonx Godfatherr
Bak kardeş burası oyun ortamı bu ortamda siyaset olmaz ! Bu ortamda eğlence, gırgır, şamata olur. GM'ler bebek katilleri için ne yapsın, bizde isteriz hepsinin cezasını çekmesini ama bazı şeyler istemediğimiz şekilde gelişiyor. Bizler kılıcımızla değil kalemimizle bir yerlere geleceğiz bunu unutma.
bunlar kalemden deyil kılıçtan anlar kardeşim barış savaşla kazanılır ırkçı deyil türküm kimi kürt kardeşlerimiz vatanını korur ama bu soysuzlar ise kendi soylarından olanları bile vuruyor yazık
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Godfatherx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

kardesım bu oyunda sıyaset olmaz dıyorsunda adam türklüğe olen sehıtlerımıze laf atıyor ben ne edeyım bolgeden yazdım ne mal oldugu gorulsun dıye ben bu dava ugruna gerekırse basımıda verırım canımıda yeterkı bızden sonrakı nesıl guzel yasasın kan akmasın bıtsın bu pkk ama adamalr lıderımız ımralıdakırdler dıyor ben buna kayıtsız kalamam kardesım kusura bakma türkiye türklerındır begenmeyen bole acız serefsız namusuzlar dağacıksınlar bızım gıbılerde bu serefsızlerı avlasınlar ben 20 yasındayım cocuk değilim herneyse bızlerı susturusunlar ama bu serefsızler daha cok saymazlar bızlerı
Kullanıcı avatarı
Yigithann
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Godfatherx yazdı:
Yigithann yazdı:Bende bir ülkücü olarak vatanperver düşüncene elbette katılıyorum. Evet sen vatanını seven birisin evet vatanımı bende seviyorum ve evet bu konuyu okuyan-okumayan herkes vatanını seviyor. Ancak vatanını sevmek gerçek hayatta olduğu kadar sanal hayatta da insanlara saygı duymayı gerektirir. Handan veya kraterde mod yasak diye geziyorsun ama eline ne geçiyor yalnızca kötü bir izlenim. Oysaki mod yasak diye gezeceğine gidip birinin görevine yardım etsen, adam akıllı birilerini tanısan fena mı olur. Bu yazdıklarımda kesinlikle kötü bir düşünce arama benim kimseyle bi husumetim yok, ben ne moda girerim ne de klanda yanımdan geçen birine dokunurum. Sen kötü bir izlenim bırakma, efendiliğinle kendini tanıt seni bölgeden koruyan birileri elbet çıkar. Diyeceksinki benim kimsenin korumasına ihtiyacım yok, o zaman sen yine efendiliğinle kendini tanıt ki millet senin nasıl biri olduğunu bilip o yazıları takmasın. Diyeceğim şu ki sen iyi bir izlenim bırak gerisini millet düşünsün. (Konu dışına çıktıysam affola ! ) Maltepe Türk Ocakları
eywallah kardesım moddan daha onemlıdır bu konu ben eglence olsun dıye oyle yazıyorum mod yok falan dıye sımdı bunu bır kenara atalım sende bızızm gıbı ülkesıne hızmet eden bırısın ozelden sana yok bız tc saymıyoruz ama bakıyorsunkı adamlar turkıyede oynuyor bunlar vatan haınlerıdır benı savunanlarda cıkıyor kardesım bogleden cocuk değiliz elbettekı bızde bılıyoruz olayı bıraz abarttıgımızı bızı susturuyorlar ama elbette susmayacagımız gunlerde gelecek yazıklar olsunya ne dıyeyeım kardesım ben susturmayıda bır kenara bıraktık ısterseler sınırsız ban atsınlar benım ıcın farkermez bosunamı oluyor askerlemız orda bu serefsızler ıcın canlarını baslarını verıyorlar ama bakıyorsunkı adamlar bızlere türklüğe kufurler pkk ovuyorlar ...
Burdaki arkadaşlar vatanımızdaki tehditleri buradan öğrenmeyecekler, bunları hepimiz biliyoruz elbette. Gerçek hayatta veya sanal hayatta vatanım benim herşeyim. Ben bu ülküyle yaşarım ve biliyorsunki bizler vatan elden gidiyor düşüncesi ile toplanıyoruz. Ancak oyun ortamında insanlar bu düşüncelere pek alışık olmadığı için nasıl tepki vereceklerini bilmiyorlar. Ben diyorumki bizler oyunu amacına layık olarak oynayalım ve oyun dışına çıkmayalım. Herşey kendi yerinde kalsın olurmu kardeş.

''Yiğithann'' ''Dazzle''
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön