Kenan 5 kişi ile kesilmiştir ;) Lonca NEFES...
- GaDDaRLorD
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Kenan 5 kişi ile kesilmiştir ;) Lonca NEFES...
Koçum madem öyle birşey var buraya deli foto koyarsın. Bende altına dedim derim. Gerizekalı .Senin insan olmadığını bilmeyen. Yok burda laga luga edecegine. Önce insan vasıfına Girde insan olduğunu görsünler.
[img]http://i1006.hizliresim.com/2010/6/4/5836.jpg[/img]
İpleri kopartan laf GÖLGEye senin b... olayım Demendir... Sen bu lafı ettikten sonra GÖlgenin sana ne yazmasını bekliyordun ? Senin bu lafı yazdıgını gördükten sonra bende gerekenleri yazdım...
Bu reklam meselesine gelince bir gecede kadimi Lonca Nefes olarak 9 kere kestik Bak bakalım bir yazı varmı forumda ?
Sen benim actıgım konuyu ne hakla sabota etmeye calısıyorsun ... Bu cekememezlikten başka hic birşey deil....
Eğer sen sözlerinde ciddi olsaydın Ve Huzuru devam ettirme cabasında olsa idin Buraya gelir adabınla tebrik eder işine bakardın..
Bu reklam meselesine gelince bir gecede kadimi Lonca Nefes olarak 9 kere kestik Bak bakalım bir yazı varmı forumda ?
Sen benim actıgım konuyu ne hakla sabota etmeye calısıyorsun ... Bu cekememezlikten başka hic birşey deil....
Eğer sen sözlerinde ciddi olsaydın Ve Huzuru devam ettirme cabasında olsa idin Buraya gelir adabınla tebrik eder işine bakardın..

resimden önce ; izmitli kardeş seninle bi sorunum yok veya bi tartışmam yok ama bu tutumu sergilemeni anlamış değilim.. konunun en başında sadece bu yaratık kolay ölüyor zaten en kolay kesileen bos yaratık fazla abartmanın anlamı yok... açıklamasını anlıyorum çekandan.. forum kirliliği lafı ağır olabilir ama bunu ağır bi cevapla karşılık verilmesi gerekmez.. , ki öyle kolay kesilen bi yaratık her girdiklerinde kesiyorlar 5'i 10'u kalmadı bunun. resmide kanıt manıt dediniz o yüzden koydum kenana onlarca ziyaretten ve benimde bulunduğum kesimlerden biri.. benim kimseye dayılanmak diklenmek gibi bi niyetim yok.. 5 kişide kesildi 6 kişide, sizde kesmişsiniz , ve kesiyorsunuz, helal olsun. ama şunu belirteyim biz en son "Handan"ın cesedini koymuştuk foruma bos,larlarla ilgili foto koyduğumuzu sanmıyorum. konunun fazla nefret ve hınçlı bir şekilde bitmesini istemem 2 klan kardeşi lonca arasında... bu yazdıklarımı sadece izmitliye diyorum belki eskilerden hatrım kalmıştır sözüm geçer dinler.. ama savunduğun insanı pek tasrif etmem.. konunun fazla uzamasınıda istemiyorum kendim adına..
- İSTANBOLUTIBBİPENİSİLİN MEXİCOFugutive
- mlhesr
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Tebrikler hemşo...İzmitin neresindensin sunu yönetemini ne lazım bi anlatıversen süper olur..
İyi forumlar...
İyi forumlar...
Yüce nedir ?
Tanımı/Anlamı : Bütün yaratıklardan üstün, dünyanın yaratıcısı, ölümsüz, başlangıçtan beri var olan, gücü sınırsız, kişisel niteliklere sahip, iyiliklerle dolu olduğu var sayılan, ama cezalarından da korkulan, törelerin yaratıcısı, yüce bir varlık.
Yüce'nin Anlamı: "Allahû lâ ilâhe illa hu”=> Allah'tan başka yüce varlık yoktur. Tektir.
Bunun üzerine bu fotoyuda bütün cemaatle paylaşıp GÖLGE(Bigboss) isimli imanı noksan, dini inancı zayıf olan bu ciğersizin ALLAH'a hakaret edişinin karesini sizlerle paylaşıyorum. Böyle bir adamın dostluğundan düşmanlığından sakınırım. Fazla söze gerek yok resimde herşey ap açık.Ve bu adamı savunan en az onun kadar suçludur benim nazarımda herşey affedilebilir ama bir insanın dini değerlere hatta en kutsalımıza hakaret etmesi gözardı edilebilecek bir husus olamaz siz kalkmış hala onu 10 defa şunu 15 defa kestik diyorsunuz. UYANIN ARTIK !! Ne loncası ne rekabeti şu utanç abidesine bakıp görün nasıl bir adamı savunduğunuzu

Tanımı/Anlamı : Bütün yaratıklardan üstün, dünyanın yaratıcısı, ölümsüz, başlangıçtan beri var olan, gücü sınırsız, kişisel niteliklere sahip, iyiliklerle dolu olduğu var sayılan, ama cezalarından da korkulan, törelerin yaratıcısı, yüce bir varlık.
Yüce'nin Anlamı: "Allahû lâ ilâhe illa hu”=> Allah'tan başka yüce varlık yoktur. Tektir.
Bunun üzerine bu fotoyuda bütün cemaatle paylaşıp GÖLGE(Bigboss) isimli imanı noksan, dini inancı zayıf olan bu ciğersizin ALLAH'a hakaret edişinin karesini sizlerle paylaşıyorum. Böyle bir adamın dostluğundan düşmanlığından sakınırım. Fazla söze gerek yok resimde herşey ap açık.Ve bu adamı savunan en az onun kadar suçludur benim nazarımda herşey affedilebilir ama bir insanın dini değerlere hatta en kutsalımıza hakaret etmesi gözardı edilebilecek bir husus olamaz siz kalkmış hala onu 10 defa şunu 15 defa kestik diyorsunuz. UYANIN ARTIK !! Ne loncası ne rekabeti şu utanç abidesine bakıp görün nasıl bir adamı savunduğunuzu

