Selamlar,
Bugun saat 21:15 sularında Cep ile beni arayan Kronicxkıtmir kardeşim oyun içerisinde İpsizrapkoliq ve Kronıcxesadullah (1 lvl çarlar)"senin adına konuşup millete küfür ediyor" dedi.
İpsizrapkoliq ve Kronıcxesadullah ile hiçbir bağlantım yoktur, tanımıyorum(tanısam güzel olacak ama). Benim sadece (49 lvl) Kronicxesadullah karakterim bulunmaktadır.
Oyun içerisinde şahsi adıma çakma karakterle ile yapılan huzursuzluklardan mesul değilim.
Anlayışınızdan dolayı herkese tşk ederim.
İpsizrapkoliq ve Kronıcxesadullah ile hiç bir alakam yoktur!
İpsizrapkoliq ve Kronıcxesadullah ile hiç bir alakam yoktur!
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
Re: İpsizrapkoliq ve Kronıcxesadullah ile hiç bir alakam yoktur!
seni tanıyan biridir yoksa nereden biliyor senın bu sunucuda olduğunu?
Ayrıca ipsizrapkoliq demiş beni kastekmek istemiş 2mizi birbirimize düşürmek isteyen biri bu sakın ve sakın benım yaptığımı sanma
Ayrıca ipsizrapkoliq demiş beni kastekmek istemiş 2mizi birbirimize düşürmek isteyen biri bu sakın ve sakın benım yaptığımı sanma
- Kuzeyxfirtina
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
la olm kendi kedinne niye yorum yapıyon 2 yüzlümüsün Kronicxesadullah ve Rapkoliq aynı kişilerdir aynı adam yorum yazıyo birbirine ne adamsın la hiç gülcem yoktu ahahah x)
geri zekalı olduğun belli her loncadan atıldın ALLAH bilir belki sunucudanda atılırsın :mrgreen: sayın by dalcaxgörkemKuzeyxfirtina yazdı:la olm kendi kedinne niye yorum yapıyon 2 yüzlümüsün Kronicxesadullah ve Rapkoliq aynı kişilerdir aynı adam yorum yazıyo birbirine ne adamsın la hiç gülcem yoktu ahahah x)
Pinokyo'yu yapam Gepetto değilİm Ki her odunu adam edeyim!
- Kuzeyxfirtina
- Salgın Koruyucusu
Recy yazdı:geri zekalı olduğun belli her loncadan atıldın ALLAH bilir belki sunucudanda atılırsın :mrgreen: sayın by dalcaxgörkemKuzeyxfirtina yazdı:la olm kendi kedinne niye yorum yapıyon 2 yüzlümüsün Kronicxesadullah ve Rapkoliq aynı kişilerdir aynı adam yorum yazıyo birbirine ne adamsın la hiç gülcem yoktu ahahah x)
sende Esadullahsın belli la olm siz gerizekalımı sandınız milleti millet uyanın Rapkoliq Esadullah aynı kişidir sende o veya yandaşısın belli kendi kendine niye konusuyon gerizekalı galiba bu Esadullah Yazmış kımse yorum yazmayınca Rapkoliq hesabından girmiş yorum yazmış ahahaahhah
Beni bilen bilir, sen kendi yuvana dön. Şanlıurfa'dayım beni tanımak istenyenler gelsin. Dostça gelirse baş tacı, düşmanca gelirse oda çok acı!Kuzeyxfirtina yazdı:Recy yazdı:geri zekalı olduğun belli her loncadan atıldın ALLAH bilir belki sunucudanda atılırsın :mrgreen: sayın by dalcaxgörkemKuzeyxfirtina yazdı:la olm kendi kedinne niye yorum yapıyon 2 yüzlümüsün Kronicxesadullah ve Rapkoliq aynı kişilerdir aynı adam yorum yazıyo birbirine ne adamsın la hiç gülcem yoktu ahahah x)
sende Esadullahsın belli la olm siz gerizekalımı sandınız milleti millet uyanın Rapkoliq Esadullah aynı kişidir sende o veya yandaşısın belli kendi kendine niye konusuyon gerizekalı galiba bu Esadullah Yazmış kımse yorum yazmayınca Rapkoliq hesabından girmiş yorum yazmış ahahaahhah
İyi Akşamlar
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- Kuzeyxfirtina
- Salgın Koruyucusu
Esadullah yazdı:Beni bilen bilir, sen kendi yuvana dön. Şanlıurfa'dayım beni tanımak istenyenler gelsin. Dostça gelirse baş tacı, düşmanca gelirse oda çok acı!Kuzeyxfirtina yazdı:Recy yazdı:geri zekalı olduğun belli her loncadan atıldın ALLAH bilir belki sunucudanda atılırsın :mrgreen: sayın by dalcaxgörkemKuzeyxfirtina yazdı:la olm kendi kedinne niye yorum yapıyon 2 yüzlümüsün Kronicxesadullah ve Rapkoliq aynı kişilerdir aynı adam yorum yazıyo birbirine ne adamsın la hiç gülcem yoktu ahahah x)
İyi Akşamlar
küfürbaz lşerefsiz ırkcı düzambaz snein gibilerin oyunda işi yok