Öncelıkle Küçüklerimin Gözünden Büyüklerimin Elınden Öperim Herkese Saygılar
Başlıktanda olduğu gibi Yenı Bir Lonca Kurucam (Kurulması İçin Üyelerin Olması Gerekır Fakat Şuan 0 üye var)
Loncanın İsmi "Geviş Getirenler" En başta söyliyimki Eğer Loncaya Girmek İster Olursa İsmini Ggxnickname Bu şekılde Açmalıdır LONCA KURALLARI]
*En Başta Kişinin Loncaya Saygısı Olmalıdır.
*Siyasi Polemık-Din Irk Mezhep Gibi Kavramları İçeren 3. Kişiyi Küçülten (Aşşağılayan) Konuşmalardan Kaçınılmalıdır
*Loncamızda Sadece 49 seviyesine Ulaşmış Kişiler Diğer Arkadaşlarını Kasmak Zorunluluğu Vardır Eğer 49- İse İsteğe Bağlıdır
*Lonca İçi Kasmalık Eşyalar Satılamaz Onun Harici Maden Gibi diğer Eşyalar Satılabilir
*Lonca Arkadaşından Para ve ya Maden İstemek Karşı Tarafın İsteğine Bağlıdır.
*Yaş Sınırı 14 tür.(Akıl Yaşta Değil Baştadır) Diye Bir Sözümüz Vardır Ama Kişinin Anlama kabiliyeti Ve Biyolojik Zekanın Bazı Olayları İyi kavrayabilmesı İçin Olgun olması gerekır
*Loncadakı Kimse Başka Biriyle Tartışmaya Girmemelidir Eğer Haklı Olsanız Bile "Tamam İyi Oyunlar." Diyerek Tartışmayı tamamlayınız Aksi Takdirde Karşı Taraf uzatıyorsa Yasaklıya ekleyiniz
* 1 Hafa İçinden en az Karakterini 30. Seviyeye kadar kasmalıdır Bu Durum Söz Konusu İse Mazereti Alacağım eğer Kişinin Tembelliğinden kaynaklanıyorsa loncamızda işi yoktur
* Bu Öğeler İnsalığın Verdiği Meyvelere Benzer Kendılığnden de Gelişebilir Sadece İnsan Gibi davranın Çok Bir Efor Ve ya Akıl Harcamanız Gerkemez
Katılım Forumu
Adınız:
Yaşınız:
Oyundakı İsimleriniz [Seviye]:
Lonca Katılım Amacı:
Yeni Açaçağınız Karakterin İsmi:
Bunlar Yeterlidir......
(Ya Olduğun Gibi Görün Ya da Göründüğün Gibi Ol [Realist Zatları Bekelriz Loncama/Loncamıza])
Lonca Tüm Beyazköşke Hayırlı Olsun
GEVİŞ GETİRENLER LONCASI "Gg"
Re: GEVİŞ GETİRENLER LONCASI "Gg"
Loncanın ismine birşey demiyorum. Ama kuralları şu an aktif olan birçok loncanın kurallarından daha güzel. Hayırlı olsun.
Abdullah
Sağolasın EywallahMcrae yazdı:Loncanın ismine birşey demiyorum. Ama kuralları şu an aktif olan birçok loncanın kurallarından daha güzel. Hayırlı olsun.
Valla güzel kardeşim loncanın isminden dolayı katılım sorunu yaşayabilirsin ama net ve doğru yaklaşımını çok sevdim.
Üslubuna koca bi /alkış
Kolay gelsin , iyi oyunlar
Jupiter
Üslubuna koca bi /alkış
Kolay gelsin , iyi oyunlar
Jupiter
- azizcan
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
/kocaman alkış
İnşallah katılım gösteren çok üyeniz olur.. Hedeflerıne ulaşman dileği ile...

- VicTorY
- Demirci Çırağı
Mantıklı kurallarınız var .. Bu kurallara uyucak adam çok az
Ama belki birden artar
başarılar loncanıza ..
VaMoSBieN ! VaMoSFENER !
sağolun İyi Forumlar
- Tskxkxpsycho
- FareAdam Düşmanı
Lonca kuralların iyi fakat llonca isminden dolayı girerse COCUKLAR girer,karışmak gibi olmazsa
lonca ismini değiştirmenini öneririm
lonca ismini değiştirmenini öneririm
Geri Dönüş
- RocKBoysS
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Sonuna Kadar
Sen LOncaya girenlere Bu loncaya Girdiniz diye kısaCA hayvan mı demek istiyorsun
Geviş Normal hatlarla hayvanlar getirir İnsan hastalıkları olarak da görülür... neyse Loncan beyaz Köşke hayırlı olsun.....
_____________________________________________________________________________________________________
Sen beni benim seni sevdiğim kadar sev ki ,ben senin beni benim seni
sevdiğim kadar sevdiğini bileyim....
Lostxsvnneypmzz
_____________________________________________________________________________________________________
Sen beni benim seni sevdiğim kadar sev ki ,ben senin beni benim seni
sevdiğim kadar sevdiğini bileyim....
Lostxsvnneypmzz
Şehzade - Şehzadee - Gitaristanbul (BEYAZKÖŞK)
Şeehzade - Gitaristanbulblue (EMİNÖNÜ)
Şeehzade - Gitaristanbulblue (EMİNÖNÜ)
dostum su loncanın ismini değiştir Allah aşkına bu ne böyle ya 
Bir Gün Herkez Lodos Olacak !
Bybekoly Dagoxbybekoly Şovalyexbekoly
Bybekoly Dagoxbybekoly Şovalyexbekoly