Char Bloklanmaları Hk.

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli

0
Oy yok

Toplam oy: 0

Kullanıcı avatarı
Suskunjackal
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Char Bloklanmaları Hk.

Mesaj gönderen Suskunjackal »

Oyunumuzda 2.5 yıl geçirdim.Acısıyla tatlısyla yer geldi sövdüm yanlıştı evet..

Ama charımın bloklanacak kadar büyük birşey yapmadım.Dün gece yaşanan, hatayı kötüye kullananlar arasında nasıl gösterildim anlam bile veremıyorum.

Sığınak'a Kenan'ı kesmek için giriyorduk..Baktık ki hata var 5 dk daha bekledik hatanın devam ettiğini anlayıp oyundan cıktım.

Oyunun her saniyesi loglanıyor bunu kendınızde söylemiştiniz.. Peki günahım nedir ?

Arkadaşıma iksir vermek için alışverişi kullandık yani bu ney hata mı ?

2.5 yıllık emeğimiz ne oldu bir hata yüzünden çöpe mi gitti ?

Yeri geldi teşekkür ettik yeri geldi eleştirdik ama bu oyuna ve yapımcılara değer verdiğimiz için yaptık bunları ..

Plusumuzu eksık etmedık bi Türk oyunun yerlere ulaşması için..Her türlü İKV aktivitesine katıldım bu muydu mükafatım
:?:
Kullanıcı avatarı
Aeoroea
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia !

Re: Char Bloklanmaları Hk.

Mesaj gönderen Aeoroea »

Suskunjackal yazdı:Oyunumuzda 2.5 yıl geçirdim.Acısıyla tatlısyla yer geldi sövdüm yanlıştı evet..

Ama charımın bloklanacak kadar büyük birşey yapmadım.Dün gece yaşanan, hatayı kötüye kullananlar arasında nasıl gösterildim anlam bile veremıyorum.

Sığınak'a Kenan'ı kesmek için giriyorduk..Baktık ki hata var 5 dk daha bekledik hatanın devam ettiğini anlayıp oyundan cıktım.

Oyunun her saniyesi loglanıyor bunu kendınızde söylemiştiniz.. Peki günahım nedir ?

Yeri geldi teşekkür ettik yeri geldi eleştirdik ama bu oyuna ve yapımcılara değer verdiğimiz için yaptık bunları ..

Plusumuzu eksık etmedık bi Türk oyunun yerlere ulaşması için..Her türlü İKV aktivitesine katıldım bu muydu mükafatım

Katıl ..
Resim

Eminönü
FelicitaNascosta '

Kullanıcı avatarı
Aydoldu
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Aydoldu »

Suskunjackal yazdı:Oyunumuzda 2.5 yıl geçirdim.Acısıyla tatlısyla yer geldi sövdüm yanlıştı evet..

Arkadaşım Aynen sana çok katılıyorum 2013 yılına kadar Banlandı bütün çarlar hepimize geçmiş olsun. :oops: :oops:
Resim
Resim
xFEROox
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen xFEROox »

Oyunumuzda 2.5 yıl geçirdim.Acısıyla tatlısyla yer geldi sövdüm yanlıştı evet..

bız o gece kenana gıtcekdık klandan bolgeden yazıyorlardı hata war fılan aramızda ıksırpaylasıyorduk paylasmaz olsaydık carlar bı bakdık bloke
Resim

ResimResimResimResim
Kullanıcı avatarı
SuRReNDeR
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen SuRReNDeR »

Selamlar öncelikle.
Arkadaşlar durumdan bir çok arkadaşım şikayetci.
Yönetimden bir arkadaşla konuştum çok yoğun olduklarını ve harıl harıl bu iş için uğraştıklarını söylediler.
Elbette oyunda alışveriş her an var. Loglar incelendikten sora suçsuz olanların charlarının açılacağını söylediler.
Fakat burdaki anlamsızlık alışveriş açan yada sürekli aynı şeyleri tekrarlayan charların ban yemesi ile ilgili idi. Asıl eleştrilmesi gereken nokta budur bence. Değerli sobee yönetimi her plus için tarafımıza bir fatura yollanıyor ve haksız yere insanların plusları yanıyor. Herşey resmiyette açıkcası. Çok büyük bir risk altına giriyor firma. Suçsuz halde suçlu duruma düşürülen paraya vurulduğunda neredeyse 50Kr. a denk gelen bir mebla yüzünden binlerce lira tazminat ödemek zorunda kalabilir. Tüketici yasasına göre verilmeyen hizmetin karşılığında kesinlikle para talep edilemez.
Bence yapmaları gereken gerçekten bu hatayı suistimal eden kişilerin kendisini bulup direk onlara ceza vermeleriydi. Zaten oyunu geri sardılar ve hatadan oluşan rant geri döndü. Suçsuz insanları madur etmeye hiçbir kimsenin hakkı olamaz bence.
Deep !
Kullanıcı avatarı
OveRCLocK
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen OveRCLocK »

Arkadaşlar şu an bloklanan karakterler bir bir inceleniyor. Yönetimin yaptığı açıklama da böyle bildirildi. Ve yine yönetimin açıklamasına göre suçu olmayanların blokları kaldırılacak. Bundan hiç şüpheniz olmasın. Kötü bir durum. Tavsiye edebileceğim tek şey sabır...
Hidra gelmeden önce ---> :|
Hidra geldikten sonra ---> :o
GB geldikten sonra -----> :shock:
Resim

Fizik ve Matematik Hastası.
Kullanıcı avatarı
Dangerousss
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Hayat Bana Güzel

Mesaj gönderen Dangerousss »

Oğuzhannn şifasına asab üretcekmiş hay senin asabına kadim pençe almak için para aldım almaz olaydım umarım en yakın zamanda sorunlar çözülür.
Resim
-Arz !
Resim
-Keseriz anam :D
Resim
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Lathander »

Merhabalar,

Kimsenin kendisini forumda savunmasına gerek yoktur.Şu an bu hatayı kötüye kullananların yanında, kabahati olmayanlarında olduğunu biliyoruz. Kasıtlı şekilde hatayı kötüye kullanmayan oyuncuların hesapları açılacaktır. Forumlar bu konuların sağlıklı değerlendirileceği ortamlar değildir. Bu yüzden lütfen bizden gelecek açıklamları bekleyiniz.

Bilginize

İKV'den Haberdar Olun!

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön