Kışkırtma hakkında

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Mushta
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Kışkırtma hakkında

Mesaj gönderen Mushta »

Artık defansif dövüşme açmadan kullanamadığımız kışkırtma, yeteri kadar hiddet çekmiyor. 15 puanlık kışkırtmayı 3-4 kez atmamıza rağmen üstü ful bilge büyücünün direnç kırma+buz kritiğiyle canavar hemen büyücüye dönüyor. Büyücüye döndükten sonra 15lik savaş narası atılmasına rağmen sadece anlık olarak tanka dönüyor, büyücünün herhangi büyüsüyle tekrar büyücüye dönüyor. Tankın amacı canavarları üstüne çekip gruptaki dayanıksız hedefleri (büyücüleri ve şifacıları) korumak değil mi? O zaman tankların üstü yücelen+ardenneler mi olmalı ki hem vurup hem kışkırtma atıp yeteri kadar hiddet çeksin? Şahsen böyle bir set dizmeye yeterli param yok, böyle seti olanlar da zaten ofansifçi oluyor(genellikle). Bence kışkırtmanın çektiği hiddet, gruptaki kişi sayısıyla doğru orantılı olarak artabilir veya tankların daha fazla hiddet çekmesini sağlayan efsunlar gelebilir(İksir gibi).(Hedef saptırma yeteneği bu durumlarda çok işe yaradığı söylenebilir ama grupta birden fazla büyücü olduğu zaman diğer büyücülere yöneliyor.) Yorumlarınızı bekliyorum.

[table]
[tr][td]Artık oyunu bırakma zamanı geldi. Bana yardım eden herkese çok teşekkür ederim. Kalbini kırdığım herkesten özür dilerim. Beni bir daha bu forumda görmeyeceksiniz. Herkese iyi oyunlar, iyi forumlar.[/td][/tr][/table]

[table]
[tr][td]Will welcome the crazy inside you.[/td][/tr][/table]
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Kışkırtma hakkında

Mesaj gönderen Petcarar »

gruptakileri örgütle hedef saptırma kullan ;) iş birlikte bitiyor tek başına tanklık yapamazsın.
Kullanıcı avatarı
Mushta
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Mushta »

Petcarar yazdı:gruptakileri örgütle hedef saptırma kullan ;) iş birlikte bitiyor tek başına tanklık yapamazsın.
Denemelerimiz hedef saptırmada başarılı oldu. Fakat kışkırtma o zaman ne işe yarayacak? Onun yerine savaş narasına 15 vermek daha mantıklı değil mi ?

[table]
[tr][td]Artık oyunu bırakma zamanı geldi. Bana yardım eden herkese çok teşekkür ederim. Kalbini kırdığım herkesten özür dilerim. Beni bir daha bu forumda görmeyeceksiniz. Herkese iyi oyunlar, iyi forumlar.[/td][/tr][/table]

[table]
[tr][td]Will welcome the crazy inside you.[/td][/tr][/table]
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mushta yazdı:
Petcarar yazdı:gruptakileri örgütle hedef saptırma kullan ;) iş birlikte bitiyor tek başına tanklık yapamazsın.
Denemelerimiz hedef saptırmada başarılı oldu. Fakat kışkırtma o zaman ne işe yarayacak? Onun yerine savaş narasına 15 vermek daha mantıklı değil mi ?
ikisi farklı yetenekler.eskiden aynıydı şu an farklı amaçlara hizmet ediyorlar.kışkırtmayı bundan böyle hiddet çekmekten ziyade defansifin kasma yeteneği olarak niteliyorum.
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Petcarar yazdı:
Mushta yazdı:
ikisi farklı yetenekler.eskiden aynıydı şu an farklı amaçlara hizmet ediyorlar.kışkırtmayı bundan böyle hiddet çekmekten ziyade defansifin kasma yeteneği olarak niteliyorum.

şuan çarını tank olarak hazırlayanlar zaten kasmıyorlar.Sadece grubu ile ya bölgelere giriyor lazım oldukça görevlere gidiyorlar.Dediğinde haksızsın demiyorum.Fakat daha çok işe yaraması lazım.
Kullanıcı avatarı
kertenkele
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen kertenkele »

Büyücü uzak vurduğu için ona gider çünkü sen bi kavgada sana küfür edene mi dalarsın kafana vurana mı :D :D :D :D
bu da o hesap git yanına vur bak bakıyım büyücüye mi gidiyo sana mı gelio
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

turkoxHAMSTER yazdı:
Petcarar yazdı:
Mushta yazdı:

şuan çarını tank olarak hazırlayanlar zaten kasmıyorlar.Sadece grubu ile ya bölgelere giriyor lazım oldukça görevlere gidiyorlar.Dediğinde haksızsın demiyorum.Fakat daha çok işe yaraması lazım.
belki vardır kasan emin olma =)
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

bende diyorum ki daha fazla iş görmesi lazım :)
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

turkoxHAMSTER yazdı:bende diyorum ki daha fazla iş görmesi lazım :)
zaten görüyor görmediğini kim söyledi? kışkırtmalı aktif bir taktik kuramadınız mı?
Kullanıcı avatarı
kertenkele
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen kertenkele »

Petcarar yazdı:
turkoxHAMSTER yazdı:bende diyorum ki daha fazla iş görmesi lazım :)
zaten görüyor görmediğini kim söyledi? kışkırtmalı aktif bir taktik kuramadınız mı?
istediğin kadar 15 yap kışkırtma vuruştan daha az hiddet yaratır

“Genel Etkileşim” sayfasına dön