Selamlar ben Kurtttdelving Karakterim Susturldu Sebepsiz.

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı

0
Oy yok

Toplam oy: 0

Kurtttdelving
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Selamlar ben Kurtttdelving Karakterim Susturldu Sebepsiz.

Mesaj gönderen Kurtttdelving »

Öncelikle herkese selamlar. İstanbul Kıyamet Vakti oyun hayatım boyunca hiç kimseyle kavgalı veya küs olmadım zaman zaman tartışmalarım oldu ama hiç bir zaman bu tartışmaların içinde argo kelime veya 'Küfr' kullanmadım, fakat 19.06.2010 tarihinde karakterime girdiğimde karakteriniz susturulmuştur diye bir yazı geldi, bunun sebebinin ne olduğunu yetkili kişiler tarafından öğrenmek istiyorum ve geçerli sebebi görmek istiyorum. Saygılar Kurtttdelving.
Kullanıcı avatarı
Firelife
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Re: Selamlar ben Kurtttdelving Karakterim Susturldu Sebepsiz.

Mesaj gönderen Firelife »

İkv Desteğe başvur.
Kullanıcı avatarı
shumpsss
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen shumpsss »

Susturulduda bırsey mı oldu :)))) 3-4 gun snra bıter
TTmShumpssss
Resim
Resim Resim
Kurtttdelving
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Tamam teşekkürler.
Kurtttdelving
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Susturulmam sorun deil sebebi nedir yani senide hiç bişey yapmadan sustursalar sebebini merak edersin elbette dimi =) Kimseye küfr etmedim veya kimseyi gereksiz yere şikayet etmedim tartışmalarım oldu son günlerde ama Lan bile kullanmam ben oyun içinde sonuçta karşımdakini göremediğim için büyük olabilir ve saygısızlık yapmak istemiyorum.
Kullanıcı avatarı
rapper
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen rapper »

Kurtttdelving yazdı:Susturulmam sorun deil sebebi nedir yani senide hiç bişey yapmadan sustursalar sebebini merak edersin elbette dimi =) Kimseye küfr etmedim veya kimseyi gereksiz yere şikayet etmedim tartışmalarım oldu son günlerde ama Lan bile kullanmam ben oyun içinde sonuçta karşımdakini göremediğim için büyük olabilir ve saygısızlık yapmak istemiyorum.
Yönetim hiçkimseyi durduk yere susturmaz ;) Elbet birşey yapmışsındır hafızanı zorla biraz .
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper

~ Since BeTa ~
Kurtttdelving
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Zorluyorumda yok yani zaten kendimden eminim kimseye küfr etmem ben biliyorum yani dün bişey oldu adamın biri küfr ediyodu onu şikayet ettim onu ederken acaba diyorum başkasınımı ettim yanlışlıkla ondan susturulma ihtimalim varmı ?
Kullanıcı avatarı
rapper
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen rapper »

Kurtttdelving yazdı:Zorluyorumda yok yani zaten kendimden eminim kimseye küfr etmem ben biliyorum yani dün bişey oldu adamın biri küfr ediyodu onu şikayet ettim onu ederken acaba diyorum başkasınımı ettim yanlışlıkla ondan susturulma ihtimalim varmı ?
Evett işte bu ! Yanlış ve gereksiz yere ŞİKAYET ET komutunu kullananlar "CEZALANDIRALACAKTIR" diye sarı bir yazı çıkıyor ŞİKAYET ET komutunu kullandığımız zaman. Yanlışlıkla küfür etmeyen başka bir insanı şikayet ettiysen susturmuşlardır..
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper

~ Since BeTa ~
Kurtttdelving
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Tüh bee hem bölgeden hem söyleden hem klandan yazınca millet demmek ki oluyo öyle :S kimi şikayet ettim acaba. Gerçi o adamı 2 defa şikayet ettim 2 kez küfr etti ama bilmiyorum itiraz ettim işte destek ten.
Kullanıcı avatarı
rapper
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen rapper »

Kurtttdelving yazdı:Tüh bee hem bölgeden hem söyleden hem klandan yazınca millet demmek ki oluyo öyle :S kimi şikayet ettim acaba. Gerçi o adamı 2 defa şikayet ettim 2 kez küfr etti ama bilmiyorum itiraz ettim işte destek ten.
Asıl küfür eden adamı şikayet ettiysen ve 2 KEZ KÜFÜR ETTİYSE 2 kez şikayet etmenin bir sakıncası olmaz. Ancak bir kez küfür eden adamı 2-3 kez şikayet edersen belki bir sorun çıkabilir. Neyse asıl küfür eden adam cezasını almıştır ancak sen olayın dışında olan birini yanlışlıkla şikayet ettiğin için sen de ceza almışsın .. ;)
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper

~ Since BeTa ~

“Genel Sohbet” sayfasına dön