AF İSTİYORUZ
AF İSTİYORUZ
OKADAR GERİ SARIYOR HATA OLUYOR KÖTÜYE KULLANAN OLUNCA DİREK BANLAMAYA GELİYORSUNUZ GENE GERİ SARIN SİZDE BÖYLE ADALET Mİ OLUR :evil:
Re: AF İSTİYORUZ
Kendi hataları dolayısıyla oyuncu mağduriyetin de kuru bir özür, fakat gene kendi hataların da oluşan sorun sonucu insanları banlamak kesin çözüm. Sonuçta yönetim her daim haklıdır değil mi? Burada ki insanlar da dikkate alınmayacak kadar önemsizdir değil mi?
Ben açık yüreklilikle söylüyorum oyun hatasını kullandım gittim gözlük çektim nasıl olsa oyunun geri sarılacağını bilerek. Bu sonuçta oyunun hatasıdır dolayısıyla bu hatayı düzeltmek yapımcıların işidir düzeltilir ve devam edilir insanların senelerce oluşturduğu emeğini bir çırpıda atmaz en başında senelerce plus'a verilen paralara yazık! ve ben hiç bir şekilde kendime kazanç sağlamadım daha öncede böyle bir şey olmadı. Ayrıca yöneticiler bu kadar onurlu ve gururlu bir tavır sergiliyorlarsa haksız kazanç sağlama mevzusun da çalınan üyeliklerle de ilgilensinler. Sonuç itibariyle benim aylar önce hesabım çalındı içi boş bir şekilde geri alabildim. Dünkü hatadan dolayı bu kadar uğraşıyorlarsa gerçek hırsızlar içinde uğraşsınlar logları incelesinler ve çalınan eşyaları alıp geri iade etsinler veya bunuda yapamıyorlarsa çalan kişiye ban atsınlar hak edene yani. Belki her gün onlarca hesap çalınıyor insanlar burda veryansın ediyor ama yönetim kılını kıpırdatmıyor bu hırsızlar için ama hırsızlık yapmayanların üstüne sert ve kararlı bir şekilde gitmeyi iyi biliyorlar.
Şunu da belirtmek istiyorum son sözü söyleyip konuyu kapatmak çok terbiyesizcedir, insanın ağzına lafı tıkamaktır ve en doğruyu hep ben bilirim durumlarıdır. Sonuç itibariyle forumların amacı bir konu açılıp o konu içerisinde düzeyli fikir alışverişi ile tartışma ortamı yaratmaktır.
Ben açık yüreklilikle söylüyorum oyun hatasını kullandım gittim gözlük çektim nasıl olsa oyunun geri sarılacağını bilerek. Bu sonuçta oyunun hatasıdır dolayısıyla bu hatayı düzeltmek yapımcıların işidir düzeltilir ve devam edilir insanların senelerce oluşturduğu emeğini bir çırpıda atmaz en başında senelerce plus'a verilen paralara yazık! ve ben hiç bir şekilde kendime kazanç sağlamadım daha öncede böyle bir şey olmadı. Ayrıca yöneticiler bu kadar onurlu ve gururlu bir tavır sergiliyorlarsa haksız kazanç sağlama mevzusun da çalınan üyeliklerle de ilgilensinler. Sonuç itibariyle benim aylar önce hesabım çalındı içi boş bir şekilde geri alabildim. Dünkü hatadan dolayı bu kadar uğraşıyorlarsa gerçek hırsızlar içinde uğraşsınlar logları incelesinler ve çalınan eşyaları alıp geri iade etsinler veya bunuda yapamıyorlarsa çalan kişiye ban atsınlar hak edene yani. Belki her gün onlarca hesap çalınıyor insanlar burda veryansın ediyor ama yönetim kılını kıpırdatmıyor bu hırsızlar için ama hırsızlık yapmayanların üstüne sert ve kararlı bir şekilde gitmeyi iyi biliyorlar.
Şunu da belirtmek istiyorum son sözü söyleyip konuyu kapatmak çok terbiyesizcedir, insanın ağzına lafı tıkamaktır ve en doğruyu hep ben bilirim durumlarıdır. Sonuç itibariyle forumların amacı bir konu açılıp o konu içerisinde düzeyli fikir alışverişi ile tartışma ortamı yaratmaktır.