Yenilgi, Kazanacak Olmanın Garantisidir
Yenilmeyi Hazmedemeyen Başarıyı Asla Bulamaz..
Urukhai yazdı:Yüce nedir ?
Öncelikle Dinime Söven Müslüman Olsa Diyerek başlamak İstiyorum .. Resimde Görüldüğü Gibi KendisiDe bize ALLAH Sızlar Olarak Hitap Etmektedir ;
ALLAH'sız Demek Bir İnsanın İnancının Olmadığına Kanaat Getirmek Anlamına Gelir .. Dinimiz Buyuruyor ki Sen Sen Ol ; Asla Müslüman Olan Bir Kişiye Müslümanlığı Hakkında şüphe duyma kafir gavur gibi ithamlarda bulunma..
Sen Söylüyorsun Ki Benim Nazarımda Herşey Kabul Edilebilir Ama Dini Değerleri Hiçe Saymak Affedilemez

ALLAHA hakaret eden adamı savunan adamda en az onun kadar suçludur. Sizin bana karşı yapılan bu çirkefliğe alkış tutmanızdan sonra bu lafı size sarf etmek caizdir.. Bana burada kalkmış sıvama yapmak için laf salatası yapma !
Herşeyden ziyade o hakaret bana edilmiş olabilir ama hepimizin yücesine gitmiş bir sözdür. Sen bana o seviyesizin neresini savunmaya çalışıyorsun ki ? Hepinizi kendiyle beraber dibe çekecek.
Ortada bir itham yok fotoğraf yukarda. Adam açıkça Allaha dil uzatıyor sizde kalkıp onun yaptığını alkış tutarcasına destekliyorsunuz e böyle bi çirkefliği yapanın ve onu savunanın inancı olduğunumu düşüneyim :?: Bu olaydada gruplaşmadan başka düşündüğünüz birşey yok.Cümle aleme rezil olsun. Dini değerlerimize hakaret etmekte neymiş. GÖLGE kadar rezil bir insan görmedim. yazık size arkadaşlar böyle bir adamın yaptığını nasıl savunursunuz.
Her neyse ben üstüme düşeni yaptım gerisi insanların kanaatine varmış.
Herşeyden ziyade o hakaret bana edilmiş olabilir ama hepimizin yücesine gitmiş bir sözdür. Sen bana o seviyesizin neresini savunmaya çalışıyorsun ki ? Hepinizi kendiyle beraber dibe çekecek.
Ortada bir itham yok fotoğraf yukarda. Adam açıkça Allaha dil uzatıyor sizde kalkıp onun yaptığını alkış tutarcasına destekliyorsunuz e böyle bi çirkefliği yapanın ve onu savunanın inancı olduğunumu düşüneyim :?: Bu olaydada gruplaşmadan başka düşündüğünüz birşey yok.Cümle aleme rezil olsun. Dini değerlerimize hakaret etmekte neymiş. GÖLGE kadar rezil bir insan görmedim. yazık size arkadaşlar böyle bir adamın yaptığını nasıl savunursunuz.
Her neyse ben üstüme düşeni yaptım gerisi insanların kanaatine varmış.

Yenilgi, Kazanacak Olmanın Garantisidir
Yenilmeyi Hazmedemeyen Başarıyı Asla Bulamaz..
- abuzeddin
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Academy Of War
yav siz ne ayaksınız böle loncayı bölmeye çalışıyonuz çekemiyonuz gidin başkalrıyla uğraşın...eğer bdaha loncadan birine laf atarsanız bana özelden mesaj atmanız yeterli o zaman görün bak ne oluyo kendine güvenen özele adrsini atsın.......yeter be loncayla uğraştığınız....
Yine yeniden KROSPOWER Yine yeniden.
Hala Kalkmış İnançsızlıktan bahsediyorsun ?
Ben Bu Durumde Senin İnancından şüphe Ederm bu kadar fazla taktığına göre..Biz Hiç Bir Zaman ALLAH'a Dine İmana Küfür Etmedik Etmeyiz Edemeyiz. Bundan şüpheniz olmasın
. Orda Kullanılan Dİrekt Olarak Senin Karaktersizliğine gelmiştir . Sende bu durumun farkındasın. Fakat Nedense dine ve dini unsurlara çekiyorsun Konuyu.
Sen Üstüne düşeni yapmaktan önce üstüne düşünenin altından kalkmayı dene
Ben Bu Durumde Senin İnancından şüphe Ederm bu kadar fazla taktığına göre..Biz Hiç Bir Zaman ALLAH'a Dine İmana Küfür Etmedik Etmeyiz Edemeyiz. Bundan şüpheniz olmasın
Sen Üstüne düşeni yapmaktan önce üstüne düşünenin altından kalkmayı dene
Arakadaşım bana söylermisin senin YÜCEn kimdir sadece buna cevap ver lafı evirip çevirme
EdebiyatıCedide / ServetiFünun / GaffarREİS
Tahterevallinin diger ucuna oturarak sayemde yükselen insanlara canımın sıkıldığında kalkabilecegimi hatırlatın.
Tahterevallinin diger ucuna oturarak sayemde yükselen insanlara canımın sıkıldığında kalkabilecegimi hatırlatın.