Bu oyunu 3 yıldır oynuyorum. Bu oyunun bugune kadarki tüm hatalarına karşı bir itirazım olmadı fakat dünkü olaydan sonra büyük bir haksızlığa uğradıgımı gördüm. Oyun saat 00.15 cıvarlarında herkezi attı. Oyuna geri girdiğimizde oyunun geri sarmış olduğunu gördüm. Benim 15m param ve bazı itemlerım kaybolmuştu bu duruma biraz sinirlenmiştim.Oyunda bıraz vakit geçirdikten sonra oyun tekrar attı. Oyuna tekrar girdiğimde Eminönü bölgesınde doğacağıma Yeraltında bulundugumu gördüm. Bir kaç kez denedim ve gene aynı yerde doğduğumu gördum. Bu durumu bir Gm veya Yönetici ile konuşmak istemiştim fakat oyunumuzda o vakitte bir Gm veya Yönetici bulmak imkansızdı. Bende kendi sorunumu kendim çözmeye çalıştım. Bir arkadaşa 15m verdim ve oyundan çıktım. Geri girdiğimde param gene aynıydı ve arkadaşa verdiğim parayı geri aldım bu durumda oyunun sarmasıyla kaybettiğim 15m parayı geri almış oldum. Bu oyunun hatasınıda bir Gm veya Yönetici ile paylaşacaktım fakat kımseyi bulamadım ve oyunda biraz vakit geçirdikten sonra Yöneticinin sunucunun günlük bakımının olduugunu ve kısa bir süreliğine sunucunun kapatılacagını söyledı ve herkezi oyundan attı. Ve bu sabah oyuna girdiğimde hesabımın 13.03.2013 tarihine kadar bloklanmış olduğunu gördüm. Ben oyun hatası yuzunden kaybetmiş oldugum 15m'i buldugum bir oyun hatası sonucu geri aldım sizce bu bızım suçumuzmudur yoksa sorumsuzluklarıyla bu hatalara yer veren İKV ekibinin suçumudur sizlere soruyorum?
SAYGILARIMLA... Vurdumduymaz Vurdumduymazz Vurdumduymazzz Giriftar
3 YILLIK EMEĞE 3 YILLIK BLOK...
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
Re: 3 YILLIK EMEĞE 3 YILLIK BLOK...
Haklısın katılıyorum bencede İKV ekibi gerçekten haksızlık yapıyor biz kaç senedir bu oyundayız ama bu kadar haksızlığa uğramamıştım buda zaten son oldu alsınlar şimdi oynasınlar ve birçok arkadaşımı oyundan iptal ettiryorum...
Haklısn Kardeş Oyunda hata oluyor bakmıyorlar bizde yapınca banlanıyorz okadar geri sarılıyor hata olunca sarılmıyor karakter bloklanıyor
-
- Acemi Savaşçı
- Klan: Arzın Çocukları
Bencede kardeşim %100 haklısın eger bu olay anlattıgın gibiyse forumdakiler size sesleniyorum bir el atarka bu arkadaşımızı bu olaydan kurtaralımmı olayı okudunuz işte bu herkesin başına gelebilecek bir olay hekes forumda bu olyı konuşursa bu arkadaşımız carlarını geri alabilir bn yöneticilere ulaşacagım sizlerde forumu alt üst edin yöneciti ve gm gibi oyun büyüklerine ulaşıp blogun yani ban atılan carların kaldırılmasını arz edin bn oyunu alt üsst edicem şimdik hadi arkadaşlar el atın arkadaşın yerinde herkes olabilir...çok haklısısn vurdumduymaz kareşim merak etme 1 ay içinde carlarını gei alıcaksın.. am ben degil herkesin yarıdımyla tşk ederim sizere arkadaşlar..
-
- Acemi Savaşçı
Lathander banada bir açıklama yapabılırmısın acaba?
arkadaşım senin başına gelenin bir başka versiyonu bnm de başıma geldi.Yan charımdan 78 m para aldım.Oğuzhnann a aktrdım .Urban tora tora zırh alacktım.kardşeim Dangerousxs 20 m den kadim hidra pençesi bulduğunu söyledi bnde 20 m nakıt verdim.kardşeim oyundan düştü ve bankadan doğdu.Bende mısır çarşısndan doğdum.Kardeşim paranın onda olamdığını söyledibnde bktım para bndede yoktu.Bende yan charıma girdm bktım ve aktrmış olduğımz 78 mlik paranın 58 m i o charda ama Dangerouxs e attığımz 20 m in kaybolduğunu analdım o an da genele GM veya Yönetici sordum.Oyundan çıktım.Sabh girdmde char yeniden mısır çarşısnda doğdu fakat kaybolan 20 m piaysada yoktu yan chara glmiştir ümidiyle o üyeliğe girdmde bktım ondada yoktu Oğuzhannn a igrmk içn girş yptımda charımn 14.03.2013 ün saat 10.57 tarihinde açılacağını gördüm ve şok oldum hemen mail lerime bktım bi bildirim göreemdm ikv desteğe girdmde sitede hata vardıHemen ceza itiraza girdm fakar bildirm gelemdiğinden cezayı veren yöneticinini adını istiyordu bilgiler doğrulanamadığından itirazımı bi türlü gönderemedmç
Umarım ikv yönetim yaptıkları bu hatayı fark eder be şuçlarını kabul ederler.Çünkü ezkiden olduğu gibi geri sarımlar güncellemelerde bizleri oyundan çıakrtıp yapıyorlardı . Bi haber verebilirlerdi.Oyuncuoarı oyundan çıkartabilirlerdi .Bu cezalar gereksiz ve çok saçma Birkaç yöneticini hatası yüznden çoğı kişinini emeği boşa gitti 12 charım bloke oldu 1 ecel 1 ejder asa ve 1 ashab malzemeleri gitti.paralarım dahi uççtu.Söyleyin bana şuç kımde.......
Umarım ikv yönetim yaptıkları bu hatayı fark eder be şuçlarını kabul ederler.Çünkü ezkiden olduğu gibi geri sarımlar güncellemelerde bizleri oyundan çıakrtıp yapıyorlardı . Bi haber verebilirlerdi.Oyuncuoarı oyundan çıkartabilirlerdi .Bu cezalar gereksiz ve çok saçma Birkaç yöneticini hatası yüznden çoğı kişinini emeği boşa gitti 12 charım bloke oldu 1 ecel 1 ejder asa ve 1 ashab malzemeleri gitti.paralarım dahi uççtu.Söyleyin bana şuç kımde.......

İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]