İpsizrapkoliq ve Kronıcxesadullah ile hiç bir alakam yoktur!

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

İpsizrapkoliq ve Kronıcxesadullah ile hiç bir alakam yoktur!

Mesaj gönderen Esadullah »

Selamlar,

Bugun saat 21:15 sularında Cep ile beni arayan Kronicxkıtmir kardeşim oyun içerisinde İpsizrapkoliq ve Kronıcxesadullah (1 lvl çarlar)"senin adına konuşup millete küfür ediyor" dedi.

İpsizrapkoliq ve Kron
ıcxesadullah ile hiçbir bağlantım yoktur, tanımıyorum(tanısam güzel olacak ama). Benim sadece (49 lvl) Kronicxesadullah karakterim bulunmaktadır.

Oyun içerisinde şahsi adıma çakma karakterle ile yapılan huzursuzluklardan mesul değilim.

Anlayışınızdan dolayı herkese tşk ederim.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
Rapkoliq
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran

Re: İpsizrapkoliq ve Kronıcxesadullah ile hiç bir alakam yoktur!

Mesaj gönderen Rapkoliq »

seni tanıyan biridir yoksa nereden biliyor senın bu sunucuda olduğunu?

Ayrıca ipsizrapkoliq demiş beni kastekmek istemiş 2mizi birbirimize düşürmek isteyen biri bu sakın ve sakın benım yaptığımı sanma
Kullanıcı avatarı
Kuzeyxfirtina
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Kuzeyxfirtina »

la olm kendi kedinne niye yorum yapıyon 2 yüzlümüsün Kronicxesadullah ve Rapkoliq aynı kişilerdir aynı adam yorum yazıyo birbirine ne adamsın la hiç gülcem yoktu ahahah x)
Kullanıcı avatarı
Recy
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Recy »

Kuzeyxfirtina yazdı:la olm kendi kedinne niye yorum yapıyon 2 yüzlümüsün Kronicxesadullah ve Rapkoliq aynı kişilerdir aynı adam yorum yazıyo birbirine ne adamsın la hiç gülcem yoktu ahahah x)
geri zekalı olduğun belli her loncadan atıldın ALLAH bilir belki sunucudanda atılırsın :mrgreen: sayın by dalcaxgörkem
Pinokyo'yu yapam Gepetto değilİm Ki her odunu adam edeyim!
Kullanıcı avatarı
Kuzeyxfirtina
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Recy yazdı:
Kuzeyxfirtina yazdı:la olm kendi kedinne niye yorum yapıyon 2 yüzlümüsün Kronicxesadullah ve Rapkoliq aynı kişilerdir aynı adam yorum yazıyo birbirine ne adamsın la hiç gülcem yoktu ahahah x)
geri zekalı olduğun belli her loncadan atıldın ALLAH bilir belki sunucudanda atılırsın :mrgreen: sayın by dalcaxgörkem

sende Esadullahsın belli la olm siz gerizekalımı sandınız milleti millet uyanın Rapkoliq Esadullah aynı kişidir sende o veya yandaşısın belli kendi kendine niye konusuyon gerizekalı galiba bu Esadullah Yazmış kımse yorum yazmayınca Rapkoliq hesabından girmiş yorum yazmış ahahaahhah :D
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

Kuzeyxfirtina yazdı:
Recy yazdı:

sende Esadullahsın belli la olm siz gerizekalımı sandınız milleti millet uyanın Rapkoliq Esadullah aynı kişidir sende o veya yandaşısın belli kendi kendine niye konusuyon gerizekalı galiba bu Esadullah Yazmış kımse yorum yazmayınca Rapkoliq hesabından girmiş yorum yazmış ahahaahhah :D
Beni bilen bilir, sen kendi yuvana dön. Şanlıurfa'dayım beni tanımak istenyenler gelsin. Dostça gelirse baş tacı, düşmanca gelirse oda çok acı!

İyi Akşamlar
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
Kuzeyxfirtina
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Esadullah yazdı:
Kuzeyxfirtina yazdı:
Recy yazdı:

Beni bilen bilir, sen kendi yuvana dön. Şanlıurfa'dayım beni tanımak istenyenler gelsin. Dostça gelirse baş tacı, düşmanca gelirse oda çok acı!

İyi Akşamlar

küfürbaz lşerefsiz ırkcı düzambaz snein gibilerin oyunda işi yok

“Genel Sohbet” sayfasına dön