Bırak Kardeş olayda cok masum kaldık bi ceza verseler en azından direk banlamak ne demek şimdi :S
- FromXXXhELL
- Cin Avcısı
Acıkcası yasananlar her ıkı taraf ıcınde uzuntu verıcı.Ama sahsı kanatım yonetım ekıbının hatalı oldugudur ''yaw bırde ıyı bısıler yaptı desem dısımı kırıcam
'' oncelık oyun ıcınde olusan anlık gelısen hatalarda oyuncuların ıstıyerek veya bılmeden yapmıs oldukları art nıyetlı olarak gorulecek hareketler bu sekılde agır cezalandırılması yapımcı arkadasların oyundan nekadar kopuk olduklarının bır gostergesıdır bence.Sımdı bu hatada yapılanlarda yapımcı haklı deme sansı yok cunku oyunun bır acıgını kullanarak oyuncular kendıne bır menfaat saglamıyor oyun ıcınde olusan bır hata sonucu anlık gleıcen bır durum ve gene yapım ekıbının acelecı davranması ıle oyuncuları oyundan uzaklastırmaya gıden bır olaylar zıncırı...Arkadasım yapımcı olarak acıklamıssınız oyunda olusan yogunluk hatası Allahdan yazdııgnın gıbı 700bın oyuncusu yok bu oyunun demekkı hakkaten bu kadar oyuncusu olsa oyunda oynama sansımız olmucak bu hatalardan dolayı . :mrgreen: Eglenmek ve bıraz stres atmak ıcın gırdıgımız su platformda yapılan bu tur yanlıslıklarla ezıyete cevırmeye gayret eden bu arkadasların umarım oyunun gelısımıne ayak uydurmaları nasıp olur... SAYGILARIMLA..........................
Not : Forum ıcınde oyun ve yapım ekıbı hakkında yapmıs oldugumuz elestırısel yorumlar yuzunden almıs oldugumuz ö.m ıcın bır acıklama olsun. Arkadasım ben eglenmek ıcın oyun oynayan bırıyım oyunun kolesı olan degıl maxsımum oyun zamanım 2 saat geccse zaten sılerım oyunu yanı bızım ne yapımcı ıle ne yonetıcı ıle bır alıp vermedıgımız olmaz ..Eglenmek ıcın para ve zaman harcadıgmız bır platforma bellı bır saygı cercevesınde bızce eksık gordugumuz ve hatalı gordugumuz noktaları belırtmek en dogal hakkımız begenmıyorsan cek gıt demek.. bırakın sızlerın oyun yapımcısı arkadasların bıle deme hakkı yok .....Tekaradan Saygılarımla..........................ARAS
Not : Forum ıcınde oyun ve yapım ekıbı hakkında yapmıs oldugumuz elestırısel yorumlar yuzunden almıs oldugumuz ö.m ıcın bır acıklama olsun. Arkadasım ben eglenmek ıcın oyun oynayan bırıyım oyunun kolesı olan degıl maxsımum oyun zamanım 2 saat geccse zaten sılerım oyunu yanı bızım ne yapımcı ıle ne yonetıcı ıle bır alıp vermedıgımız olmaz ..Eglenmek ıcın para ve zaman harcadıgmız bır platforma bellı bır saygı cercevesınde bızce eksık gordugumuz ve hatalı gordugumuz noktaları belırtmek en dogal hakkımız begenmıyorsan cek gıt demek.. bırakın sızlerın oyun yapımcısı arkadasların bıle deme hakkı yok .....Tekaradan Saygılarımla..........................ARAS
[img]img35.imageshack.us/img35/3205/ggfg10.png
[/img]
[/img]
-
- Acemi Savaşçı
Öncelikle selamlar.Bu konu Hakkında bir kaç şey yazmak istiyorum.Senelerdir bu oyunu oynuyoruz ve bir kaç dk lık hata nedeniyle bizimde bu hatayı denememiz nedeniyle banmı yememiz gerekiyor nerde burda adalet adaletten bahsediyorsunuz ne yani 5 10 dk lık hata da milyarmı kaldırdık veya datalarınızlamı oynadık onca adaletsiz kazanç yapanlar var onca hak emek yiyen var onlarla ilgilenmiyorsunuz kendi hatanız oluyor ve kullanıcıda bu hatayı merak edip deniyor sonuç ne 3 senelik ban eee ne farkınız kaldı o halde emek yiyenlerden hak yiyenlerden burdan konuşmayın bekleyin diyorsunuz peki nerede kendimizi ifade edicez azda vicdanlı davranın hiçmi sizin hatanız yok bunca insanı mağdur ettiniz bazısı varını yoğunu o cara yatırmış bazısıda yeni yeni üst baş diziyor siz