TÜM ULUSX LER HIRSIZDIR

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
malama35
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: TÜM ULUSX LER HIRSIZDIR

Mesaj gönderen malama35 »

Arkadaşlar Weyron denilen şahıs yani sizin onun arkasını kolladığınız herif Lodoskatili , Ulusxedyy.Ulus loncasında kim hırsızlık yapmış fotoğraf koysun hepimiz görelim.Loncamız ilk açıldığında lonca alımları için kişilerin geçmişini araştırmadan aldığımız için istemediğimiz bazı sorunlar yaşadık. Fakat uzun süredir loncaya alım yapmadan önce kişlerin geçmişini araştırıyoruz...

Herkese İyi Forumlar..
CAMPEL QOBOX
Lerot Boxca
Kullanıcı avatarı
tokyo2drift
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Klan: Lodos
Lonca: Nefer Team

Mesaj gönderen tokyo2drift »

Weyron yazdı:TÜM ULUSX LER HIRSIZDIR BASKANINA KADAR HIRSIZDIR HERKZ DİKKATLİ OLSUN ARKADASLAR BUNLAR HIRSIZDI
ISPATIN VAR MI KARDEŞ HIRSIZ OLDUKLARINA DAİR BİLİP BİLMEDEN İNSANLARI SUÇLAMAYINIZ.

BU wyron Lodoskatili adlı oyuncu mu bu konuyu açan o ise daha çocuk o inanmayın ona.
MassPerformanceHALL
KatyPerry

Nefer Team
Kullanıcı avatarı
XxxNeFReTxxX
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen XxxNeFReTxxX »

bende katılıyorum ulusx lerin alayını toplasan 1 adam etmezler :D kanıt'a gerek yok 2 dk yanlarında durun anlarsınız...
Kullanıcı avatarı
tokyo2drift
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: Nefer Team

Mesaj gönderen tokyo2drift »

Bilip bilmeden adamlara iftira atmayın.Kanıtıı olan varsa göstersin
MassPerformanceHALL
KatyPerry

Nefer Team
Kullanıcı avatarı
Warriorgirl
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Warriorgirl »

Ulusxrocher vardı O cocuk Arlarında En Adamıydı Emınonuluydu Zaten Gıttı Sonradan Bunları Anlayınca Gercekten Icınde 1 tane Bile Adam Yok
FASHİON-SHEONE-WARRİORGIRL
Kullanıcı avatarı
freze61
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen freze61 »

Lodoskatili adam değildir bir kişinin annesine bacısına sövecek kadar terbiyesizdir ; ancak Ulusxmanqa da adam değildir bu adam da bölgeden bir kızın namusuna laf atacak kadar terbiyesizdir iyi forumlar :D
ReVeNGeoFaGeE(Ecel Getiren)
Revengeofage
ReVeNGeoFHaMSi(Ejder Asa)
ulusxoguzhan
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen ulusxoguzhan »

uLan şerefsizLer nerden biliyonuz hırsız oLdukLarını adamLarın hırsız dediğiniz adam 25 yaşında be eLinizde bi kanıt yok bişi hemen hırsız o kolaydı hemen isim kirletmek bi foto alın bi vidio çekin koyun buraya öle konuşun kardeşim
ulusxoguzhan
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen ulusxoguzhan »

adam gibi durmayanda loncadan atılıyo zaten merak etmeyin mesela Ulusxeddy loncadan atıldı mesela ulusxsmiley loncadan atıldı bu adamları atarkende bi kanıt vardı adamların ellerinde küfür ettikleri veya hırsız yaptıklarına dair siz hemen bu adam hırsız şu adam hırsız kanıtınızı bulun koyun foruma kanıt bulursanız charımı silip oyunu bırakmassam adam değilim lan ben Ulusxzarif e kefilim bişi yaparsa bi foto alın bişi yapın ben size çaldığının kat kat fazlasını vermessem insan değilim KANIT BULUN KOYUN tmm
Kullanıcı avatarı
DaRkxsTaR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen DaRkxsTaR »

Lan ne kanıtı bide kanıtmı bulcaz .. ALLah ALLAh al işte alayı hırsız bunların (adam söyle bir tane loncadan ötme hemen gözlerini açıp :shock:
[*][*]Darkstar[*][*][/color]
[*][*][*]Scraflyxmagichen[*][*][*]

Benim DoGusTan BiR HasTaLıkım VaR HeRkesi İnsan GöRüYoRum
Kullanıcı avatarı
SonerSecil
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen SonerSecil »

DaRkxsTaR yazdı:Lan ne kanıtı bide kanıtmı bulcaz .. ALLah ALLAh al işte alayı hırsız bunların (adam söyle bir tane loncadan ötme hemen gözlerini açıp :shock:
Ancak sizin gibi akıldan yoksun aciz kişiler böyle laflar eder zaten.Boşboş konuşmayın kanıtı olan konuşur.Ben kimsenin ayakkabısını almadım demedim.Tks ettik dedim.Sonrada geri istedi.Biz aramızda çözdük size ne oluyor?Allah allah Merak etme Darkxstar kim ne ise herkesi öyle sanırmış.Seninde ne olduğun çıktı ortaya merak etme ;) Kanıtın yoksa birisine hırsız diyorsan demekki sen hırsızsın başkalarınıda kendin gibi göstermeye çabalıyorsun.

Ayrıca oğuz kardeşimede çok teşekkür ediyorum.Ben hırsızlık yaptığımı kanıtlarsanız kimseye bırakmam öncelikle ve öncelikle ben öderim hasarınızı merak etmeyin.Bu konuda arkanızdayım.

Ulusxzarif.
Resim

KUKLACI
Jacob-Savaşçı-49 LvL
Xxxdragayxxxoğuz-Savaşçı-49 LvL
Sarılarıncino-Savaşçı-49 LvL
Ghostxşifax-Şifacı-41 LvL
Ulusxzarif-Büyücü-44 LvL
Ulusxantioksidan-Savaşçı-39 LvL

Soner Seçil

“Genel Sohbet” sayfasına dön