FİANNA ''Fianx'' Üye Alımları
Re: FİANNA ''Fianx'' Üye Alımları
onur yaldız istanbul yaş 17 oyuncu karakterleri powered 48 lwl şifa cocodreamxx 49 lwl savaşçı cocodreamx 49 lwl büyücü colkapanı 49 lwl savaşçı karaxbytürk 49 lwl büyücü yeteriki kadar bilgi ve deneyimim var loncaya girme sebebim tek takılmaktan sıkıldım
referans olarak ta tskxkxkaos Erdemixx Murtanali
- azizcan
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Ad.Soyad:Azizcan Şahan
Yaşadığı Yer:İstanbul
Oyundaki Karakterleri ve lewelleri:Punısherxshifa 49,Turancan 49, Uzmancan 49,Gregory 49,Xxxtexasxxx 49
Oyun Hakkında Tecrübesi:2.5 yılı aşkın süredir oynuyorum.
Referans:Fianxrealking
Neden Fianna:Dürüst ve Tecrübeli ve Sıcakkanlı kişiler olduğu için..
Oyundaki Karakterleri ve lewelleri:Punısherxshifa 49,Turancan 49, Uzmancan 49,Gregory 49,Xxxtexasxxx 49

Ad.Soyad:Ulukan Alemdar
Yaşadığı Yer:Eskişehir
Oyundaki Karakterleri ve lewelleri:Blaclist(42)
Oyun Hakkında Tecrübesi:3Yıldan beri oynurm
Referans:Yokk
Neden Fianna:Loncanız cana yakın ve cömert ve dürüst
Yaşadığı Yer:Eskişehir
Oyundaki Karakterleri ve lewelleri:Blaclist(42)
Oyun Hakkında Tecrübesi:3Yıldan beri oynurm
Referans:Yokk
Neden Fianna:Loncanız cana yakın ve cömert ve dürüst
- azizcan
- Teşkilat Neferi
Tskx loncası üye alımlarına ise şöyle bir istekte bulunmuşsun:coco yazdı:onur yaldız istanbul yaş 17 oyuncu karakterleri powered 48 lwl şifa cocodreamxx 49 lwl savaşçı cocodreamx 49 lwl büyücü colkapanı 49 lwl savaşçı karaxbytürk 49 lwl büyücü yeteriki kadar bilgi ve deneyimim var loncaya girme sebebim tek takılmaktan sıkıldım
''galip ünlü yaşadığı yer bursa tsk loncasına katılma nedenı yanlızlıktan sıkılmak çarlarım cocodreamxx savaşçı 49 lwl colkapanı 49 lwl savaşçı karaxbytürk 49 lwl büyücü powered 48 lwl şifacı cocodreamx 49 lwl büyücü referans tskxkxkaos'' amacın ne arkadaşım buradaki kişileri de mi dolandıracaksın ?

ARKDAŞIM DAHA NE KADAR YAZIYIM BİLMEMKI OLSUN YİNE YAZICAM BİZ 3 KİŞİ OYUN OYNUYORUS YİĞENİM BEN VE ABİM YİĞENİM FİAN LONCASINA GİRMEK İSTEDİ BEN VE ABİM TSK BUNDA NE VAR ANLAMADIM
Arkadaşlar yazdığınız bilgiler oyunda veya msnde görüşülüyordur sadece bi kaç gün beklemeniz lazım..
Ayrıca cooodreamxx seni aldırmaya bilirim loncaya davranışlarımı emden ve arzsancakda gördüm .
Seni bi düşünmem Lazım davranışları ve alışkanlılarını değiştirmen lazım ..
Sevgi saygımla
Fianxserisavaşcı
Ayrıca cooodreamxx seni aldırmaya bilirim loncaya davranışlarımı emden ve arzsancakda gördüm .
Seni bi düşünmem Lazım davranışları ve alışkanlılarını değiştirmen lazım ..
Sevgi saygımla
Fianxserisavaşcı
serisavaşcı Fianxserisavaşcı TsKxSeriSAVASCI TsKxDxTuğGeNeRaL TsKxHxINCA xINCAx
FİAN'A & TsK
FİAN'A & TsK
- Sabri
- Cin Avcısı
- Lonca: Fianna(Fianx)
coco yazdı:ARKDAŞIM DAHA NE KADAR YAZIYIM BİLMEMKI OLSUN YİNE YAZICAM BİZ 3 KİŞİ OYUN OYNUYORUS YİĞENİM BEN VE ABİM YİĞENİM FİAN LONCASINA GİRMEK İSTEDİ BEN VE ABİM TSK BUNDA NE VAR ANLAMADIM
Başvurunuzu görüşmeye gerek görmüyorum.Başvurunuz rededilmiştir.Lütfen hesabınızı özgün bir kullanıcı olarak kullanın.İlginiz için teşekkürler...
sabrizmirksk / sabrizmirKsKk / Fianxpatron / FianxSabrizMrKsK
Kelimelerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsın.
Kelimelerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsın.
loncanıza almaya bilirsinz sizin kararınz kımseye hırsızlık yapmadım bugüne kadar istedğinz kadar araştırabilirsinz asi oynayışım dan ben sorumluyum bir kaç kişinin deyişieyle düzelmem bugünden sonra istesenizde gelmem
- FianxLeewoht
- FareAdam Düşmanı
Sabri yazdı:coco yazdı:ARKDAŞIM DAHA NE KADAR YAZIYIM BİLMEMKI OLSUN YİNE YAZICAM BİZ 3 KİŞİ OYUN OYNUYORUS YİĞENİM BEN VE ABİM YİĞENİM FİAN LONCASINA GİRMEK İSTEDİ BEN VE ABİM TSK BUNDA NE VAR ANLAMADIM
Başvurunuzu görüşmeye gerek görmüyorum.Başvurunuz rededilmiştir.Lütfen hesabınızı özgün bir kullanıcı olarak kullanın.İlginiz için teşekkürler...
Arkadaşlar gerekli şeyleri söylemişler .
azizcan yazdı:Ad.Soyad:Azizcan Şahan
Oyunda görüşebilirmiyiz Can .
''Karbon Kağıdı Değil Yaratıcı Ol ''

FianxLeewoht

FianxLeewoht