napıyorsunuz direk 3 sene ceza neden biz hata yaptık sizde o hataya baktınız en azından ceza verirken insan düşünür bizim hatamızdan kaynaklanıyor arkadaş yok tek yaptınız kafadan 3 yıl azmı sizce okadar gece yatmayız gündüz yatmayız oynarız bir yere gelmek için bazıları harçlıgından bazıları ise aylıgından ne sıkıntılar çekerek plus parası alıyor sizi kalkındıran da bu millet sizi batırıcakta bu millet bu kadar hor görmessiniz bizleri kafamıza vurup verdimiz cezaya boyun eyiceksiniz de diyemessiniz biz özgür iradelere sahip insanlarız her birimiz tanışlarımızı çekersek ne olur düşünün. fakat biz iyi kötü 3 yıl geçirdik ve geçirmekte istiyoruz siz bizi resmen soğutup geri itiyorsunuz bunları yazdım fakat sizin için bir anlam ifade etmediğini biliyorum yinede içimi rahatlatmak için düşüncelerimi ifade etmek amaçlı yazdım eminim çoğu kişide benimle hem fikir herzamanki gibi KARAR SİZİN.Ve son olarak o kadar geri sarmalar oldu bu oyunda kimin milyonları gitti görevler kasılan paralar ex ler vs hepsi geri sarma sonucunda uçup gitti ve bu hata sonucunda sizin yaptıgınız kısa bir özür,eğer hak buysa burda hatalı sadece bizsek bizde özür dileriz
Arkadşalara katılıyorum biraz insaflı olun bukadar katı bir uygulama hiç bir online oyunda yok adaleti sağlamaya çalışmanıza hak veriyorum ama bukadar katıca değil zalimce değil 3 sene evel nerdeydiniz 3 sene sonra nerdesiniz 3 sene içinde bizler hep yanınızda olduk oyuncu kitlenizi arttırdık 3 sene boyunca yanınızda olan insanları aranızdan 3 sene lik atmaya çalışyorsunuz yastıga başınızı koyup nasıl yatıcaksınız okadar emeği kitlediniz yapmayın bukadar katıca olmayın yaptıgımız okadar büyük birşeyde değil real hayatta adam birşey çalıyor okadar ceza yemiyor biz ise oyunda napıyoruz bi hata var hatayı deniyoruz hatalı oluyoruz ehli insaf
Gözlüğü falan beleşmi çektiniz, vallahi bende olsam çekerdim, hata benim hatam değilki, oyunun hatası, bu yöneticiler saçmalamaya başlamışlar..!
Bunlar kendilerini oyunun Allahı sanıyor.
Bu sanki Israil'li Yöneticilerin Vurdum Duymazlığına benziyor!!!
KAHROLSUN ISRAIL!!!
Bunlar kendilerini oyunun Allahı sanıyor.
Bu sanki Israil'li Yöneticilerin Vurdum Duymazlığına benziyor!!!
KAHROLSUN ISRAIL!!!
pompaya para almıyorlar yaa.. bende yürüdüm mü, asfaltta ayak izim kalırdı
Bundan 1-1.5 yıl öncede bu geri sarmadan,oyun hatasından faydalanarak maddi güç elde eden hiç kimseye hiçbir ceza verilmedi peki bunlara neden böyle ağır bir ceza veriliyor.Tamam hadi ceza verilsin ama karakterlerini silmek bence hiçte hoş olmamış...Uzaklaştırılanların genelini zaten hiç sevmem ki zaten hatadan faydalanarak haksız şekilde bişeyler elde edenleri de sevmem...
Madem böyle haksız şekilde elde para,item v.b. şeyler elde edenlere bu kadar ağır ceza veriliyor.Çok sayın İ.K.V. yönetimine şunu sormak isterim;
Geçen yıl herkezin adını duyduğu Tanrıça,Dejavu ikilisine Mynet Sohbet Müdürü'nün 999 milyon para vermesi ve bunu [GM]CaptainATX'in bile bilmesine karşılık (ve hatta bu şahsiyetlerin şu anda bile çantalarında en az 700-800 milyon paralarının bulunmasının oyuna hiç girmemelerine rağmen üzerinde ki kıyafetlerinin full *'lı ve şaheserli olmaları kanıt olarak gösterilebilir) bunlara neden ceza verilmedi,verilmiyor ?
Hadi birisi çıksında desin kimse onlara para vermedi..!
CaptainATX; Sobee ve yahutta Mynetin böyle bir yardım yapması kesinlikle atılan komik bir iftiradır lütfen bu tip komik iddaları bizlere bildirinki bu tip yanlış anlaşılmaya sebep olanlar gerekli cezaları alsın..
