Mor M2 gözlüklerde elektrik şarjlı gözlük olmasına rağmen mavi M2 gözlüklerde elektrik şarjlı gözlük yok.Yani ben üstüm elektrik olduğu için kendi charıma kp kasarak Mor M2 gözlük mü almak zorundayım? Sizce de biraz tuhaf bir durum değilmi bu.Ya her ikisindede olsun yada hiç olmasın.Ya belki okuduğunuzda bunadamı takılıosunuz diyebilirsiniz belki ama sonuçda ben mağdur oldum bu durumdan.
İyi Formlar..
Gözlük (elektrik şarjlı)
Gözlük (elektrik şarjlı)

yNçRxGOMEOS
yNçRxGoMeOS
yNçRxDocTR

Re: Gözlük (elektrik şarjlı)
Sadece bunun hatamı olduğunu öğrenmek istiyorum.Çok saçma bir durum bu. ]

yNçRxGOMEOS
yNçRxGoMeOS
yNçRxDocTR

- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
onu bende farkettim.İlk gün baktığımda nadidelerin mavilerden daha fazla olduğunu farketmiştim.Pek takmadım ama sende haklısın.
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Ferday-i kyamet
asıl saçma olan kadın la erkek şifacı gözlük arasında 30 bin fark olması 
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Sancak
- Lonca: Ata
Düzeltildi. kontrol etmedin heralde tekrarSagopakajmeran yazdı:asıl saçma olan kadın la erkek şifacı gözlük arasında 30 bin fark olması
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Ferday-i kyamet
bakmamıştımORHANBEY yazdı:Düzeltildi. kontrol etmedin heralde tekrarSagopakajmeran yazdı:asıl saçma olan kadın la erkek şifacı gözlük arasında 30 bin fark olması![]()
Sagopakajmeran yazdı:bakmamıştımORHANBEY yazdı:Düzeltildi. kontrol etmedin heralde tekrarSagopakajmeran yazdı:asıl saçma olan kadın la erkek şifacı gözlük arasında 30 bin fark olması![]()
saol
Gomeos yazdı:Mor M2 gözlüklerde elektrik şarjlı gözlük olmasına rağmen mavi M2 gözlüklerde elektrik şarjlı gözlük yok.Yani ben üstüm elektrik olduğu için kendi charıma kp kasarak Mor M2 gözlük mü almak zorundayım? Sizce de biraz tuhaf bir durum değilmi bu.Ya her ikisindede olsun yada hiç olmasın.Ya belki okuduğunuzda bunadamı takılıosunuz diyebilirsiniz belki ama sonuçda ben mağdur oldum bu durumdan.
İyi Formlar..
M2 Maraton Adam gözlükte yok galiba
Gözlük penceresinde yer mi kaldı ağzına kadar dolmuş 
Sancak________Anka
Topxsecret(49) | Ozann(49)
Rowxsecrett(49) | Update(49)[Ejder Asa]
Adımıkalbineyaz(39) | Tarçın(5
)
~~~~~~~~~~~~~ Adımıkalbineyaz(36)
Topxsecret(49) | Ozann(49)
Rowxsecrett(49) | Update(49)[Ejder Asa]
Adımıkalbineyaz(39) | Tarçın(5
~~~~~~~~~~~~~ Adımıkalbineyaz(36)
Gizlenmiş İçerikGöster

- veym2
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
ayak veriyo ya sığınakta bide göz olsa depar atıyo gibi olursun bide iksir büyücü koşarGraffex yazdı:Gomeos yazdı:Mor M2 gözlüklerde elektrik şarjlı gözlük olmasına rağmen mavi M2 gözlüklerde elektrik şarjlı gözlük yok.Yani ben üstüm elektrik olduğu için kendi charıma kp kasarak Mor M2 gözlük mü almak zorundayım? Sizce de biraz tuhaf bir durum değilmi bu.Ya her ikisindede olsun yada hiç olmasın.Ya belki okuduğunuzda bunadamı takılıosunuz diyebilirsiniz belki ama sonuçda ben mağdur oldum bu durumdan.
İyi Formlar..
M2 Maraton Adam gözlükte yok galiba