Madem böyle haksız şekilde elde para,item v.b. şeyler elde edenlere bu kadar ağır ceza veriliyor.Çok sayın İ.K.V. yönetimine şunu sormak isterim;
Geçen yıl herkezin adını duyduğu Tanrıça,Dejavu ikilisine Mynet Sohbet Müdürü'nün 999 milyon para vermesi ve bunu [GM]CaptainATX'in bile bilmesine karşılık (ve hatta bu şahsiyetlerin şu anda bile çantalarında en az 700-800 milyon paralarının bulunmasının oyuna hiç girmemelerine rağmen üzerinde ki kıyafetlerinin full *'lı ve şaheserli olmaları kanıt olarak gösterilebilir) bunlara neden ceza verilmedi,verilmiyor ?
CaptainATX; Sobee ve yahutta Mynetin böyle bir yardım yapması kesinlikle atılan komik bir iftiradır lütfen bu tip komik iddaları bizlere bildirinki bu tip yanlış anlaşılmaya sebep olanlar gerekli cezaları alsın..
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Haklısın KardeşimOzaN yazdı:Bundan 1-1.5 yıl öncede bu geri sarmadan,oyun hatasından faydalanarak maddi güç elde eden hiç kimseye hiçbir ceza verilmedi peki bunlara neden böyle ağır bir ceza veriliyor.Tamam hadi ceza verilsin ama karakterlerini silmek bence hiçte hoş olmamış...Uzaklaştırılanların genelini zaten hiç sevmem ki zaten hatadan faydalanarak haksız şekilde bişeyler elde edenleri de sevmem...
Hiç kimse başarı merdivenini elleri cebinde tırmanmamıştır.
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Merhaba Arkadaşlar Carı Bloklanan Arkdaşlarımıza Geçmiş Olsun Diyorum
Lafı Saptırmadan Konuya Gecmek İstiyorum :
Zamanında oyun Beta sürümünden yeni çıktığı zaman mahalleden yakın bir arkadaşım oyunda bir hata varken
Büyük Bir hile yaparak serverın en zengını olmustu (Emınonu) su anda kral gibi cocuk kılını kıpırdatmadan devam etti
Hata yuzunden gözlük hılesı yaptı o qun 890 m civarı bir para topladı.
O zamanlar en sağlam set 50 m :!: Gozluklerı cok daha ucuz bır fıyata satmıstı . Ve Aradan seneler gecti değısık bır hata gecen gün yaşandı alışveriş yapan herkezin carı bloklandı .
Zamanında oyunun en köklü oyuncularındandım ... Ve size Başıma gelen bir olayı anlatmak istiyorum
Teşkilat adlı Sunucuda Oyun Beta sürümünden yeni çıkmıştı ve serverın en sağlamlarındandım en zenginlerindendim
coğu kimsede olmayan itemler vardı.Bu karakterdeki (WarXBaDBoY) adlı karakterım calındı 1 sene uğraştım elime hiç birşey gecmedı . Oyunun adaletsizliği Game Master'lerden dolayı bence gereken ilgiyi göstermiyorlar en son olaydan dolayı kendim oyunu bırkatım ve bir Çok arkadaşıma bıraktırdım bıraktıracağım
Eminönü
Fühmühler
Fühmühlerxx
Hodieşifa
Saygılarla
Lafı Saptırmadan Konuya Gecmek İstiyorum :
Zamanında oyun Beta sürümünden yeni çıktığı zaman mahalleden yakın bir arkadaşım oyunda bir hata varken
Büyük Bir hile yaparak serverın en zengını olmustu (Emınonu) su anda kral gibi cocuk kılını kıpırdatmadan devam etti
Hata yuzunden gözlük hılesı yaptı o qun 890 m civarı bir para topladı.
O zamanlar en sağlam set 50 m :!: Gozluklerı cok daha ucuz bır fıyata satmıstı . Ve Aradan seneler gecti değısık bır hata gecen gün yaşandı alışveriş yapan herkezin carı bloklandı .
Zamanında oyunun en köklü oyuncularındandım ... Ve size Başıma gelen bir olayı anlatmak istiyorum
Teşkilat adlı Sunucuda Oyun Beta sürümünden yeni çıkmıştı ve serverın en sağlamlarındandım en zenginlerindendim
coğu kimsede olmayan itemler vardı.Bu karakterdeki (WarXBaDBoY) adlı karakterım calındı 1 sene uğraştım elime hiç birşey gecmedı . Oyunun adaletsizliği Game Master'lerden dolayı bence gereken ilgiyi göstermiyorlar en son olaydan dolayı kendim oyunu bırkatım ve bir Çok arkadaşıma bıraktırdım bıraktıracağım
Eminönü
Fühmühler
Fühmühlerxx
Hodieşifa
Saygılarla